Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Najlepší liek na erekciu je vo vašej hlave

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.08.2015 00:00 liek na erekciu

Kvalitná a silná erekcia nie je už vôbec samozrejmosťou u každého muža. Raz môže prísť a to hneď, inokedy nie. Niekedy trvá dlhšie, inokedy končí príliš skoro. Penis muža je malý orgán a s ním súvisiaca erekcia môže potrápiť nie jedného muža. Mávate aj vy slabú erekciu? Pokiaľ sa takéto príznaky objavujú častejšie aj u vás, máte dočinenia s problémami erekcie.

Každodenné povinnosti, vysoká dávka stresu a napätia, to všetko vedia potrápiť vašu hlavu, ako aj celé telo. Potom trpí nielen osobný, ale aj intímny život. Celý rad intímnych problémov následne začne znepokojovať nielen vás, ale aj vašu partnerku. Vzťah sa môže otriasť v základoch.

Erekcia sa rodí v hlave ...

Za hlavné príčiny problémov s erekciou u muža sú dnes označované predovšetkým stres, obava, strach, či napätie. Tieto nepríjemné prejavy znepokojujú mnohých mužov a spôsobujú im nemalé traumy, vrátane obáv zo samotného aktu a z milovania.

Veľkým strašiakom sa čoraz častejšie stáva sklamanie z toho, že nebudú schopní úspešne a dostatočne uspokojiť svoju partnerku. Všetky podobné stavy vedú k nevhodným prejavom, ktoré majú za následok aj nepriaznivý vplyv na stav erekcie u muža.

Problémy s erekciou ...

V zásade platí, že problém s erekciou začína, ak muž ako partner nevie dosiahnuť alebo zadržať dostatočne silnú erekciu s cieľom mať kvalitný intímny styk. Avšak môže nastať aj situácia, že erekcia nenastúpi vôbec, respektíve muž o ňu príde počas samotného aktu. V prípade, ak sa u vás takýto problém objavuje príliš často a dlhodobo, v takomto prípade hovoríme o erektilnej dysfunkcii, respektíve impotencii.

Možnosť riešenia tabletkami

Dobrým a účinným liekom na erekciu sú tabletky na podporu erekcie. Tie pomáhajú dnešným mužom pred nepredvídateľnými stavmi, prameniacimi z krátkeho styku, či nekvalitného a nudného sexu. Je však potrebné zdôrazniť, že ani tabletky, či iné lieky na erekciu nezaberú, pokiaľ nebude všetko dobre fungovať v samotnej hlave muža. V rámci toho ako prvé je potrebné uvoľniť myseľ, odstrániť stres a navodiť si dobrú náladu. Pár tipov pre vás pripájame nižšie.

Oddych a relax ...

Šetriť svoje telo sa vyplatí! Pokiaľ vás čaká zložitý deň v práci a vy si myslíte, že večer bude pre vás sex tým, čo vás poteší, musíme vás varovať, aby ste nezažili rozčarovanie. Myslite na to, že penis je súčasťou vášho tela a pokiaľ budete pociťovať únavu v hlave, prenesie sa táto únava do celého tela, vrátane vašej pýchy. Je viac než isté, že v takomto prípade sa vám nemusí podariť uviesť penis do pozoru ako predtým.

Bez dostatočného spánku a odpočinku prudko opadáva aj úroveň mužského pohlavného hormónu, ktorý je nevyhnutný na povzbudenie mužskej erekcie. Preto odporúčame prežiť sex radšej zavčasu ráno, pokiaľ ešte vládzete a vaše telo je čulé a odpočinuté.

Na uvoľnenie vám môže pomôcť príjemný horúci kúpeľ s bylinnými extraktmi a rovnako aj kvalitná masáž celého tela. Ako veľmi účinný pomocník v tomto smere sa osvedčilo cvičenie meditácie. Možností na relax a oddych je skutočne veľa. Snažte sa využiť práve také, ktoré vám pomôžu najlepšie sa uvoľniť a tak si užiť aj kvalitnejší intímny styk.

Vernosť sa vypláca

V nadväznosti na už uvedené sa vám nemusí vyplatiť zahýbanie svojej partnerke. Vedzte, že u neverných mužov sa oveľa skôr prejavia problémy s erekciou ako u verných mužov. Dôvodom je práve obava a stresový stav z toho, že budú odhalení zo svojho činu. Tento pocit sa prenáša do mozgu a neverní muži majú preto problémy dosiahnuť kvalitnú a silnú erekciu.

Naším odporúčaním je zostaňte verným a milujúcim partnerom a zaručene budete mať aj silnú a kvalitnú erekciu bez akýchkoľvek problémov.

Pozor na lieky

Rovnako si dávajte pozor na užívanie liekov, prípadne drog. Môžu vám taktiež sťažiť situáciu pri dosahovaní kvalitnej erekcie. Neberte lieky, pokiaľ to nie je nevyhnutné pre váš zdravotný stav. To isté sa týka aj doplnkov na rast svalov, či iných prípravkov podobných liekom.

Zamerajte sa radšej na zdravší životný štýl, v rámci ktorého môžete skôr siahnuť po kvalitných výživových doplnkoch na prírodnej báze, ktoré sú okrem iného aj osvedčenými liekmi na erekciu alebo aj na iné intímne problémy u mužov.

Poriadok v „hlave“ nadovšetko

Nezabúdajte na poriadok v hlave, pokiaľ chcete skutočne kvalitný a nezabudnuteľný sex bez akýchkoľvek problémov. Zresetujte si hlavu a vyhoďte všetko ostatné, čo v nej nemá byť, ak sa chystáte do postele s partnerkou. Nemyslite na pracovné povinnosti, starosti ďalších dní, či na dlhy a nezaplatené faktúry.

Keď už máte pred sebou nahú partnerku, myslite iba na ňu a na jej telo a uspokojenie. Jediné čo vás má zaujímať, je práca a výkon vášho mužského pomocníka medzi nohami. Usilujte sa ho prebudiť čo najlepšie a následne aj využiť čo najdlhšie, aby ste boli spokojní obaja, aj s vašou partnerkou.

Veď predsa najlepší liek na erekciu je vo vašej hlave! Nie je to iba klišé, je to skutočne pravda.

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



podpora erekcie erekcia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow