Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Mužský ejakulát vie potrápiť: Zistite, ktoré potraviny v ňom bude cítiť najviac a ktoré najmenej.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 20.03.2015 00:00 Mužský ejakulát vie potrápiť: Ktoré potraviny v ňom budete cítiť?

Orálny sex. Ako ste na tom, čo sa týka orálneho sexu? Dopraje vám ho partnerka pomerne často alebo naopak, má s tým problém a nechce vám ho dopriať za žiadnu cenu? Už ste sa pokúšali hľadať hlavnú príčinu, prečo je tomu tak? Možno preto, že vám sa tiež nechce jej službičky opätovať práve na jej prirodzení. Alebo sa vás práve toto netýka? Tak čo môže byť potom tým najhlavnejším dôvodom, prečo sa partnerka stále zdráha orálneho sexu? Hľadali sme odpovede za vás, tak poďte sa s nimi zoznámiť ...

A sme pri jadre samotného problému. Uvedomte si, že všetko čo zjete a skonzumujete počas dňa, bude potom cítiť vo vašich „telesných šťavách“. Platí to aj pri ejakuláte. Preto je dobré vedieť, ktoré potraviny by ste mali konzumovať vo väčšej miere, aby sa vám partnerka nebála poskytnúť príjemné orálne uspokojenie. Čítajte nás ďalej, dozviete sa viac.

Mužský ejakulát: Ktoré potraviny konzumovať

Hlavne "veľa" ananásu

Je to už raz tak. Pokrmy z ananásu vám najlepšie ochutia aj samotný ejakulát, pretože neutralizujú chuť spermií. V tomto smere musíte však dodržať jednu zásadnú skutočnosť. Nebude stačiť, iba ak vypijete pohár šťavy krátko pred intímnym stykom. Pripravte sa na tento úkon dostatočne v predstihu. Najlepšie dva až tri dni pred samotným aktom. Vtedy jedzte, pite ananás a jeho šťavu čo najviac. Takúto prípravu určite vydržíte, i keď sa vám to môže zdať na prvý pohľad príliš dlhá príprava.

Predstava, že svojej partnerke urobíte radosť a tá vám dopraje skutočne kvalitný orálny sex úplným zavŕšením v jej ústach, je dostatočným dôvodom na to, aby ste to vydržali a zvládli...

Skúste iné ovocie

Ktoré ďalšie ovocie je minimálne tak účinné ako ananás? Jednoducho povedané, každý druh ovocia zlepší chuť a vôňu mužského ejakulátu. Mnohí priekopníci erotiky vyzdvihujú samotné kúry predovšetkým z jabĺk, kiwi, broskýň a ďalšieho ovocia.

Ovocím a jeho konzumáciou nikdy nič nepokazíte. Doprajte si očistu svojho tela ovocím. Pomôže vám zlepšiť nielen chuť a vôňu telesných štiav, ale aj lepšie vzpružiť váš penis.

Aj zelenina, ale nie každý druh

V tomto smere môže pomôcť aj zelenina. Je to už zaužívané, že ovocie a zelenina prospievajú každému ľudskému organizmu. Rovnako aj čo sa týka zdravia, ako aj vône v prípade telesných štiav. Pri výbere zeleniny by ste mali byť o niečo viac opatrnejší, ako pri ovocí. Zo zeleniny siahnite predovšetkým po uhorkách a paradajkách.

Vylúčiť by ste však mali papriku a brokolicu. Brokolica spôsobuje horkosť spermií, takže pokiaľ nechcete svoju milovanú skutočne nazlostiť, vyvarujte sa brokolici veľkým oblúkom, ak viete, že budete mať orálny sex.

Ktoré potraviny je cítiť v mužskom ejakuláte najviac

Pozor na „spúšťače lásky“

Poviete si, že to nemôžeme myslieť vážne. Predsa „stimulujúce“ potraviny k sexu zaručene patria. Áno, s tým súhlasíme. Ale uvedomte si, že väčšina afrodiziák je korenistá. A práve tieto chute sa prenášajú aj do vášho ejakulátu. Na jednej strane vám bude prúdiť lepšie krv v žilách, ale korenie v ejakuláte nie je ničím najšťastnejším.

V tomto smere odporúčame iba jedno. Ak použijete počas sexu a pred ním stimulujúce látky, či potraviny, tak sa potom dohodnite na sexe bez „orálu“. Alebo si doprajte oboje, len sa navzájom upozornite, že samotná vôňa vašich tiel tam dolu nemusí byť vôbec príjemná. Všetko je o dohode a o tom, ako sa ľúbite, čo vám vyhovuje a čo chcete dosiahnuť v posteli v rámci každého milostného aktu.

Mäso a mlieko radšej "nie"

Že sa bez mäsa nedokážete ani jeden deň zaobísť? Ale za príjemnejšiu a voňavú chuť ejakulátu to stojí zriecť sa mäsa, čo na to poviete? Mäso vo všeobecnosti nezlepšuje chuť mužského ejakulátu, na to je potrebné pamätať milí páni. A ak sa k tomu pridajú aj niektoré voňavé prísady, použité na úpravu mäsa, hrozí veľká katastrofa pri intímnom styku s vašou partnerkou. Pozor na to...

Opatrní by ste mali byť aj v prípade vysokej dávky mlieka. Mlieko síce je zdravé a prospešné, ale čo sa týka chute spermií platí, že menej mlieka znamená viac. A rovnako ako sa menia chute štiav u mužov, platí to isté aj u žien v súvislosti s mliekom. Vôňa ženského prirodzenia je v prípade nadmerného pitia mlieka neznesiteľná. Ak by to nevedla vaša partnerka, je čas jej to vysvetliť.

Všetko je o dohode vás oboch, tak sa nebojte o tom komunikovať. Iba tak docielite zlepšenie aj v tomto smere.



orálny sex ejakulát afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow