Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Lev - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 erotický horoskop znamenie Lev - muž

Muž v znamení Lev je charakteristický najmä svojou túžbou na sex. Určite žiaden znamenie nie je na tom rovnako, ako práve levy. Ak je muž Lev ešte mladý, sexu si užíva pomerne často. Bez sexu by hádam nevedel žiť, a preto partnerka musí byť s týmto stotožnená a musí sa zmieriť s tým, že to bude o čosi častejšie. Levy nemajú príliš veľké hranice, čo sa týka výberu miesta. Bežne by ste ich stretli vonku v prírode alebo v bazéne, kde sa oddávajú radovánkam.

Na nudu môžete pri nich taktiež zabudnúť, pretože stále objavovanie nových polôh prináša so sebou aj nové vzrušenie, čo je pre týchto mužov ako droga. Dôležité je aj to, aby partnerka bola naklonená tomuto spôsobu života a sexuálnym praktikám, ktoré Lev muž po nej požaduje.

Lev muž ako ho získať

Navonok si ho určite všimnete. Pôsobí veľmi elegantne a je to ten klasický lámač ženských sŕdc. Takýto muž má najmä v mladom veku azda všetko, čo si zažiada. Väčšinou je úspešný, môže si dovoliť aj nejaký ten majetok navyše, čo automaticky priťahuje ako magnet aj pekné ženy, ktoré sú mu neustále po vôli.

Dokáže ženy dokonale zvádzať, ale vždy čaká najmä na spätnú väzbu. Ak príde a je pozitívna, je to pre neho veľkým pozitívom a túto situáciu si dokonale vychutnáva. Mladší muži v tomto znamení sú teda klasickí zvodcovia, ktorých zaujímajú ženy najmä podľa vzhľadu, pričom sa príliš nezaoberajú hĺbkou žien. Nepoznajú tak vnútornú, ale len vonkajšiu krásu. Väčšinou dosiahnu všetko, po čom túžili.

Starší muži v znamení Lev sú však o čosi iný. Viac sa pozerajú na ženu ako bytosť, ktorá by ich mala urobiť šťastnými nielen tým, ako vyzerá, ale aj tým, ako sa k nim správa. Ak mu nie je žena oddaná v bežnom živote, ale aj v sexe, takýto muž o ňu neprejaví záujem.

Muž Lev a sex

Sex je pre muža Leva veľmi dôležitý, kladie ho na prvé miesta svojich priorít v živote. Jeho obraz ženy je absolútne jasný. Počas milovania má byť otvorená všetkým možnostiam, pričom na verejnosti to má byť klasická žienka, ktorá je o čosi viac hanblivá. Ak však lev dostane chuť na sex, mala by ju mať aj žena, pretože lev je v takýchto situáciách nenásytný.

Svojim jazykom dokáže rozpútať nevídanú predohru v posteli, pričom očakáva isté zapojenie aj od partnerky. Má veľmi rád prsia a bradavky, ktoré sú pre neho veľkým lákadlom. Ak mu partnerka prechádza po vnútornej strane stehien, vtedy možno na ňom vidieť znaky rozkoše.

Pri sexuálnych polohách si muž Lev rád vyberá tú odzadu, pričom milovanie s ním nie je pomalé ani rýchle. Všetko si dokáže užívať a partnerka to často patričným spôsobom ocení. V prípade iných polôh má rád, ak partnerka má svoje nohy na jeho pleciach. Istým spôsobom je panovačný, avšak to sa možno zdá len na začiatku pri milovaní. Je ako zviera, ktoré má často jedinú túžbu – dosiahnuť u ženy orgazmus.



Magazín arrow
Magazín arrow