Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Muži testovali silu svojej erekcie na festivale Burning Man

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.10.2015 00:00 burning man

Ako si netradične otestovať silu a kvalitu svojej erekcie, ukázalo aj tento rok pár odvážlivcov na tohtoročnom festivale Burning Man, ktorý sa každoročne koná na prelome augusta a septembra v severnej Nevade (USA). O aký festival ide, čo všetko ponúka, čo sa dá na ňom zažiť a ešte oveľa viac zaujímavých informácií, sa dozviete v dnešnom článku.

Burning Man“, čo to je?

Rok 1986, prvý uskutočnený festival pod názvom „Burning Man“ (Horiaci muž). Práve v tomto roku zakladateľ Larry Harvey spálil na pláži v San Franciscu obrovskú drevenú sochu muža so psom, ako symbol konca jeho minulého života, kedy ho nechala bývalá priateľka. Samotný okamih prilákal množstvo zvedavcov a odvtedy sa tento „rituál“ opakuje každý rok až dodnes. Odvtedy sa však udialo pár zmien.

Festival „Burning Man“ sa uskutočňuje každý rok, ale už nie vo Francúzsku, ale v neobývanej oblasti na dne vyschnutého jazera, na dočasnom mieste nazvanom ako Black Rock City v púšti Nevada. Samotná tradícia festivalu trvá už úctyhodných 28 rokov. Hlavnou myšlienkou je zachovať si „dočasnú autonómiu“ a to vo všetkom.

Burning Man predstavuje miesto pre slobodné stretávanie sa, výmenu zážitkov a sebarealizáciu. Organizujú sa tu rôzne svetelné show, koncerty so spoluúčasťou všetkých zúčastnených. Samotnú atmosféru dotvárajú čudné a zvláštne kostýmy a masky zúčastnených. Ale ľudia skôr poukazujú na svoju nahotu, ako na samotné oblečenie. Vždy na záver akcie (spoločnými silami) sa zapaľuje vysoká ľudská postava – dnes je už vo veľkosti 30-tich metrov.

Sex, erekcia a zábava nadovšetko

Burning Man, to je aj veľký počet kreatívnych ľudí, ktorí sú ochotní obetovať mesiace práce do prechodných výtvorov, ktoré jestvujú iba jeden týždeň. Navyše, všetko je dovolené. Nájdete tu aj takzvané lekcie výpraskov, bujaré orgie, skupinové masturbácie, večierky naháčov, ale aj súťaž o silnú a kvalitnú erekciu.

Súťaž o „naj“ erekciu

Práve súťaž o silnú a kvalitnú erekciu nás z tohto festivalu zaujala najviac. Princíp súťaže bol taký, že ktorému mužovi sa rýchlejšie postaví, ten zvíťazil. Takto si zúčastnení mohli otestovať intenzitu vlastnej erekcie, ako aj čas, ktorý uplynie, pokiaľ sa im postaví penis. Výborná možnosť otestovať svoju pýchu v nohaviciach, čo poviete? Rovnako aj skvelý tip na to, ako zistiť či máte alebo nemáte problémy s erekciou. Predsa silná a kvalitná erekcia, to je to, čo robí každého muža mužom. A raz za čas dobre padne tvrdý súboj aj so svojou konkurenciou.

Čo vy na to? Dali by ste sa na takúto súťaž, ktorá otestuje funkčnosť vašej „pýchy“ v nohaviciach? Pokiaľ áno, začnite nacvičovať triky, ako najlepšie a najrýchlejšie dosiahnuť svoju silnú erekciu.

tabletky na erekciu



podpora erekcie o mužoch erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow