Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Triky, ako dosiahnuť spoločný orgazmus.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 25.05.2015 00:00 Triky, ako dosiahnuť spoločný orgazmus.

Spoločný orgazmus v posteli. Možno pre niekoho bežná vec, pre iného iba vzdialená túžba. Ak patríte práve k tým túžiacim po spoločnom orgazme, máme pre vás naše triky, ako na to. Veď všetci dobre vieme, že to nemusí byť vždy jednoduché dosiahnuť spoločne so svojou partnerkou želaný orgazmus. Dodržte naše zásady a je viac ako isté, že vaša partnerka vás bude zbožňovať väčšmi, ako doposiaľ.

Dôležitosť prípravy na spoločný orgazmus

Nič nezačnite plánovať a realizovať, pokiaľ sa neuvoľníte. Ak vám niečo bráni sa uvoľniť a začať relaxovať, radšej na svoj cieľ rýchlo zabudnite. Skôr si uškodíte, ako pomôžete. Buď na to zabudnite a veľmi rýchlo, alebo dopracujte, čo ste začali a až neskôr sa vráťte späť s prázdnou hlavou. Potom už môžete začať plánovať spoločný sex aj spoločný orgazmus. Možno sa vám to zdá, že táto vec je banalita, ale práve kvôli aj takýmto maličkostiam môžete mať veľký problém dosiahnuť spoločne to, čím má končiť každý intímny styk – spoločným vyvrcholením oboch partnerov.

Dobrá poloha rozhoduje

Dobrá sexuálna poloha je tiež to, čo by ste si mali na začiatku prebrať s partnerkou. Dohodnite sa na takej, ktorá bude vyhovovať obidvom. Len pre pripomenutie: Žena svoj vrchol najrýchlejšie dosiahne napríklad pri polohe „koníka“. To je dobré vedieť, ak ju chcete čo najskôr uspokojiť a dopriať jej to, čo ju poteší. Ale ktorá poloha bude vhodná pre vás oboch, aby ste si užili naraz a spoločne? Zistilo sa, že najlepšou polohou pre vás bude „poloha 69“. Nie nadarmo sa hovorí, že sa jedná o najintímnejšiu erotickú polohu. Všetko bude na vás. Sami si budete udržiavať tempo a intenzitu dráždenia.

Okrem toho môžete brať do úvahy vzdychy svojej partnerky a upriamovať pozornosť len na to, čo sa páči jej. Na druhej strane ona môže pekne sledovať to, čo sa páči práve vám. Niekedy stačí pritlačiť viac, inokedy menej. Alebo budete chcieť  zvýšiť alebo znížiť obrátky s cieľom vyčkať jeden druhého. Takto máte obaja vo svojich rukách reguláciu vzájomného explodovania v posteli.

Keď to konečne vypukne a naraz, nebudete sa vedieť nabažiť spoločného orgazmu. Poviete si, že to istotne stálo za ten čas, čo ste naň čakali. Pokiaľ ste to ešte neokúsili, je čas to zmeniť. No pamätajte na to, že poznať len správnu polohu toho druhého nemusí vždy stačiť. Prejdime k ďalšiemu bodu nášho odhaľovania tajomstiev.

Komunikovať sa oplatí

Dôverujte si, veď nemáte čo pred sebou skrývať. Prečo si teda hneď na rovinu nepovedať, že chcete dosiahnuť spoločný orgazmus? Ak vám máme poradiť, vždy si hovorte všetko, čo je dobré a čo zlé, ako máte vzájomne postupovať, čo máte alebo nemáte robiť. Musí to platiť pre obe strany, nie iba pre jednu, na to nezabúdajte. To čo budete vyžadovať od partnerky vy, to isté nech ona žiada od vás. Nie je to nič komplikované, len sa to musíte obaja naučiť. Inak to nepôjde. Chce to síce čas, pokiaľ si na to zvyknete, ale myslite na ten spoločný nezabudnuteľný zážitok.

Nikdy nemajte strach zo zlyhania

Nemajte strach zo zlyhania a to nikdy. Napríklad, ak máte problémy s predčasnou ejakuláciou, nedostatočnou erekciou alebo s penisom ako takým, zabudnite na ne a rýchlo. Naučte sa správne a účinne prekonávať svoje problémy, či už po fyzickej stránke alebo po tej psychickej.

Ak sa budete cítiť, že to sám nezvládate, obráťte sa na svojho lekára alebo iného odborníka. Alebo ešte máte možnosť liečby liekmi alebo doplnkami výživy. Môžete sa obrátiť aj na výživový doplnok, ktorý skutočne funguje v boji proti problémom s erekciou a sexom ako takým.

Neoberajte svoju partnerku a samých seba o to krásne, čo prináša práve spoločný orgazmus v posteli. Už prestaňte konečne snívať a začnite naživo prežívať to, čo sa vám doposiaľ nie vždy darilo a stopercentne.



orgazmus milovanie sex
Magazín arrow
Magazín arrow