Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Syndróm zníženého libida: Tipy, ako zvýšiť svoje libido.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.05.2015 00:00 Syndróm zníženého libida: Tipy, ako zvýšiť svoje libido.

Libido predstavuje celý rad činiteľov vplývajúcich na naše sexuálne pudy, túžby a apetít. Ibaže veľa dnešných mužov a žien majú slabú túžbu po pravidelnom sexe, respektíve nemajú naň žiadnu chuť. Majú takzvaný syndróm zníženého libida, čiže dlhodobú nechuť na sex. Pokiaľ sa tento problém týka aj vás, dnes vám predstavíme možné postupy, ako priniesť nový vietor do vášho intímneho života. Bude viac než isté, že sa vám podarí prinavrátiť túžbu po sexe. Nájdite odvahu pomocou našich rád nájsť svoje stratené libido.

Zadelenie domácich prác narovnako

Bežný pracovný deň. Skončila sa vám pracovná zmena a následne sa tešíte domov. Ale doma vás častokrát čaká ďalšia práca. Na relax nemôžete ani pomyslieť, pretože byť rodičom je práca na plný úväzok. Takýto trend mnohokrát vytláča kvalitný sex u oboch partnerov na menej významnú úroveň.

Ak hľadáte možnosť, ako vyriešiť tento častý problém dnešných rodičov, máme pre vás riešenie. Pomôže, ak si s partnerkou podelíte narovnako všetky domáce práce a úlohy s cieľom odbremeniť toho druhého partnera s cieľom rovnakého zaťažovania oboch partnerov. Výsledkom má byť nová dávka energie a vyššie libido. Využite ich na nové sexuálne radovánky v posteli so svojou partnerkou (partnerom).

Plánovanie sexu

Niet sa čo čudovať. Aj sex je potrebné si v dnešnej dobe najlepšie naplánovať. Veď aj termín stretnutia s kamarátom alebo pracovné stretnutie si plánujete, tak prečo by ste si nemohli naplánovať rovnako aj sex?

Naplánovanú akciu väčšinou splníte a dodržíte jej termín. Aj toto je možnosť, ako si nájsť viac času na aktívnejší intímny život, ktorý bude plný vášne, vzrušenia, sexu a erotiky. 

Dostatočný relax pred sexom

Stresové stavy zažívate pomaly už každý deň buď v práci, doma alebo aj na iných miestach. A takéto situácie dokážu narobiť veľké problémy i vo vašom intímnom živote. Najhoršie je, že si to už ani neuvedomujete. Ale vždy existuje možnosť, ako tomu predísť.

Popremýšľajte, ako najjednoduchšie uvoľníte svoju myseľ. Možností máte na výber veľa. Skúste napríklad robiť to, čo vás baví najviac a čo vám pomôže najlepšie sa uvoľniť svoje telo. Vyskúšať môžete napríklad sprchu, kúpeľ, prechádzku alebo aj dobrý film. Na sex sa musíte tešiť a musíte si ho užiť. Preto zabudnite na náhlenie a hrnutie sa za vrcholom.

Rovnaké záľuby

Dobré je mať s partnerkou spoločné záľuby, ktorým sa budete spolu a pravidelne venovať. Je jedno, o akú záľubu sa bude jednať, len nech vás to oboch skutočne baví. Upevnite si takto vzájomné city a zároveň aj podporte vzájomnú žiadostivosť a vášeň po sebe.

Využite dostupné afrodiziaká!

Na ceste za vyšším libidom vám dokážu účinne pomôcť aj afrodiziaká. Najlepšie bude, ak si ich doprajete v podobe dostupných prírodných potravín. Z množstva týchto potravín vyberáme predovšetkým tie najúčinnejšie. Sú nimi aj ustrice, mandle, vanilka a tiež aj jahody, ktoré práve v tomto období nájdete dozreté vo vašej záhradke. Pokiaľ by nepomohli ani tieto prírodné potraviny, môžete sa obrátiť na dostupný prírodný výživový doplnok pre mužov nielen na lepšiu erekciu, ale aj na vyššiu chuť, vášeň a apetít v sexe.

Uvedomujeme si, že príčin zníženého libida v dnešnej dobe je oveľa viacej, no snažili sme sa podľa nás pomôcť práve v týchto oblastiach, ktoré sme vám interpretovali. Nebojte sa zmeniť svoj intímny život už aj oddnes, nakoľko vždy je tu priestor na radikálnu zmenu.



milovanie afrodiziakum sex libido vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow