Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Mýty o ženskej onanii

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.07.2014 00:00

Ako to je teda v skutočnosti, ak si to robí žena sama? Je to skutočne tak, ako si to predstavujeme my muži alebo ako to vidíme v súčasných médiách? Milí páni, asi vás sklameme, ale nie je to vždy tak, ako to máme vo svojich predstavách a myšlienkach.

Vieme, aké nepravdy máte o ženách počas ich masturbácie...

Snáď každý muž je presvedčený, že jeho partnerka, ak si robí dobre sama, snaží sa o náhradu mužského penisu. No, nie je tomu tak. Ženy si veľmi zriedkavo dačo vsúvajú do svojho vnútra. Postačuje im aj vonkajšie dráždenie prirodzenia, nakoľko majú vôkol neho nespočetné množstvo citlivých miest a zakončení.

Myslia pri tom na penis

A ako je to s ich myšlienkami na mužský pohlavný úd? My ako muži máme pri masturbácii v myšlienkach samé nahé ženské telá. Avšak pri ženskej masturbácii je to iné. Oni vyžadujú skôr pocitové prežívanie, ako nejaké optické znázorňovanie. Znamená to, že nemajú pred sebou nahé mužské telá, ani nemyslia na mužský penis.

Masírujú si prsia

To isté platí aj o masáži ženských pŕs počas ich masturbácie. Skutočná žena si ich nemasíruje. To je iba výplod filmovej produkcie. Je dokázané, že mnoho žien sa pri samoukájaní svojich pŕs, či bradaviek ani len nedotkne, nie to ešte, že by si ich masírovala. Možno ste znova sklamaní milí páni, ale tak to skutočne je.

Prezliekajú sa pritom do sexi bielizne

Nemôžeme zabudnúť ani na našu predstavu, že v čase svojej chvíľky pre seba sa žena prezlieka do sexi spodnej bielizne, či šiat. No, nie je to pravda. Čudujete sa? A vy sa prezliekate do niečoho sexi, ak si to robíte sami? Tak vidíte, z akého dôvodu by to mala robiť ona? Je to iba výplod našej mužskej fantázie.

Robia to v sprche každý deň

Predstava, že si to robia v sprche pri očiste vodou s hlavicou sprchy je lákavá a vzrušujúca. Súhlasíme, že nás všetko možné napadá, ako a kde všade si to vsúvajú. No je to skutočne tak? Pravdou zostáva, že nájdu sa ženy, čo si to robia v sprche to áno, ale je to iba malé zanedbateľné množstvo naproti tomu obrovskému množstvu mužských predstáv. A rovnako je tomu aj v prípade myšlienky, že ženy si to robia každý deň ako my muži. Nie je to pravda, pretože ich skôr láka kvalita pred počtom a množstvo čísiel. I keď si doprajú menej času na seba v porovnaní s nami mužmi, prežívajú slastné chvíle z masturbácie vo väčšej intenzite, ako my.

Ženská onánia pred zrkadlom

Rovnako aj ženská onánia pred zrkadlom je výplodom našej fantázie. Ženy netúžia po tom, aby si pozerali pred zrkadlom tam dole, ak sa venujú samej sebe. Vždy robia to, čo chcú, vedia ako na to a čo potrebujú na svojej posteli, či na pohovke. Neusilujú sa za každú cenu vidieť si tam dole, aby všetko videli, tak ako my muži. Majú celkom iné úmysly, ako my a tým sa odlišujú i v tomto prípade.

Čo dodať na záver. Istotne ste sa našli so svojimi predstavami o ženskej masturbácii v našich slovách. Vedzte, že takto to je a zvyčajne sa veľmi mýlime svojich partnerkách. Je naozaj čas sa na to pozrieť reálnymi očami, nie zahalenými rúškom fantázie a nepravdy. Dúfam, že sme vám pomohli otvoriť oči.



uspokojenie ženy sebaukájanie klitoris masturbácia
Magazín arrow
Magazín arrow