Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nestojí? Pomôžte mu prekonať tento problém s týmito 4 vetami

11.09.2015 11:23 problém

Prečo mi nestojí? Mám aj ja problém s erekciou? Začudovane sa spytuje nie jeden muž čoraz častejšie. Ak si tento problém všimne aj partnerka, problém je na svete. Tento intímny problém prerastie do ešte väčšieho. Muži si musia uvedomiť, že nie problémy s erekciou majú aj iní muži a rovnako aj najlepší milenci. Milé dámy, pomôžte svojim partnerom lepšie zvládnuť ich posteľové utrpenie. Nepoužívajte frázu: „Je všetko v poriadku, si v pohode?“ Miesto toho vsaďte na milšie a prívetivejšie slová, ktoré zároveň povzbudia sebavedomie vášho partnera.

Neboj sa láska, stáva sa to všetkým chlapom

Skúste práve túto vetu, ak mu chcete pomôcť v jeho nepríjemnom intímnom zistení. Váš partner si musí uvedomiť, že nie je v tom sám, že podobný problém s erekciou majú aj ďalší muži nielen vo vyššom veku. Po takomto uznaní sa bude cítiť istotne lepšie a jeho problém s erekciou môže čoskoro pominúť.

Poďme sa aspoň túliť a bozkávať. Aj tak to mám najradšej

Ak nezaberie u neho prvá fráza, skúste druhú. Partnerovi musíte dať najavo, že ho potrebujete, že má pre vás význam. Nemôže pocítiť, že je v posteli zbytočný. Skúste vsadiť práve na také aktivity, pri ktorých nebude potrebná jeho pýcha, ako pri pohlavnom styku. Výbornou alternatívou je bozkávanie, maznanie sa s jeho telom alebo túlenie, ktoré máte najradšej. Práve takáto predohra môže výborne pomôcť prebudiť aj toho najzaspatejšieho mužského „vtáka“. Takýto druh predohry, či sexuálnej hry, má svoje čaro a istotne si nájde miesto aj u vás doma.

Vieš, čo? Niekedy sa neviem vzrušiť ani ja

Azda najväčším povzbudením pre každého muža je, ak mu partnerka dá najavo, že problém má aj ona a že všetko okolo jeho intímnych problémov „plne“ chápe. Toto je spôsob, ako si ho získať ešte viac a upevniť si vzťah, prehĺbiť lásku a dôveru navzájom. Čo viac si môžete priať. A nemožno vylúčiť, že práve týmto spôsobom jeho problém s erekciou už čoskoro pominie. Nikdy nehovorte nikdy, zlepšenie istotne príde, len musíte v to veriť obaja.

Láska, aj tak si najlepší. Vždy mi urobíš orgazmus na počkanie

Na záver ešte jedna „účinná“ fráza, ktorou u partnera nič nepokazíte. Presvedčte ho o tom, že on je tým najlepším partnerom a milencom v jednom, že len s ním dosiahnete svoje vyvrcholenie vždy a na počkanie. Takto bude iba váš a vždy, keď niečo budete chcieť, budete ho mať po svojom boku. Predsa akési problémy s erekciou, vám nemôžu zobrať to, čo chcete obaja – slastný orgazmus. Problémy vášho partnera sú aj vašimi problémami. Ak by to neplatilo, nepodarí sa vám ich úspešne preklenúť. Tipy, ako na ne už poznáte, tak poďte do toho!

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



partnerské problémy slabá erekcia o mužoch vzrušenie erekcia vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow