Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Chudnutie

Maqui berry pre mladosť a štíhlosť.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.05.2017 00:00 maqui berry

Tmavofialové bobule menom Maqui berry patria medzi ovocie s najvyšším obsahom antioxidantov. O ich liečivých účinkoch píšu vedci v superlatívoch. Aké sú vaše skúsenosti s touto superpotravinou? Maqui berry pochádzajú z panenskej prírody Južnej Ameriky a patrili medzi tradičné potraviny bojovníkov indiánskeho kmeňa Mapuche. Drobné bobule maqui im dodávali silu a vytrvalosť, ktorú úspešne využívali v obrane proti dobyvateľom. Bobule Maqui berry majú čo ponúknuť aj modernému človeku: vďaka skutočne veľkorysému obsahu antioxidantov sú vynikajúcim pomocníkom pri detoxikácii organizmov, chránia bunky pred voľnými radikálmi (vďaka čomu znižujú riziko rakoviny), pomáhajú pri chudnutí, podporujú obranyschopnosť, zvyšujú celkovú energiu a spomaľujú starnutie. V obchodoch ich získate predovšetkým vo forme prášku alebo kapsúl.

Aké majú s Maqui berry skúsenosti pravidelní užívatelia týchto bobúľ?

Bobule Maqui vyzerajú aj chutia podobne ako čučoriedky, čo je fajn chuť (na rozdiel od mnohých iných potravín a doplnkov na chudnutie). Dávam si ich v práškovej forme - do jogurtu, do džúsu alebo do smoothie a cítim, že mám viacej energie. Po dvoch mesiacoch užívanie idú kilá dole rýchlejšie, hoci som nič iné podstatné vo svojej strave nezmenila. Zhodila som 4 kilá. Akurát jem menej sladkého lebo mám menšiu chuť na sladkosti. Denne si dávam 1,5 čajovej lyžičky maqui prášku.

Darina, 25 rokov, zdravotná sestra

  Maqui si dávam po “náročnej” noci :) Keď som málo spal a potrebujem ísť do práce, dám si namiesto kávy 2 lyžičky maqui prášku, rozpustené v minerálke alebo malinovke. Zaberá (lepšie ako káva).

Jaro, 45r, dispečer

  O zdravú stravu som sa začala zaujímať kvôli mojim deťom, ktoré majú obidve celiakiu a rôzne potravinové alergie. Vyrábam pre nich domáce musli tyčinky, do ktorých zvyknem pridávať sušené ovocie a vyskúšala som aj všetky možné moderné “superpotraviny”, ktoré práve fičali. Po období goji a acai sme objavili maqui berry prášok a nedám naň dopustiť. Po troškách ho pridávam so všetkých možných sladkých jedál pre deti a znášajú ho veľmi dobre. Od januára neboli choré.

Zuzana, 35r, na materskej dovolenke

  Tobolky Maqui berry mi pomohli proti nadúvaniu. Každý, kto tento problém dôverne pozná, by to mal vyskúšať. Teraz trávim jedna báseň, som v pohode aj po šošovicovom prívarku :))

Adela, 49r, asistentka

  Maqui berry v podobe 100% prírodných kapsúl si môžete objednať online. Certifikovaný výrobca garantuje kvalitu výživového doplnku, ktorý nespôsobuje vedľajšie účinky. Bobule maqui získate bez lekárskeho predpisu.



imunita zdravý životný štýl chudnutie detoxikácia
Magazín arrow
Magazín arrow