Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

S malým gašparkom si veľké divadlo nezahráte

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.11.2016 00:00 S malým gašparkom si veľké divadlo nezahráte

Každý deň počúvate vôkol seba o tom, ako na dĺžke penisu nezáleží, že ženy majú radi menšie dĺžky a uspokoja sa so všetkým. Ale ako je to v skutočnosti? Priemerná dĺžka slovenského penisu je na úrovni 15,21 cm, čo predstavuje v rámci Európy piate miesto. Pred nami sú iba Taliani (15,74 cm), Česi (15,89 cm), Francúzi (16,01 cm) a európskymi šampiónmi sa stali Maďari a to s hodnotou niečo okolo 16,51 cm. Ako ste na tom vy so svojou dĺžkou? Máte problém, čo i len na to pomyslieť a hovoriť o tom, alebo sa máte s čím pochváliť? Nech je pravda aká je, nezabúdajte však, že dĺžka a veľkosť nie sú všetko. Ku kvalite sa častokrát pripája ešte aj hrúbka, či samotný vkus.

Preč s predsudkami ...

Niet sa čo čudovať, že vo všeobecnosti platí, že s malým gašparkom veľké divadlo nezahrá žiadny muž a milenec. Klamú tí, čo tvrdia niečo iné. Ale toto skôr platí v hovorenej reči, pretože prax býva častokrát úplne iná. Veľa žien by o tom vedelo povedať svoje. Na druhej strane nie je dobré postaviť muža do pozície, že ak "máš malý penis, zabudni na mňa a moje telo".

Muž nemôže za to, že mu "matka" príroda nedožičila pár centimetrov navyše, práve tam, kde ich pre lepšie sebavedomie potrebuje najviac. V prípade, že máte partnerku, ktorá má s tým problém, mali by ste ju čo najskôr vymeniť vy a nie ona vás. Veď predsa takáto maličkosť nemôže prekážať ani vám, ani jej, pokiaľ sa ľúbite a milujete. Len ak by bola pravda niekde inde.

Pozitíva malého penisu ...

Vždy nájdite pri tom "horšom" niečo dobré a pozitívne. V tomto prípade skúste nájsť výhody malého penisu. Uvedomte si, že muž s veľkým prirodzením často prežíva pocit, že sa nemusí o nič usilovať, všetko čo potrebujú ženy, má medzi nohami a to je všetko. Naopak, muž s menším prirodzením si viac váži to, čo musí pre ženu urobiť, chápe, že sa musí snažiť viac s cieľom uspokojenia ženy. Takto by to malo byť, ale bohužiaľ nie vždy je takýto scenár aj v praxi.

Pokiaľ si však neveríte, neviete, ako ženu uspokojiť so svojím "malým gašparkom", zaobstarajte si radšej spoľahlivé a osvedčené tabletky na zväčšenie penisu.

Tabletky na zväčšenie penisu ...  

Pokiaľ sa zaraďujete k mužom, ktorí považujú svoj penis za malý, možno premýšľate nad zväčšením svojho penisu. Pozrime sa podrobnejšie na metódu zväčšenia penisu tabletkami. Vo forme tabletiek na zväčšenie penisu je dnes k dispozícii množstvo prípravkov, ktoré mužom dávajú prísľub zväčšenia ich prirodzenia. No iba malé množstvo z nich skutočne funguje.

Pravidelné užívanie je základ ...  

Pokiaľ očakávate reálnu pomoc v podobe tabletiek na zväčšenie penisu, musíte ich užívať pravidelne a dlhšiu dobu. Samotné prípravky obsahujú látky, ktoré pomáhajú zlepšovať priechodnosť a stav ciev, skvalitňujú ich elasticitu a vitálnosť. V tomto smere rozhodujúcu úlohu zohráva aj povzbudzovanie libida.

Zerex, tabletky na zväčšenie penisu ...  

Hľadáte skutočnú a účinnú pomoc? Vsaďte na tabletky na zväčšenie penisu Zerex, ktoré vám zabezpečia hrubší a väčší penis. Samotné zlepšenie erekcie úzko súvisí a prichádza práve so zväčšením penisu.

Zerex je veľmi známy medzi mužmi ako účinný prostriedok na podporu mužskej erekcie a zväčšenia penisu, ktorý začína účinkovať už do 60 minút po užití tabletky. Kvalitná erekcia pomôže zlepšiť sexuálne zážitky a radovánky, zároveň užiť si sex dlhšie ako inokedy predtým. Silnejšia erekcia znamená hrubší a väčší penis, ako aj väčšiu chuť na sex. Potešte nielen seba, ale aj partnerku. Dokážte každej, že aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo, pretože už poznáte pomocníka, ktorý vám dokáže pomôcť zakaždým, keď to budete potrebovať!

Prečítajte si viac o účinkoch Zerexu



Magazín arrow
Magazín arrow