Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najčastejšie chyby pri balení muža

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.03.2014 00:00

V predchádzajúcom článku "Ako zbaliť muža" sme si bližšie povedali viac k tomu, ako správne zapôsobiť na muža, keď by ste ho chceli zbaliť vy a nie on vás. Dnes si povieme viac o hlavných chybách, ktoré sa môžu vyskytnúť v rámci tohto aktu. Ako sme už minule naznačili, doba pokročila a v súčasnosti sú práve často ženy tými, čo sa snažia zbaliť svojho partnera, lebo nechcú byť tými, čo čakajú na prvý krok zo strany muža. Mnohé zo žien robí zásadné chyby a v konečnom dôsledku nie sú pri tomto ich rozhodnutí vôbec úspešné. Prečo vaša snaha smeruje skôr k neúspechu, ako k vysnívanému úspechu? Príčin môže byť viacero, povedzme si o tých podľa nás najvážnejších...

Najčastejšie chyby pri balení muža

Hovorme si, čo chceme, ale nemalo by to byť iba o tom, ako samotný objekt záujmu vyzerá navonok. I keď pravdou zostáva, že prvý dojem sa u každého vytvára práve na základe prvého dojmu z osobnosti. S ťažkosťami na muža zapôsobíte poznatkami zo športu, či inej oblasti, lebo tie nie sú pozorovateľné navonok. Preto platí, že prvým stykom medzi ním a vami bude len a len váš výzor. Mnohé dámy tento fakt využijú naplno, iné ho dokonca zneužívajú. Chceme upozorniť, že je potrebné využiť túto vašu „silnú“ zbraň primerane a s istou dávkou rezervy. Sami dobre viete, čo myslíme.

Spoliehate sa len na vzhľad a výzor

Baliť muža by sa malo spájať i s rozumom a zbrane ako krátka sukňa a veľký do očí bijúci výstrih by mali byť využívané rozumne a nemožno čakať, že iba tieto zbrane budú stačiť. Sukňu a výstrih muž uvidí ako prvé, potom mu zostáva už len to, čo viete iné a ďalšie ponúknuť. Preto našou prvou radou je nespoliehať sa len na vzhľad a výzor, ale využívajte aj rozum, hlavu a svoje danosti. To vedia oceniť mnohí chlapi a verte či nie, mnohí nehľadajú známosť len na jednu noc, aj keď to znie neuveriteľne...

Ste priveľmi iniciatívna

V rámci svoje cesty za tým svojím vysnívaným partnerom, mala by každá z vás vedieť, že aj keď sa doba zmenila, funkciu muža nie je možné úplne prebrať, či zastúpiť. Na to je potrebné si dávať pozor, milé dámy. Partnerka by mala byť ustavične len ženou, s prvkami ženskosti, nežnosti, úsmevu a zároveň aj sexuálnej príťažlivosti. Spomaľte, nerobte to tak rýchlo a priamo, ako to robia častokrát práve muži.

Využite pri balení svoje čaro a zahrajte sa s ním tak, aby pochopil, že práve on je tým lovcom, ktorý má uloviť vás a nie naopak. Je tomu tak skutočne i v dnešnej modernej dobe a funguje to. Tak začnite, no zľahka a s láskou a len svojimi ženskými zbraňami, ako to len vy dámy viete.

Súhlasíte so všetkým

Ďalším nedostatkom pri zoznamovaní je, ak žena súhlasí so všetkým, čo muž povie, navrhne, alebo chce. Verte či nie, časom ho to omrzí, ak bude mať po boku práve takýto typ ženy. Je dobré, ak si zastanete svoj názor. Iba tak dokáže aj budúci vzťah dobre fungovať. Uvedomte si, že vzájomná súhra nie je vždy možná. So všetkým súhlasiaca žena nie je tým, čo súčasný riadny vyhľadáva u svojej partnerky. Rovnako nie sú spokojní so ženami, ktoré sa navonok správajú inak, zvnútra sú úplne iné – častokrát falošné a neúprimné. Milé dámy, je potrebné konať bez pretvárky, priamo a otvorene, samozrejme s dávkou ostražitosti a obozretnosti, s postupným dávkovaním, nie okamžite.

Snažíte sa muža zbaliť na žiarlivosť

Bezpochyby nie menej závažnou chybou u žien býva, keď sa snažia muža zbaliť a to fiktívnym vytváraní dojmu žiarlivosti. Ako to myslíme? Niektoré ženy sa snažia vytvárať situácie, že sa bavia s druhým mužom, pred očami toho svojho objektu záujmu s cieľom, aby žiarlil. Je naozaj účinné využívať takéto ťahy pri balení muža? Hovoríme, že určite nie, nakoľko je veľmi ťažké hneď na začiatok odhadnúť, či bude ten nastávajúci muž reagovať správne a tak, ako by chcela každá žena. Odporúčame tieto praktiky vynechať a zapojiť ich až neskôr, keď si je žena istá, že má toho správneho partnera po svojom boku. I keď aj to je otázne, či aj v tomto čase je to stále vhodné... 

Na záver snáď iba toľko, že existuje mnoho iných chýb, ktoré ženy praktizujú pri svojich aktivitách spojených s ulovením toho správneho muža. Naznačili sme len niektoré, ktorým je lepšie sa vyvarovať, ak naozaj chcete uloviť toho správneho mužského partnera. Ak chceš získať ďalšie cenné rady, ako priťahovať ženy, navštív web akozbalit.sk a užívaj si množstvo hodnotného obsahu.



o mužoch flirtovanie zvádzanie zbalenie
Magazín arrow
Magazín arrow