Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nemáte chuť na sex? Možno potrebujete pomoc „odborníka".

Autor článku: redakcia Zerex.sk 30.09.2016 00:00 chuť na sex

Veľké množstvo mužov sa stretáva s tým problémom, že už nemajú chuť na sex. Spôsobené to môže byť vekom či zdravotnými problémami, ale takisto za tým môže byť aj to, že muž už netúži po svojej partnerke a chce vyskúšať niečo nové, zakázané a lákavé. Do ktorej kategórie patríte vy? Z lekárskeho hľadiska považujeme za jeden z najčastejších príčin vyhasnutého sexuálneho života erektilnú dysfunkciu alebo inak povedané - problémy s erekciou. Poruchy s erekciou má väčšina mužov nad 55 rokov, no postihuje i mladších mužov, kedy môže ísť o rôzne vážne zdravotné problémy. Určite ich netreba brať na ľahkú váhu a zájsť za lekárom. Ak vám aj napriek tomu lekár povie, že zo zdravotného hľadiska ste úplne zdraví, môžete vyskúšať množstvo výživových doplnkov na prírodnej báze.

Keď nie je život v poriadku...

K ďalším príčinám toho, že stratíte chuť na sex, môžu byť dočasné psychické problémy v podobe depresie. Tá sa objavuje v čase finančnej neistoty či rodinných problémov. Niet sa čomu čudovať, v posteli to funguje len vtedy, ak je všetko v poriadku. Ak každý večer pred spaním myslíte na to, z čoho zaplatíte splátku hypotéky, len veľmi ťažko sa naladíte na sex.

Aj muži prechádzajú “menopauzou”

Príčinou nedostatočného nadšenia pre sex môže byť aj mužský pohlavný hormón. Všetci vieme, že ženy v určitom veku prechádzajú menopauzou, ktorá spôsobuje pokles ženských hormónov. To isté sa v podstate deje aj u mužov. Zhruba v štyridsiatke začne tvorba mužského pohlavného hormónu klesať, a to neznamená nič iné ako menšiu chuť na sex.

Zbavte sa stereotypu

Ak ste však vylúčili všetky príčiny, ktoré sme vám opísali vyššie, problém môže byť už len v jednej veci. Začal vás nudiť stereotyp, ktorý máte doma, a radi by ste vyskúšali niečo úplne nové. Niečo, čo je zakázané, ale o to vzrušujúcejšie. Nájdete escortné i privátne služby profesionálok, ktoré splnia aj vaše najtajnejšie sny. Na svoje si tu príde určite každý a my vám môžeme len garantovať, že nechuť na sex vás v skúsených rukách sexi dievčat rýchlo prejde.

zerex-klasik-4



pohlavný styk sex
Magazín arrow
Magazín arrow