Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najšialenejšie afrodiziaká z celého sveta

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.12.2015 00:00 Najšialenejšie afrodiziaká z celého sveta

Niet pochýb o tom, že ľudia už od pradávna vyhľadávali rôzne podporné látky (afrodiziaká), pôsobiace na myseľ a väčšie sexuálne chúťky. Ako existujú bežné a ľahko dostupné podporné látky (napríklad koreniny, víno, zelenina, čokoláda), sú i čudnejšie, zvláštnejšie a ťažšie dostupné. Odhaľte s nami tie, ktorým sa väčšina sexuálnych dvojíc radšej vyhne, pretože sú to tie najšialenejšie afrodiziaká a pochádzajú z celého sveta ...

Vysušený penis krokodíla, chvosty jašteríc

V starovekom Egypte verili v tento druh afrodiziaka - v silu vysušeného krokodílieho penisu. Ak ho nemali, nepohrdli ani chvostom z rôznych druhov jašteríc. Dali by ste sa aj vy nahovoriť na takúto afrodiziakálnu pochúťku?

Vrabec ako svätý vták

Už grécka bohyňa Afrodita sa spoliehala na vrabca vo svojich rukách, pretože vrabec bol považovaný za sväté zviera. Zvykom bolo jedávať práve mozgy týchto vtákov. Ľudia verili, že práve toto navodí väčšie sexuálne vzrušenie a utešenie ...

Roh nosorožca, jelenie parohy

V Afrike až dodnes veria skôr pomletému rohu nosorožca. Žiaľ i napriek zisteniu, že tento druh afrodiziaka je výmyslom domorodcov, stále veľa týchto zvierat prichádza o život aj dodnes. Roh nosorožca žiadne zázračné látky neobsahuje. Ako náhradu za roh nosorožca je možné použiť pomleté a vysušené jelenie parohy. Ak by ste nemali parohy, postačia pohlavné orgány jeleňa, ktoré sa získavajú práve počas ruje.

Ryba fugu alebo plutva žraloka

Ryby patria až dodnes k veľmi vyhľadávaným a účinným druhom podporných látok na lepší sex. Dodávajú telu vápnik, jód a železo. Pre zvýšenie sexuálnej chute sú priam ako stvorené.

Ale počuli ste o smrteľne jedovatej rybe Fugu? Na prvý pohľad veľmi obyčajná ryba, avšak už sa na nej „popálilo“ niekoľko sexuálne chtivých nadšencov. Pred samotnou konzumáciou je potrebné ju vhodne upraviť, aby ste neprišli o život a vaše libido zažilo znovuzrodenie. Tak čo, dáte do hry pre pár minút vášne hoc aj celý život? V tomto ponímaní sa javí oveľa bezpečnejšia, no za to nie menej účinná, plutva zo žraloka. Patrí taktiež k vychýreným afrodiziakám.

Had kobra

A čo odporučiť na záver tohto zoznamu najšialenejších podporných látok? Nesmie chýbať ani had Kobra. Že vraj ide o výborné, chutné a účinné afrodiziakum. Kobrie mäso a krv sú pokladané za prostriedky, ktoré sú schopné podporiť tie najväčšie vášne. V niektorých častiach Ázie sa tieto druhy hadov chovajú práve na účel zvýšenia libida.

Čo si myslíte vy práve o týchto podporných látkach? Trúfli by ste si aj na takéto afrodiziakum? Alebo máte iný druh podpornej látky, ktorý u vás boduje viac? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti!

Zerex - podporte svoje libido



vzrušenie erekcia afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow