Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najdlhšia erekcia na svete trvala neuveriteľných 17 hodín

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.10.2015 00:00 Najdlhšia erekcia na svete trvala neuveriteľných 17 hodín

Znova ste si neužili. Partnerka sa nachystala do sexi bielizne, vytvorila romantickú atmosféru a celá vzrušená vás čakala v posteli. Skúšala to viackrát, slabšie, silnejšie, no po chvíli dobrovoľne prestala, keďže to nemalo význam. Vy by ste aj chceli, ale príroda je silnejšia. Už sa vám to stalo aj predtým? Slabá erekcia, ako aj slabá výdrž v posteli je vážny problém. Je čas predĺžiť svoju erekciu a potešiť tak aj svoju partnerku. Čo by ste povedali na erekciu, ktorá by trvala aj niekoľko hodín? Dnes je možné aj to ...

Slabá erekcia, vážny mužský problém

Utešujú vás, že slabá výdrž v posteli a slabá erekcia je spôsobovaná iba náporom povinností v práci, stresom a že si máte len viacej oddýchnuť? Ak vôbec netušíte, kedy ste mali naposledy s partnerkou vášnivý sex, s veľkou pravdepodobnosťou bude problém oveľa vážnejší a nebezpečnejší aj pre váš vzťah. Ak by ste ho nezačali riešiť, hrozí vám možno až jeho rozpad.

Vzrastá počet mužov s týmto problémom

Slabá výdrž v posteli, respektíve slabá erekcia, to nie je iba váš osobný problém. Je dokázané, že slabá erekcia, príčinou ktorej je psychika, zlý životný štýl, veľa práce, málo pohybu, potrápilo a stále sužuje viac a viac mužov. Presnejšie povedané, problémy s erekciou má po štyridsiatke až 40 percent mužov (takmer každý druhý muž). Až niekoľko miliónov mužov po celom svete sa s ním stretlo. Pokiaľ sa tento problém objavuje pravidelne aj vo vašom živote, je čas zasiahnuť.

Najdlhšia erekcia

Opakom krátkej erekcie je tá dlhšia, ba až príliš dlhá erekcia. Netreba zvlášť pripomínať, že pre kvalitnú rozkoš a potešenie je nesmierne dôležitá správna dĺžka erekcie. Štatistiky hovoria, že priemerná dĺžka pohlavného styku, kedy si užijú oba partneri, trvá 8 až 10 minút. Podľa tohto si môžeme jednoducho odvodiť, že mužská erekcia by mal trvať rovnako dlho, aby bolo všetko vo vzťahu v poriadku.

Skutočnosť je žiaľ taká, že niektorým mužom trvá erekcia príliš krátko (iba pár sekúnd), iným zase nestačí ani niekoľkohodinové úsilie a majú erekciu aj niekoľko hodín, uvádza sa že aj neuveriteľných niekoľko hodín. Svetový prípad uvádza hodnotu až 17 hodín. Čo by dali za to mnohý, aby mali erekciu aspoň pár minút, nie to ešte hodinu, dve, tri, či viac.

V tejto súvislosti sa však aj vám môže naskytovať otázka: „Ako si teda reálne zlepším erekciu, aby som zakaždým uspokojil svoju partnerku?“

Zlepšenie tabletkami

Predĺžiť si erekciu je jedna vec, ale predĺžiť si ju na správny čas, je vec druhá. Dnes je možné zlepšenie erekcie dosiahnuť pomocou tabletiek. Ich dĺžka trvania účinku môže byť až o 36 hodín viac, ako je normálna dĺžka erekcie (líši sa však individuálne podľa fyzického a psychického stavu). Ak máte často slabú erekciu a chcete si ju predĺžiť, výživové doplnky v podobe tabletiek účinne pomôžu. Slabá výdrž v posteli už viac nebude trápiť ani vás, ani vašu partnerku, keďže súčasne potešíte aj ju.

predĺženie erekcie



lieky na erekciu slabá erekcia o mužoch erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow