Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Milostné polohy, ktoré určite poznáte

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00

Pri bádaní po novej a novej sexuálnej polohe pre Vaše lepšie uspokojenie a rozkoš už často strácate chuť, pretože máte pocit, že ste azda vyskúšali už všetky. Celkom to však nemusí byť pravda, keďže sa stále objavujú nové a ďalšie milostné polohy, ktoré ešte nikto nevyskúšal. My sa však zameriavame na staršie polohy, ktoré sa dajú ešte stále ozvláštniť niečím novým a iným.

Milostné polohy, ktoré určite poznáte

Ak ste si teda doteraz mysleli, že inovácie sú len v oblasti technológií, rozhodne to platí aj v prípade milostných polôh, ktorých je viac ako dosť.

Poloha v stoji

V stoji to nemá rada skoro žiadna žena a skoro žiadny muž. Avšak je to najmä z dôvodu nepohodlnosti, pričom je častá príčina nesprávny postoj a nesprávne vniknutie. Platí aj v tomto prípade pravidlo, že prvý dojem je skutočne len prvý a v prípade, že je zlý alebo nie príliš sympatický obom, potom je milostná poloha zatracovaná a pár sa k nej už nikdy nevráti. Poloha v stoji je však obľúbená u všetkých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové na klasický spôsob. Pre ženu v tejto polohe platí, že sa postaví chrbtom k stene. Samozrejme, na výber máte aj kuchynskú linku či gauč, ktorí predstavujú taktiež ideálnych spoločníkov pri Vašich milostných hrátkach.

Základom je však nejaká opierka, ktorá Vám siaha minimálne po pás. Váš partner Vám mierne nadvihne a presunie jednu nohu tak, aby mal lepší prístup. Žena stojí a muž vniká do partnerky. Väčšina párov, najmä žien, ktoré to zažili, opisujú túto polohu ako niečo neuveriteľne vzrušujúce. Pri tejto milostnej polohe však musíte dosiahnuť správny uhol a v prípade, že máte každý inú veľkosť postavy je nutné, aby ste si podmienky k tomu prispôsobili.

Misionárska poloha

Misionárska poloha patrí azda k najviac používaným polohám pri sexe. Je veľmi obľúbená a jednoduchá, prišiel by na ňu každý aj bez toho, aby ju videl na obrázku. Ak však žena svoje nohy nerozkročí, ale budú spolu, zažije nevídanú rozkoš. Ak ste doteraz zažili len tú situáciu, že žena mala nohy rozkročené a Vy, ako partner, ste niekedy skoro nič necítili, potom pri tomto type milostnej polohy bude všetko tak tesné a tak úzke, že si aj Vy aj žena príde na svoje. Pri ženskom orgazme, respektíve na jeho dosiahnutie treba, aby penis bol dostatočne hrubý, pričom veľkosť nehrá až takú rolu. Ak aj máte problém s jeho hrúbkou, potom tento probém môže vyriešiť práve upravená poloha Misionár.

Poloha odzadu

Možno ste ju už skúsili, možno ešte nie. Verte či nie, túto milostnú polohu si veľmi rýchlo obľúbite a veľmi ju budete vyhľadávať. Ak nechcete vyvíjať príliš veľkú aktivitu ani Vy ani Vaša partnerka, potom je to správna voľba najmä ak ste už unavení alebo sa Vám príliš nechce „športovať“.

Partnerka sa pri tejto polohe odzadu dá na bok, ideálne s tvárou k stene, pričom Vy vidíte jej krásne pozadie. Jej nohy však nezostanú pri sebe, ale jej vrchnú nohu mierne nadvihnete. Pri ideálnom stave si ju už bude držať aj sama od rozkoše, pretože do nej môžete vniknúť zo zadu, avšak celkom inak ako doteraz. Nohu môžete nadvihovať a dávať nižšie tak, ako to vyhovuje Vám a Vašej partnerke. Užite si milostné polohy a kvalitný sex!



sexuálne polohy orgazmus rozkoš
Magazín arrow
Magazín arrow