Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Milenecké polohy, ktoré vám zaručia orgazmus

Autor článku: redakcia Zerex.sk 02.01.2017 00:00 Milenecké polohy, ktoré vám zaručia orgazmus

Sú dni, niekedy až mesiace či roky, kedy sa žene nedarí dosiahnuť orgazmus. Sex si pritom užíva, partnera miluje, no vytúžené vyvrcholenie stále neprichádza. Jestvujú však milenecké polohy, ktoré vám k vyvrcholeniu dopomôžu.

Vezmite nohy na plecia

Nie, nemusíte nikde utekať, stačí, ak dáte nohy na partnerove plecia. Nejde o žiadnu vedu a nepotrebujete k tomu ani gymnastické zručnosti. Začnete klasickou misionárskou polohou a potom vyložíte nohy na plecia svojho milenca. Ten môže kľačať alebo aj sedieť a mierne vám nadvihnúť zadok. Prečo je táto poloha taká účinná? Okrem toho, že je prirodzená (keďže je to len “upgrade” misionára), dochádza pri nej k intenzívnemu treniu bodu G, čo je zlatou baňou orgazmu.

Sex odzadu, ale trochu inak

Milenecká poloha odzadu je u žien veľmi obľúbená, pretože vagínu stimuluje mužský penis trochu iným spôsobom. Pri tejto pozícii samej o sebe však orgazmus nezažijete len tak ľahko, avšak máme malý trik. Postačí vám empatický partner, ktorý okrem svojej erekcie bude myslieť aj na vás a popri prirážaní sa bude prstami venovať dráždeniu klitorisu.

Niečo pre pevné bruško

Poloha, ktorá sa nazýva pinball je naozaj veľmi účinná, no treba povedať aj to, že nie je pre každého. Žena by totiž mala mať pevnejšie bruško, no tých pár hodín do týždňa v posilňovni bude stáť naozaj za to.

Ako na to? Ľahnete si klasicky na chrbát a muž ostane kľačať. Chytí ženu za nohy, zdvihne ju a v tejto polohe do nej vnikne.

Mileneckých polôh, ktoré sľubujú nezabudnuteľný orgazmus je viacero, no treba myslieť aj na to, že každá žena je iná. Čo zaberá u jednej, u druhej môže byť totálna katastrofa. Preto sa nebráňte žiadnej novej polohe a vyskúšajte, čo na vás zaberá. Váš partner vám na experimentovanie v posteli určite nepovie nie a vám sa to možno zapáči až natoľko, že po pár mesiacoch bude potrebovať doplnky na erekciu, aby za vami stíhal. :)



sexuálne polohy polohy
Magazín arrow
Magazín arrow