Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Máte u nej šancu? Takto ženy prejavujú záujem

09.09.2020 00:00 mate-u-nej-sancu-takto-zeny-prejavuju-zaujem

Dokážete čítať znaky, ktoré smerom ku vám vysielajú ženy alebo sa v nich strácate? 

Možno si práve kladiete otázku “ako zbaliť ženu” a potrebujete pár tipov, ako zistiť, na čom ste. Naučte sa čítať mimiku a gestá. Tie vám povedia o ženskom záujme viac, ako by ste očakávali.  

Ako žena prejavuje záujem?

Reč tela povie viac ako tisíc slov

Neverbálna komunikácia alebo reč tela vypovie o emóciách a pocitoch viac ako dobre napísaný román. Stačí zachytiť tie správne signály a naučiť sa s nimi pracovať. Tu je niekoľko z nich. 

#1 Púšťa vás do osobnej zóny

Priestor cca. 1 meter od tela vám nedovolí prekročiť, pokiaľ to sama nebude chcieť. Svojím postojom a pohybmi naznačí, či je jej vaša blízkosť príjemná alebo nie. 

#2 Dotýka sa svojho tela

Hra s vlasmi, naprávanie šiat, dotyky vlastného krku, aj toto sú znaky toho, že jej nie ste ľahostajný.

#3 Smiech

Keď sa žena smeje počas toho, čo rozprávate, nemusí to nevyhnutne znamenať, že ste vtipný. Žena sa však s vami cíti dobre a smiech je prirodzená súčasť toho, ako vám neverbálne naznačí, že ste pre ňu príťažlivý.

Ako zistíte, že má záujem? Napríklad ak sa pri vás často usmieva, môže to byť pozitívny signál.

#4 Nohy smerom ku vám

Všímajte si aj to, kam smerujú nohy ženy, keď sedí. Vedci tvrdia, že ich môžeme považovať za pomyselný kompas. Ak smerujú ku vám, máte vyhraté. Ale pokiaľ sú otočené ku východu, vymýšľa plán ako uniknúť.

#5 Zrkadlí vaše pohyby

Zrkadlenie pohybov je jeden zo znakov vzájomnej spriaznenosti.

Zaraď spiatočku, kamoš!

Vyhýbanie sa očnému kontaktu, otočenie sa chrbtom, prekríženie rúk na hrudi a prerušenie akejkoľvek interakcie by už samo o sebe malo mužovi signalizovať ústup. Rovnako ako kŕčovité zvieranie kabelky alebo jej postavenie medzi ženou a vami ako bariéra. Ako hovoria Česi, tady pšenka nepokvete. Napriek tomu si to niektorí muži vysvetľujú skôr ako výzvu, aby to skúsil takpovediac inak. 

Vytrvalosť je síce úžasná vlastnosť, ktorá môže byť ovenčená úspechom, v týchto prípadoch si ale skôr koledujete o to, že pohár trpezlivosti u ženy pretečie. V lepšom prípade vyvráti oči stĺpkom a ukáže chrbát, v horšom vám ušetrí štipľavú žiadosť o odchod. 

Ako byť pre ženu atraktívny?

Na to, aby ste sa dostali do jej blízkosti, by ste mali zaujať jej pozornosť. Najväčšiu šancu majú tzv. “zlí chlapci”. A to aj napriek tomu, ako bude drvivá väčšina žien vehementne tvrdiť, že tento typ mužov nevyhľadávajú. Prečo to tak je a čo sa od nich môžeme naučiť?

  • zlí chlapci sú sebavedomí - nie prehnane, ale presne vedia, čo chcú (preto to aj väčšinou dostanú), 
  • pracujú na sebe - žena chce byť s niekým, kto ju môže dobre reprezentovať, denná návšteva posilňovne preto nikdy nevyjde nazmar,
  • stoja si za svojimi názormi, ale nevnucujú ich, jednoducho sú o nich presvedčení,
  • sršia optimizmom - vďaka svojmu sebavedomiu pre nich žiadny problém nepredstavuje vážnejšiu hrozbu, čo ženy hodnotia veľmi pozitívne,
  • stoja vzpriamene a cítia sa dobre vo svojom tele - sebavedomie sa prejaví aj v postoji a vnímaní svojho “ja”, vďaka čomu už na prvý pohľad dajú vedieť, že majú situáciu pod kontrolou,
  • identifikujú signály ženy a pracujú s nimi - rozpoznanie neverbálnych signálov ženského tela pre nich nepredstavuje problém, preto vedia, kedy majú zelenú.

Zlepšite svoju erekciu so Zerexom.
TIP: Cenné rady o tom, ako byť mužom, po ktorom ženy túžia, nájdete aj v 10 video lekciách zvádzania kouča Michala Kopeckého.



ako žena prejavuje záujem ako byť pre ženu atraktívny ako zbaliť ženu
Magazín arrow
Magazín arrow