Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Misionárska poloha môže mať niekoľko podôb. Prezradíme vám aké

16.03.2018 00:00 misionárska poloha

Ak vám pri vyslovení názvu tejto polohy napadne ako prvé slovo “nuda”, vyvedieme vás z omylu. Misionárska poloha nielenže nemusí byť nudnou, môžete jej formy obmieňať na niekoľko spôsobov a dokáže poskytnúť množstvo možností. Je to jedinečná poloha, ktorá odlišuje ľudí od zvierat. Intenzita očného kontaktu, potenciál stimulácie bodu G a mnoho ďalších dôvodov robia túto polohu jednou z najobľúbenejších. Takže ju môžete znovu zaradiť do svojho zoznamu obľúbených.

Prečo je misionárska poloha tak obľúbená?

Misionárska poloha sa nachádza aj na starej gréckej keramike, ktorá sa dochovala z minulosti a stáva sa tak jednou z najstarších vyobrazení sexuálnych polôh. Starí Gréci boli teda jedni z prvých, ktorí ju zachytili v umeleckých dielach. Rovnako je obľúbená pretože umožňuje:

  1. maximálny kontakt “telo na telo”
  2. možnosť vzájomných dotykov a zapájania rúk
  3. možnosť prístupu ku klitorisu rukami
  4. pomôcky ako krúžky na penis s mini vibrátorom nájdu perfektné uplatnenie
  5. priamy očný kontakt prehlbuje intimitu a je dôležitý hlavne pre mužov - vizuálna stimulácia
  6. umožňuje romantické šepkanie alebo nezbedné hryzenie uší
  7. na svoje si prídu aj čuchové bunky, keďže je partnerom umožnené vzájomne sa “ovoniavať” (preto nezabudnite ani na stimuláciu afrodiziakálnym parfémom 
  8. obľúbená poloha aj v tantrickom sexe

Misionárska poloha vždy inak

Klasický misionár

Túto azda najčastejšie používanú polohu pozná každý. Žena leží na chrbte a muž leží na nej, pričom má výbornú kontrolu nad dianím. Obaja môžu byť uvoľnení, a nikto nemusí robiť gymnastické kúsky, aby sa poloha podarila. Je teda aj bezpečná. Vedeli ste, že podľa zákona štátu Florida je misionárska poloha jedinou, ktorú je možné použiť pri sexe? Navyše s osobou, s ktorou ste v manželskom zväzku.

Vankúšový misionár

Podložte partnerke pod boky vankúš alebo prikrývku. Okrem toho, že sa poloha stane pohodlnejšou, jej panva sa nadvihne a začnú sa diať veci. Mužovi to umožní hlbšie vniknutie a ženy sa dočkajú vytúženej stimulácie miesta, kde by sa mal nachádzať ich bod G.

Nohy na plecia

Nehovoríme o úteku od sexu. Tu vzniká priestor na test partnerkinej flexibility. Vyložiť partnerovi kolená na plecia vyžaduje ohybnosť, avšak odmena bude zaslúžená. Penetrácia je v tomto prípade mimoriadne intenzívna. Hoci je rozsah pohyblivosti ženy na minime.

Misionárska poloha v štýle 50 odtieňov

Poloha, kedy partnerka leží pod partnerom umožňuje použiť kravatu alebo šatku na zviazanie rúk za hlavou. Ponechať partnera plne sa realizovať môže byť veľmi sexi. Dámy, vyskúšajte, či máte doma “dominátora”.

Nedočkavý misionár

Je taký, ktorý sa odohrá presne na tom mieste, kde vzplanie vášeň. Základná poloha na schodoch? Stoličke? Kuchynskej linke? Tejto polohe nie je žiadne miesto “sväté”. Ďalšie inšpirácie môžete objaviť v modernej sexuálnej príručke Zerexsutre.

Análny misionár

Teraz už viete, že to možné je. Pokiaľ ste obaja naklonení tomuto spôsobu, rozhodne to vyskúšajte. Intenzita vzrušenia je na vysokej úrovni. Keďže sú partneri tvárou v tvár, partnerovi to umožní kontrolovať situáciu a vidieť čítať z tváre pocity partnerky. Nehovoriac o tom, že pocit u partnera je umocnený užším priestorom pre vniknutie, teda vznikne vyššie trenie.

Misionár “a la pekný zadok”

Jediná zmena oproti klasickému je, že žena ohne nohy v kolenách a nadvihne panvu dohora. Čo sa tým zmení? Ženské pohlavie bude viac prekrvené a “v napätí”, je možná rýchlejšia orgazmická odozva.

Pár zaujímavostí na záver

  • Ak by ste chceli použiť v USA, konkrétne v štátoch Alabama a Mississippi sexuálne hračky, narazíte na problém so zákonom. Sú tam totiž zakázané.
  • Štyria pápeži umreli počas sexu: Leo VII., Ján VII., Ján XIII. a Pavol II. Ľudia síce počas sexu umierajú, ale pápež je hlavne človek, čo slovo sex nemá mať ani zaradené v slovníku. Nieto ešte umrieť pri sexe s manželkou cudzieho kresťana.

Zerexsutra - sexuálna príručka



sexuálne polohy sexuálna príručka misionárska poloha
Magazín arrow
Magazín arrow