Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Netypické predohry, ktoré by ste mali rozhodne (ne)skúsiť?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.07.2014 00:00

Odhaľte zaujímavé predohry aj vo vašej posteli...

Istotne ste dodnes prečítali množstvo článkov, prečo mať predohru a čo v nej vyskúšať, respektíve aká je dôležitá pre opačné pohlavie. V každom prípade predohra je významná a ba priam nevyhnutná, ak chcete docieliť skutočne kvalitné erotické číslo v rámci vášho intímneho styku. My si povieme tentoraz viac o tom, ktoré predohry ľudia skúšajú a praktizujú vo svojom sexuálnom živote najčastejšie, ku ktorým sa vracajú najradšej.

Hra s bielizňou

Mnohí muži a ženy obľubujú hru s bielizňou ako takou, nie vždy iba s tou spodnou. A prečo nie? Každého muža vzrušuje pohľad na ženu iba v spodnej bielizni. A ak sa vaša partnerka začne hrať s vašou pýchou už v boxerkách, zaručene nebudete namietať. A keď následne zamierite vy so svojím penisom na jej nohavičky, skutočná dráždiaca rozkoš sa môže začať. Mnohí z vás svoju bielizeň milujú natoľko, že si ju nechávajú počas celého láskania, pričom k vzájomnému styku nemusí vôbec prísť. Váš vzájomný vrchol môžete dosiahnuť i bez intímneho styku. No nie všetkým to postačuje.

Dráždite sa tam, kde ste to doposiaľ možno nepoznali

Bozkávanie a olizovanie. Orálny sex je bežným zvykom pri predohre, to áno. Ale čo tak vyskúšať zabehnúť vaším jazýčkom i na iné trošku netypické miesta? Je pravdou, že bozkávať a dráždiť jazykom je možné všetko, len treba chcieť a odhodlať sa. Samozrejmosťou musí byť dostatočná hygiena vás ako partnera, ako aj vašej partnerky. Lízanie análneho otvoru majú rady jednak muži, ako aj ženy. Je tomu tak najmä preto, že obsahuje veľa citlivých miest a zakončení, ktoré dokážu rozdráždiť obe pohlavia. Pokiaľ má vaša partnerka alebo vy zábrany, skúste to iba prstami. Muži prežívajú pri stimulácii prostaty oveľa vášnivejšie vyvrcholenie, ako iba bežným spôsobom. Rovnako aj ženy majú rady dráždenie análneho otvoru pri svojom orgazme. Tak prečo neskúsiť v rámci predohry aj tie tajnejšie erotické miesta?

Nohy ako súčasť predohry

Poznáte snáď väčšiu sexuálnu zvrhlosť, akou sú topánky a nohy všeobecne? Sú vyznávači pekných veľkých pŕs, pevných zadkov, rovnako existujú tí, ktorí obľubujú nádherné nohy. Je pravdou, že topánky nepatria do postele, no občas ich môžete použiť aj v rámci svojej predohry. Ak vám obyčajné vysoké podpätky nebudú stačiť, môžete aj pritvrdiť, napríklad inými mohutnejšími topánkami. Ale to už skutočne musíte byť aj opatrní, aby sa vám ani vašej partnerke nič neprihodilo, čo sa týka zdravia.

Je pre vás pissing?

Nie veľmi často sa vyskytujúcou metódou v rámci predohry je takzvaný pissing. Najlepším miestom na praktizovanie tejto sexuálnej techniky je buď vaňa, bazén alebo odolná nepremokavá podložka. Nemusíte sa ničoho báť, ak ste doposiaľ neboli zástancami praktík s vaším močom, či močom svojej partnerky. Je lekársky dokázané, že ľudský moč je neškodný a navyše je zdravý. Viacerí obľubujú predohru s močom, iní ju zatracujú, no nech je ako chce, je na vás, či aj vy túto praktiku vyskúšate alebo nie.

Drsné praktiky pre drsný pár

Nemôžeme zabudnúť ani na ešte drsnejšie praktiky v rámci vašej predohry. Viacerí milujú drsný sex a praktiky okolo neho. Samotná bolesť, či utrpenie im zvyšuje tep a vášnivosť, preto ju vyžadujú a chcú opätovne. Platí, že bolesť má k vášni, rozkoši a k vzrušeniu veľmi blízko, sú priam prepojené. Mnohí milenci si práve škrabancami, hryzením, či dokonca škrtením prejavujú vzájomnú lásku.

Nebojte sa experimentovať obaja

Pokiaľ sa rozhodnete v rámci predohry skúsiť aj netypické chúťky, či praktiky, musíte mať stanovené hranice. Pamätajte, že i takéto praktiky patria do predohry k vášnivejšiemu sexu. Zaraďte sa i vy k párom, čo ich už pravidelne využívajú a zaraďujú do svojej predohry s cieľom dosiahnuť vášnivejší a erotickejší zážitok. Nemáte sa čoho báť, práve naopak, získate viac.


predohra milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow