Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Naštartujte partnerku na sex so španielskymi muškami

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.11.2015 00:00 španielskymi muškami

Chcete partnerku prekvapiť a naštartovať na sex, ale inak ako doposiaľ? Potom to skúste so španielskymi muškami. Predsa sú obľúbeným a uznávaným afrodiziakum nielen u žien už niekoľko stoviek rokov a to po celom svete. Nebojte sa ich vyskúšať, aj keď vo vyššom veku, keďže v mladosti ste sa na to neodvážili. Dnes je veľký deň, kedy si o tomto zázračnom elixíre lásky povieme viac aj v našom magazíne.

Španielske mušky, uznávané afrodiziakum

Španielske mušky poznáme už sto rokov, sú známe po celom svete ako vyhľadávané afrodiziakum predovšetkým pre ženské pohlavie. Povzbudzujú veľmi účinne ženské libido. Ak túžite po novom a energickom intímnom živote so svojou partnerkou, španielske mušky sa oplatí vyskúšať.

Zázrak ukrytý v hmyze ...

Španielska muška je ľudovo zaužívaný pojem pre istý druh afrodiziaka. V minulosti sa táto zázračná látka získavala z hmyzu (chrobáka) známeho ako Pľuzgiernik lekársky. V dnešných elixíroch lásky známych ako španielske mušky sa nachádza účinná látka menom kantardín, ale nejedná sa o extrakt z takéhoto hmyzu. Získava sa už modernejším spôsobom a to synteticky. Ale účinky tejto látky sú rovnaké ako pri prírodnej forme získavanej práve zo spomínaného chrobáka.

Prečo sa oplatí vyskúšať?

Ako sme už naznačili vyššie, španielske mušky obsahujú účinnú látku, ktorá vie spraviť zázraky. Jedná sa o látku, konkrétne jed menom Kantaridín. Práve táto zázračná látka podporuje samotné dráždenie močového mechúra a trubice. Ak partnerka požije extrakt španielskych mušiek, zlepší sa jej celkové prekrvenie pohlavných orgánov. Bude sa cítiť lepšie, bude pociťovať príjemný nával tepla na svojich intímnych partiách. Výnimkou nie je ani zvýšená citlivosť na každý (i ten najslabší) podnet z vašej strany. Takéto dráždenie a podnecovanie z vašej strany vyvolá u nej zvýšenú chuť na sex a nespútanú vášeň.

Nemusia však (za)účinkovať

Nič však nepreháňajte. Ak španielske mušky nezaúčinkujú u nej po pár kvapkách, radšej už nedávajte viac. Môže hroziť predávkovanie. Pravdou však zostáva, že u väčšiny žien sú španielske mušky veľkým tabu a nemusia podporovať libido, respektíve chuť na sex. Nemusia zaúčinkovať vôbec. U niektorých však zapôsobia nad rámec očakávania. Je to veľmi individuálne. Hlavnou črtou všetkých prírodných afrodiziák, španielskych mušiek nevynímajúc je to, že môžu zapôsobiť u každého rozdielnym spôsobom.

Nezabudnite ešte na to, že lepšie zaúčinkujú, ak o nich bude partnerka vopred vedieť. Tak jej pri najbližšej príležitosti pošepkajte do uška, že ste jej dali pár kvapiek do jej večerného čajíku.

Tak čo, skúsite aj vy dať španielske mušky svojej partnerke? Alebo sa stále rozhodujete a hľadáte iný spôsob, ako si dopriať nezabudnuteľný sex?

tabletky na erekciu



libido španielske mušky nezabudnuteľný sex
Magazín arrow
Magazín arrow