Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Na veľkosti nezáleží. Nám ide o hrúbku!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.03.2016 00:00 Na veľkosti nezáleží. Nám ide o hrúbku!

Na veľkosti záleží! Priznávame sa „my“ muži a chceme mať v nohaviciach čo najväčší a najdlhší penis. Ako je to ale u žien? Priemerná dĺžka slovenského penisu je 15,21 cm. Bude im to stačiť alebo nie? „Vravia, že na veľkosti nezáleží, nám ide skôr o hrúbku!“ Aká je teda ženská pravda? Aká dĺžka a aká hrúbka mužského penisu je podľa žien ideálna?

Ako to teda s hrúbkou penisu je?

Veľký či malý? Dlhý alebo krátky? Tenký, či hrubý? Tieto otázky stále rezonujú jednak medzi nami mužmi, ako aj medzi našimi nežnejšími polovičkami. Či záleží nám mužom na dĺžke a hrúbke penisu, je celkom jasné. Ale ako je to medzi ženami? Všetko vyriešil americký denník, ktorý medzi ženami analyzoval, akým mieram v pánskych nohaviciach dávajú prednosť.

Každý penis je iný ...

A to doslovne. Nenájdete dva, tri alebo viac rovnakých penisov, ani keby ste cestovali po celom svete a neúnavne hľadali. Tučnejší, tenší, dlhší, či kratší ... Každá zo žien preferuje niečo iné a rovnako sa uspokojí s niečím iným. Dokazuje to aj nasledovný graf  znázorňujúci výpovede žien o ideálnych proporciách mužského penisu. Môžeme sa iba domnievať, či to myslia vážne. Ale pravda nemusí byť ukrytá iba vo hviezdach, ale aj v tom, že navonok to nikdy nepovedia, ale inak v tom majú celkom jasno ...

16 cm obvod, 18,5 cm dĺžka ...

Podľa amerického denníka Huffington Post dokonalý penis je podľa viac ako tisícky žien taký, ktorý má 16 až 16,5 cm po obvode, respektíve je 18,5 až 21 cm dlhý.

Tak, a pravda o tom, čo si myslia ženy o proporciách penisu, je vonku. Možno sa teraz chytáte za hlavu, že nepatríte do skupiny týchto borcov s takýmto priemerom penisu, respektíve takouto dĺžkou.

Nezúfajte, pretože aj s menším gašparkom dokážete urobiť dokonalé divadlo v posteli. Len musíte vedieť ako na to. Predsa nie vždy platí, že to najväčšie je aj najlepšie, čo sa týka úžitku. Dobrá technika rozhoduje a tú dokážete aj s malým, menším, či aj najmenším penisom. Ak by sa vám to predsa len nedarilo, tak ešte stále nie je nič stratené. Zväčšite si svoj priemer penisu, rýchlo, jednoducho a efektívne pomocou účinných doplnkov výživy.

Klasik zlepšite svoju erekciu



zväčšenie penisu vzrušenie penis
Magazín arrow
Magazín arrow