Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najlepšie miesta na sex, ktoré povzbudia vašu erekciu

05.04.2017 18:23 miesta pre milovanie
Povedali by ste, že tie najlepšie miesta na milovanie máte prekvapivo blízko? Na koľkých miestach ste mali sex? Hovorí sa, že keď ste to robili na viac ako šiestich rôznych miestach, môžete sa považovať za sexuálnych dobrodruhov. Ak na menej ako troch miestach, ste suchári. Ako nebyť suchárom? Poradíme vám niekoľko zaujímavých miest, kde môžete mať sex hoci aj hneď teraz a vaša erekcia vám zato bude vďačná.

V kúpeľni na práčke

Práčka je vynikajúcou erotickou pomôckou azda už od chvíle, kedy ju vymysleli. Samozrejme, najideálnejšia je vtedy, keď začne žmýkať a trochu vibrovať. Vibrujúca práčka vaše milostné hrátky dokonale obohatí a vaša erekcia bude ako nikdy predtým.

Inšpirácia z amerických filmov

V nejednom filme spoza veľkej mláky ste mohli vidieť milostné scény. Auto je klasika a dajú sa v ňom vyskúšať mnohé zaujímavé sexuálne polohy. Áno, priznávame, že ten sex môže byť o niečo menej pohodlný, ale v tom bude spočívať jeho čaro. Pre tých, ktorí obľubujú extrémne miesta pre milovanie, máme tip ešte na jednu polohu, v ktorej hrá hlavnú úlohu auto - sex na kapote aute.

Využite intímnu atmosféru kina

Samozrejme, zrejme to nebude možné zrealizovať na premiére nejakého trháku, na ktorej bude kino sála doslova preplnená. Avšak dnes sa nájde veľa filmov, na ktorých budete dokopy tak piati a kino sála je tak veľká, že ak sa posadíte na vhodné miesto, nikto si vás ani len nevšimne. Prítmie, prázdna miestnosť, pohodlné kreslá a sexuálne hry sa môžu začať. Dávajte si ale pozor na to, aby ste neboli veľmi hluční. Inak riskujete hanbu a vyhadzov. Predsa len, verejné priestory nie sú primárne určené ako miesta pre milovanie. ;-)

Romantika na balkóne

Hotely sú ideálnym miestom na erotické stretnutia. V hoteloch sa často stretávajú aj milenci, ktorí sa našli cez escort služby. Ak sa radi oddávate sexu s neznámymi dievčatami, ktoré sú vo svojej brandži skutočnými profesionálkami, hotel bude tým pravým orechovým. Neobmedzujte sa však len na posteľ či pohovke. Vyjdite na balkón a užite si výhľad na nočné mesto.


erekcia sex
Magazín arrow
Magazín arrow