Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Na čo nezabudnúť, ak ste na dovolenke?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.08.2016 00:00 Na čo nezabudnúť, ak ste na dovolenke

Dlho očakávané dni dovolenky, keď si budete môcť vychutnať viac vody, slnka a oddychu, sú už tu. Všetko je super, slnko svieti, voda láka, ale predsa nie ste vo svojej koži. Čo vám ešte chýba k radosti? Že by obavy z toho, či ste na nič nezabudli pri balení respektíve čo všetko musíte stihnúť a na čo by ste nemali zabudnúť na dovolenke?

Na čo nezabudnúť, ak ste na dovolenke?

Stačí tak málo a vaša dovolenka môže byť razom úplne iná. V čom tkvie to jediné tajomstvo šťastnej dovolenky pre vás oboch aj s partnerkou?

Venujte sa iba partnerke

Toto je rada nad zlato pre šťastnú a úspešnú dovolenku! Je tu ten čas, kedy sa môžete venovať len svojej partnerke. Tak to patrične využite a skutočne sa jej aj naplno venujte! Obzvlášť, ak to vo vašom vzťahu škrípe. Máte jedinečnú príležitosť všetko napraviť. Práve to, že budete bez úloh a povinností, plus aj nové miesto s nezvyčajnými okamihmi, toto všetko môže priniesť veľmi interesantné myšlienky a podnety, ktoré príjemne zaskočia a rozradostia zároveň. Pokiaľ máte na dovolenke aj deti, využite služby „detských kútikov“ s opatrovateľmi v hoteli. Musíte si dopriať aj okamihy pre samých seba, napríklad na intímne radovánky.

Nezabudnuteľné intímne radovánky

Pod pojmom „venovať sa partnerke“< máme na mysli prežiť s ňou prekrásne intímne chvíľky spojené s novými nezabudnuteľnými zážitkami, ktoré môže priniesť iba nové miesto na dovolenke. Nové miesto, to chce aj nový sex.  Skúšajte všetko, čo vás napadne, na čo ste nemali čas, či chuť doma. Striedajte napríklad aj miesta na sex a rovnako aj sexuálne polohy s partnerkou. Predsa toto všetko, čo sa naučíte na dovolenke, môžete preniesť aj domov. Neznie to zaujímavo a lákavo? Avšak teraz máte obavy z toho, či ju nesklamete v posteli a či vydržíte aspoň toľko, čo partnerka? Alebo si chcete si užívať aj celú noc?

So ZEREXom bez obáv

Ak chcete zažiť plnohodnotnú dovolenku, bez obáv a strachu aj v posteli, majte v kufri na dovolenku vždy pribalený prípravok ZEREX Klasik. Je to prírodný prípravok na podporu erekcie a výdrže. Poteší nielen mužov, ale aj všetky partnerky, pretože tie budú vždy obšťastnené, za každých okolností - hoc aj viackrát po sebe.

Pravá dovolenka, to nie sú iba výlety, zábavky v mori, popíjanie v krčme, či opaľovanie sa na slnku. V prvom rade je to o venovaní sa partnerke (partnerovi) a o dokonalom intímnom živote, ktorý je možné si zlepšiť napríklad aj so ZEREXom - najpredávanejším doplnkom na podporu erekcie a výdrže.  



Magazín arrow
Magazín arrow