Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nemravné skutočnosti o trojke

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.07.2014 00:00 sexe v trojke

Túžite aj vy po sex v trojici? Predtým by ste mali vedieť isté skutočnosti, ktoré vám odhalíme v tomto článku.

Odhaľte nemravné veci o sexe v trojke

Označenie „milostný trojuholník“ má pôvod vo francúzskom jazyku. Často môžeme počuť aj o polohe s názvom „Eiffelovka“. Znova sa vraciame do Francúzska. Ide o veľmi jednoduchú polohu, pri ktorej je žena naklonená dopredu medzi dvoma mužmi, pričom jedného uspokojuje polohou zozadu a druhého spredu so svojimi ústami. Po čase sa obaja muži striedajú.

Sex v trojici má svoje čaro

Kto by si nenechal povedať? Po celom svete sa nachádza niekoľko desiatok miliónov priaznivcov milostného aktu v trojici. Nemôžeme sa čudovať. Sex v trojici má svoje čaro a veľa ľudí o ňom dokáže hovoriť už aj na verejnosti.

Napríklad len menej než 10 % amerických žien sa prizná pred svojím okolím, že malo sex v trojici. Viac sú na to pyšní muži. Samozrejme v našej krajine je to príliš tajná záležitosť. Máloktorý slovenský muž, či žena prizná túto skúsenosť. Ešte stále je v našej spoločnosti málo liberálnosti v tomto smere. V tomto smere ste možno počuli o čínskej hračke. V našich končinách je ešte málo populárna. Jedná sa o pastičku na prsty a mala by mať sexuálne podfarbenie. Z dostupných informácií vieme, že by sa mala podobať na polohu, keď do ženského tela spredu aj zozadu vnikajú dvaja muži.

Ak skutočne túžite po sexe v trojici a doma na to nemáte, pokúste sa si svoj sen splniť na inom kontinente, konkrétne u protinožcov. V Austrálii až vyše 28 % ľudí hlási, že sex v trojici už zažili. Tak nezaháľajte ani vy a baľte kufre už v blízkej dobe. Termín letnej dovolenky sa blíži, tak už máte vybranú destináciu, i keď ak je u nás leto, tam je práve zima, aj keď veľmi veľmi teplá. To vám môže byť jedno, sex v trojici budete praktizovať pravdepodobne v priestoroch hotela, či zábavného centra.

Praktika Lucky Pierre

Počuli ste o praktike Lucky Pierre? Jedná sa o muža, ktorý je počas sexu v trojke uprostred a nie iba on sám niekoho uspokojuje, ale aj jeho spredu, či zozadu uspokojujú. A je jedno, či to je muž alebo žena. Takže je to skutočne na vás, či chcete alebo nie vyskúšať aj túto praktiku v trojici.

Pre zaujímavosť v samom závere článku zostáva pravdou, že sex v trojici je snom nás všetkých. No azda prekvapujúcim faktom je, že až štvrtina mužov milostný akt v trojici odmieta a nechce. Ktovie prečo. A ku ktorým mužom sa zaraďujete vy?



milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow