Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Nestojí vám? Toto sú najčastejšie príčiny poruchy erekcie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.10.2015 00:00 Nestojí vám? Toto sú najčastejšie príčiny poruchy erekcie

Dnes sa pozrieme na poruchy mužskej erekcie podľa toho, ako ich vnímajú samotné partnerky mužov. Ony sú zvyčajne tie, ktoré najlepšie vytušia a priznajú, prečo ich muž má problémy so svojou pýchou v nohaviciach. Toto je 5 najhlavnejších a najčastejších dôvodov, prečo mužom poriadne „nestojí“.

Má nadváhu

Pani Adriana hovorí: Ten môj má poruchy erekcie kvôli svojej vysokej hmotnosti. Zle sa stravuje, má nedostatok pohybu a fyzickej aktivity. Toto všetko umocňuje vznik problémov s jeho penisom, ako aj erekciou. Stráca základné funkcie, rovnako zlyháva aj erekcia a je náchylnejší na choroby.

Fajčí

Partner veľa fajčí. Pritom vie, že si cigaretami upcháva cievy v tele, čo zabraňuje dokonalému prietoku krvi aj do jeho penisu. Často trpí a sťažuje sa na problémy. Jeho penis ho neposlúcha, máva poruchy erekcie. Pripisujem to práve častému fajčeniu, dodáva pani Janka.

Je opitý

Ďalšia výpoveď hovorí toto: Partner býva často opitý. Holduje najmä alkoholu. Myslím si, že práve stavy opitosti neprospievajú ani jeho penisu. Zistila som si, že čím viac alkoholu dá muž do svojho tela, tým viac sa zhoršujú funkcie penisu. Poruchy erekcie sa u neho objavujú skoro každý deň, vždy keď si chceme užiť v posteli. Začína ma to poriadne štvať a niekedy na neho už nemám ani chuť. Alkohol ako prvé udiera do hlavy a práve v hlave sa všetko začína, aj čo sa týka porúch erekcie. Snažím sa mu to vysvetliť, no žiaľ ma neposlúcha. (Michaela).

Je nervózny

Jeho správanie je nevhodné, je nervózny a máva záchvaty zlosti. Nevie sa uvoľniť a necíti sa pohodlne. Prenáša to aj na mňa. Pritom vidí, že to neprospieva ani jeho penisu. Máva často poruchy erekcie, pretože stres je ich spúšťačom. Jeho zhoršená nálada a psychika majú nepriaznivý vplyv na celkové udržanie erekcie, spresňuje pani Martina.

Má nízku hladinu mužského pohlavného hormónu

Pokiaľ bude mať partner nízku hladinu mužského pohlavného hormónu, poruchy erekcie budú na dennom poriadku. Ani ten môj si to nevšímal. No bol často unavený, mal horšiu fyzickú výkonnosť, zníženú chuť na sex, tak vysvitlo, že sa jedná o syndróm nízkej hladiny mužského pohlavného hormónu. Poruchy erekcie sú na dennom poriadku. Dodnes pani Boška nevie, prečo má jej muž málo mužského pohlavného hormónu. Priznáva však, že našťastie dnes existujú rýchle a účinné metódy a prostriedky, ako mužský pohlavný hormón dodať mužskému telu pomerne rýchlo. A nielen to.

Nestojí ani vám? Skúste sa teda zamyslieť nad reálnymi dôvodmi, prečo je to tak.

tabletky na erekciu



erekcia penis zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow