Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Lev - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 Znamenie Lev - žena horoskop

Ženy v znamení Lev sú typické nežné stvorenia, ktoré sa dokážu perfektne nalíčiť a obliecť si na seba drahé veci, ktoré z nich urobia skutočne veľmi šarmantné a sympatické dámy. Oni sami si to veľmi dobre uvedomujú a vedia o tom, ako dobre vyzerajú. Aj preto je možné badať na nich nadnesenú chôdzu, pričom Lev žena je dostatočne sebavedomá a uvedomujúca si svoje kvality a svoje kladné stránky.

Žena Lev a láska

Žena Lev priťahuje k sebe množstvo mužov, ktorí sa jej snažia vyznávať lásku, avšak nezávisí to od nich, či s nimi bude mať žena v tomto znamení aj niečo viac. Pri pohľade na ňu uvidíte skutočne dokonalú ženu, ktorá sa vie o seba postarať, avšak muž jej chýba a aj preto sa vydáva relatívne často na lov, aby nejakého získala. Musí sa jej však zapáčiť a musí byť o ňom presvedčená, že práve to je ten pravý. Ak už sa niekoho žena levica zamerala, len ťažko jej takýto muž odolá.

Žena v znamení Leva a vzťahy

Žena Lev je dokonale zvodná a vie, kedy a ako má využiť svoje ženské zbrane na to, aby si získala adekvátnu pozornosť. Flirt jej vôbec nie je cudzí a veľmi radi túto praktiku robí pri každej príležitosti. Muža dokáže už o pár chvíľ dostať „do kolien“ a dokáže si ho omotať okolo prsta. Ak niečo chce, dosiahne to.

Ak už sa raz žena Lev zamiluje, potom si môžete byť istý, že vzťah berie vážne a dá mu všetko, čo si vyžaduje. Určite však očakáva, aby aj partner odovzdal všetko do vzťahu, pretože inak nebude mať pevné základy. Vo svojom vnútri má však obrovskú dávku hrdosti, ktorá je pre ňu hnacím strojom. Nikdy sa podľa nej nezaľúbi do toho nesprávneho, pričom si stále vsugeruje myšlienku, že toto je ten pravý partner pre ňu.

Lev žena v posteli

Ak by ste dostali ženu v znamení Lev do postele, potom máte zrejme pri sebe poriadnu dračicu, ktorá vie rozpútať vášeň. Ak ju chcete neskonale vzrušiť, potom treba mať dokonalý parfém a aj nejaké tie svaly na tele navyše. Pot na mužskom tele neberie ako niečo, čo tam nepatrí, ale ako symbol toho, že sa muž skutočne snaží a vyvíja energiu. A to ju veľmi rajcuje.

Žena levica sa rada dotýka mužského tela, pretože je pre ňu určitým symbolom sily a pevnosti, pričom mužnosť je pre ňu veľkým lákadlom. Ak je muž veľký klasik a uznáva len overené miesta a polohy, zrejme si so ženou levicou nebude rozumieť. Tieto ženy majú radi akékoľvek miesta, ktoré sú netradičné a možno neposkytujú až taký skvelý komfort. Určite je to však niečo iné a práve to „iné“ ich láka.

V predohre uznáva, ak sa jej muž neustále dotýka a ak sa jej hrá so všetkými erotogénnymi zónami. Dlhá predohra však nemá príliš veľký význam, pretože žena Lev má rada, ak dosiahne najmä to, po čom túži. Ak teda môžete, prejdite radšej rovno k veci a dosiahnite u ženy narodenej v znamení Lev to, čo požaduje a čo chce.



Magazín arrow
Magazín arrow