Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najlepšie polohy pre sex zozadu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.05.2016 00:00 Najlepšie polohy pre sex zozadu

Sex zozadu je pre každého muža niečím, čo nikdy neodmietne. Je to už raz tak. Pohľad na ženský zadoček, pritom si vychutnávať vzrušujúce chvíle vo vzájomnom spojení svojich tiel, to je neopísateľný pôžitok. Dnes sme si ale pre vás pripravili niečo iné, ako len to, prečo je sex zozadu takým vyhľadávaným. Prinášame najlepšie erotické polohy, pri ktorých si sex zozadu užijete najviac, ako je len možné. Chcete vedieť viac? Čítajte článok až do konca ...

Najlepšie polohy pre sex zozadu

Z času na čas sa oplatí vymeniť uprený pohľad do očí aj za sex bez priameho kontaktu. Obzvlášť, ak ide o sex zozadu. Sexuálne polohy zozadu sú odjakživa vyhľadávanými jednak mužmi, ako aj ženami. Trúfnete si na ne aj vy alebo radšej zostanete pri klasike?

Pekne v stoji

Na úvod to najlepšie, čo si v stoji v rámci intímneho splynutia, môžete dopriať s vašimi telami. Skúste to nasledovne.

Partnerka sa oprie o stenu, stôl alebo inú časť nábytku a vzápätí si bude môcť užívať hlboké vniknutia. Síce máte všetku aktivitu vo svojich rukách, partnerka je a bude tou, čo bude regulovať intenzitu a hĺbku vniknutia. Ona rozhodne, ako veľmi si vás pustí do svojej „jaskynky“ lásky. Zároveň sa pridržiavajte oboma rukami, buď partnerkinho tela vôkol jej pása, alebo rovnako o zrkadlo, či iný kus nábytku. Táto poloha je obľúbenou pre tých, čo sa ponáhľajú, aby ich nikto nenachytal, napríklad aj počas obednej prestávky v kancelárii, či na toaletách.

Túto polohu si môžete okoreniť milovaním pred veľkým zrkadlom To, že vsadíte práve na zrkadlo, budete vidieť svoje nahé telá v zrkadle, ako sú zomknuté vzájomnou láskou a vášňou, tak si viac okoreníte svoj sex. Bude to neskutočný pohľad. Dáte sa na to nahovoriť alebo radšej zostanete pri klasike?

Hore chrbtom

Ak chcete praktizovať sex zozadu, rozhodne vyskúšajte aj erotickú polohu „na koníka“. No je dobré si to dopriať trochu inak a to tak, že partnerka bude hore chrbtom. Takto budete vo svojej vagíne dráždiť úplne iné miesta, ako pri bežnej polohe na koníka.

V zásade ako pri všetkých polohách zozadu, budete lepšie dráždiť miesta v okolí bodu G. Okrem toho práve túto polohu ženy milujú aj preto, že im to dáva možnosť dráždenia seba samých. Fantázii sa nebráňte a zapájajte ju oveľa viac aj pri tejto polohe. Bude to stáť za to!

Zozadu so zomknutými nohami

Partnerka si ľahne na brucho tak, že nohy ponechá natiahnuté tesne pri tele. Vy sa následne zložte na ňu a to tak, že nohy budete mať sčasti natiahnuté nabok a sčasti na partnerkiných nohách. Svoju prednú časť tela si nadľahčujte rukami, aby ste mali viac priestoru nad telom partnerky. Pokiaľ by sa vám to zdalo málo intímne a romantické, stačí pootočiť hlavy k sebe. Tak, aby ste sa mohli zároveň pri akte aj bozkávať. Takto sex získa zase iný rozmer.

Misionár, ale obrátene

Pokiaľ na misonársku polohu nedáte dopustiť, tak si ju pokojne doprajte aj pri sexe zozadu. Len pôjde o misionára naopak a obrátene. Práve pri tejto polohe môžete „konečne“ naplno využiť aj svoje „väčšie“ prirodzenie. Ako treba začať?

Partnerka zaujme polohu na brušku s tým, že nohy bude mať od seba. Vy zostávate v bežnom postoji, pričom reflexívne zodvihujete panvu smerom nahor. Pri tejto polohe máte všetku aktivitu a moc vo svojich rukách a tým ženám doprajete neopísateľný pocit uvoľnenia a rozkoše. Ak túžite obaja aj pri sexe zozadu po čo najmenšej námahe, no s vysokými dávkami pôžitku a slasti, je poloha „Obrátený misionár“ tým pravým orechovým do vašej postele.

Poloha na stoličke odzadu

Pri polohách zozadu môžete využiť aj kus nábytku. V tomto prípade to bude stolička, ktorú využije viac práve vaša partnerka. Nech sa nakloní nad stoličku a súčasne sa oprie lakťami o operadlo. V tej správnej chvíli vniknite do partnerky zozadu, pritom ľavou rukou jej zdvihnite nohu a priložte si ju k vášmu boku. Výborný tip na to, aby ste dosiahli hlbší prienik s nezabudnuteľným pôžitkom a zážitkom.

Záverom

Ak si doprajete ako väčšina mužov ktorúkoľvek polohu zozadu (či už v stoji, hore alebo dole obrátene), vedzte, že na to vôbec nezáleží. Najdôležitejšie bude, že si užijete čo najlepšie aj so svojou partnerkou  a tak, že váš intímny život je pestrý a plný novej energie, vzrušenia a erotických zážitkov ...

zvýšenie hladiny testosterónu Ultragold



sexuálne polohy sex
Magazín arrow
Magazín arrow