Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Mužská ejakulácia vyžaduje morálku. Aby ste nič u partnerky nepokazili!

02.04.2015 00:00 mužská ejakulácia

Mužská ejakulácia je stále tabu u väčšiny nás mužov. Je potrebné si však veľmi rýchlo uvedomiť, že aj v rámci nej by mali platiť isté pravidlá - konkrétne morálka. Morálka v mužskej ejakulácii je nesmierne dôležitá. Ako správny milenec v posteli vždy vopred viete, kde skončí váš ejakulát. Ejakulát (sperma) musí mať vopred určené svoje miesto. Pokiaľ to nebude platiť, je problém, napríklad ak ste iba na začiatku vo svojom vzťahu alebo ste si dopriali „sex na jednu noc“. Pokiaľ chcete byť zodpovedným mužom aj v posteli, musíte pochopiť veľmi rýchlo, že vyvrcholením sa vaša zodpovednosť voči partnerke (žene ako takej) nekončí. Nechajte u druhého pohlavia oceniť svoje úsilie. Ako? Odpovede sa dozviete pri ďalšom čítaní.

Antikoncepcia = viac možností ... 

     V porovnaní s minulosťou, dnešné páry, muži aj ženy majú oveľa viac možností, ako tomu bolo niekoľko rokov dozadu. Vďaka modernej vede a vývoju môžu dnešní partneri prežívať oveľa častejšie neopísateľné pocity v porovnaní so svojimi predkami. Ženy rovnako majú radi, ak sa muž neponáhľa von veľmi rýchlo. Ale všetko to závisí od toho, akú zodpovednosť k pohlavnému styku zastávajú obaja.

Antikoncepcia predstavuje prelomový krok aj čo sa týka mužskej ejakulácie, respektíve ejakulovania muža vo vnútri partnerky. Ak platí, že partnerka užíva antikoncepciu, vy ako partner máte dvere otvorené, aj čo sa týka ejakulovania do jej tela. Nemusíte vopred riešiť, kde tentokrát skončia vaše "spermie".

Ústa ako stvorené ... 

     V tomto smere buďte opatrným a zdržanlivým partnerom. Nenúťte partnerku do ničoho. Sama musí priznať, že čo chce. Určite "hneď" nebude ako ktorákoľvek hviezda z vášho obľúbeného filmu pre dospelých. Rátajte s tým, že spočiatku nebude chcieť vám dopriať orálny sex. A navyše, ak sa aj na to oddá, nezabudnite jej vopred oznámiť, že plánuje jej ústa naplniť vašou "telesnom tekutinou". Inak je viac než isté, že ste si takto užili prvý a posledný krát. Môžete sa tešiť, ak ste sa vzájomne dohodli, že vám dopraje orálny sex až do úplného konca.

V tomto smere ju musíte upozorniť na isté skutočnosti. Musí rátať s tým, že semeno môže vystreknúť pomerne vysoko a ďaleko, tak radšej by mala konček penisu prekryť jazykom. Ak to nevie, tak jej jednoducho pomôžte v tomto smere. Namierte penis viac na podnebie až k zubom a nie hlboko do krku. Ak ho namierite do krku, je viac než isté, že jej spôsobíte nepríjemný pocit, až dávenie.

Prsia, zadoček, bruško ... 

     Hľadáte ďalšie bezpečné miesta, okrem orálneho sexu, pokiaľ partnerka neužíva antikoncepciu? Máte viac možností. Využite jej prsia, zadoček alebo aj bruško. Pravdou zostáva, že ak nemáte inú ochranu, tak skutočne tieto miesta sú najbezpečnejšími. V tomto smere je a bude všetko v poriadku, iba do toho okamihu, ak nebudete chcieť ejakulát z jej tela zotrieť. Lepšie bude, ak tento úkon prenecháte svojej partnerke. Ona už najlepšie bude vedieť, ako na to. Verte či nie, najlepšie bude, nechať jej časť tela zvlhčenú, ako všetko pokaziť. Predsa je dokázané, že mužská telesná tekutina priaznivo vplýva ako balzám  na pokožku.

Ako pravý gentleman ... 

     Z každej strany od druhého pohlavia počúvate, že gentlemani už vymreli. Dokážte jej, že to nie je pravda a predovšetkým v posteli. Príďte do postele za svojou milovanou umytí a navoňaní, aby ste ju očarili. Svojmu "ejakulátu "doprajte pár dní pred intímnym stykom „top stravu“. Vyhýbajte sa pokrmom obsahujúcim plesnivý syr, pivo, ako aj cigarety, cesnak, ako aj iným korenistým jedlám, či prísadám do jedál. Siahnite skôr po ananáse, banánoch, respektíve citrusoch. Navyše pár dňová abstinencia sexu vám dopraje erekciu ako skala. Navyše takto vzpružíte nielen svoju pýchu v nohaviciach, ale aj svoj výkon hodný gentlemana.

     Čo dodať na záver? Musíte si uvedomiť, že najlepšie bude zistiť, akú partnerku to vôbec máte v posteli (samozrejme, ak to už neviete). Pretože platí, že existujú ženy, ktoré sperma alebo ak chcete ejakulát môžu a vôbec im neprekáža (na žiadnej jej partii). Ale sú žiaľ aj také, ktorým sa hnusí a majú z neho nepríjemné pocity, obzvlášt, ak sa im dostane na iné miesto, ako to, kde je určené.

     Aj keď ovládate zásady mravnosti, tomuto typu ženy určite nevyhoviete, ani keby ste jej zniesli modré z neba. Jej predsudky k vašim "kvapkám vášne" isto  nezmeníte. Nevadí, uvedomte si, že ste gentleman. Majte v úcte rozhodnutia vašej partnerky. Pevne veríme, že sme vám viac poodhalili túto tajomnú stránku mužskej ejakulácie a na druhej strane pomohli celkovo aj vášmu vzťahu a vašej partnerke. Pamätajte na to, že nádej zomiera posledná. Váš Zerex tím!



ejakulát prsia sex ejakulácia sperma zadok
Magazín arrow
Magazín arrow