Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Leto a sex: Tipy na odvážnejšiu zábavu!

30.06.2015 00:54 leto
Je tu leto, vyššie teploty, viac vody a slnka, tým aj čoraz viacej rozpálené telo a myseľ. Leto je už dlhé roky spájané s dovolenkami, letnými láskami a samozrejme aj s letným sexom. Leto predstavuje aj viac času na samých seba. Vzduchom sa šíri viac éterických vôní, ktoré zavadia do našich nosov a hláv. Pod vplyvom týchto vôní budeme chcieť skúsiť to, čo nás v inom ročnom období možno ani vo sne nenapadne. Je tu čas vyskúšať iný sex, iné sexuálne akcie a dobrodružstvá. Pár "letných" inšpirácií prinášame aj my v našom magazíne pre vás.

Ochladenie ...

     Užiť si sex na pláži znamená jedno. Neriešiť žiadne problémy, ani problémy s erekciou. Znamená to, že pokiaľ túžite po dlhej a kvalitnej výdrži v posteli, mali by ste sa schladiť. Aj vy, aj vaša partnerka. Ale pozor, nie celé telá, ale tie najintímnejšie časti, aby ste dosiahli celkové uspokojenie. Obzvlášť vy páni si dajte pozor, aby sa nestalo, že sa vám zmenší ešte skôr, ako začnete. Dobrým odporučením pre vašu partnerku, ako aj pre vás, je dať si do úst kocky ľadu. Inou alternatívou je poriadne schladené šampanské, ktoré vie potešiť bublinkami tak ako ženské, tak aj mužské telo. Či sa rozhodne pre orálny sex, alebo pre masáž ľadovými kockami, to je už na vás. Ale rozhodne sa oplatí vsadiť na takéto tajné zbrane s cieľom prekvapiť počas horúceho dňa alebo noci.

Prekvapenie je dôležité ...

     Následne nadviažeme na to, čo sme už načrtli vyššie. Prekvapenie je dôležité, pretože je vždy polovicou úspechu. Myslíte si, že už máte všetko za sebou a už nemáte spolu čo skúsiť? Nemusí to byť zaručená pravda. Všimli ste si aspoň raz partnerkine nohy? Akú pozornosť ste im venovali? Považujete to za antisexi? Teraz nemáme na mysli situáciu, keď vaša partnerka bola v topánkach celý deň a vy si ich máte dať do úst s cieľom pohrať sa s nimi. Toto nie je vzrušujúca predstava a milé prekvapenie.

   Berme to tak, že ste na dovolenke, obaja máte nohy krásne vymočené a voňavé. Bolo by na škodu ich nezapojiť do svojich intímnych radovánok. Prsty majú množstvo nervových zakončení, je možné ich riadne cumľať, či bozkávať. Ak to budete robiť vášnivo a s chuťou, istotne vám neodolá. Popritom myslite, aby mala perfektný výhľad na vaše prirodzenie, ktoré bude narastať vďaka nastupujúcej erekcii.

   Následne si svoje úlohy vymeňte. Mužské nohy sú rovnako citlivé, ako tie ženské. Fetiš nôh sa zaraďuje k veľmi obľúbeným mužským aj ženských predstavám už po dlhé roky, tak využite túto praktiku vo svoj prospech aj vy.

Zvýšená teplota ...

    Leto, to sú aj vyššie teploty, respektíve niekedy aj poriadne stúpajúce teploty až do extrémov. Nevadí, využite tento trend pre vás oboch. Uplatnite teplo na tie správne časti ženského tela. Nezostane chladná, uvidíte. Alebo sa s ňou zahrajte. Pritúľte sa k jej bradavkám a dýchnite na ne kúsok tepla z vašich úst. Alebo aj na krk, či uši. Inou alternatívou je skúsiť rýchlo pošúchať si ruky a následne takto zohriatymi dlaňami masírovať jej prsia. Alebo aj intímne partie.

   To isté môže platiť, ak si vymeníte role. Niet krajšieho pocitu pre vás ako muža, keď vám partnerka so zohriatymi rukami premasíruje žaluď, či celý penis až po koreň. Teplo je ako dokonalý prostriedok na zlepšenie krvného obehu. Znamená to, že je jedno čo urobíte, bude to s intenzívnejším výsledkom. A to sa v intímnej oblasti ráta dvojnásobne. Veď skúste a následne budete môcť posúdiť. Môžete využiť svoje praktiky v súkromnej vírivke, či v termálnej vode. Alebo si nechajte od partnerky premasírovať v rámci orálneho sexu svoj žaluď, ak si dala predtým šálku riadne zohriateho čaju. Ak si ho ponechá počas „orálu“ v ústach, dostanete nezabudnuteľný erotický zážitok – takzvaný nezabudnuteľný pálivý kúpeľ.

Štipka drsnosti ... 

   V rámci tohto tipu ale dávajte pozor. Nemáme na mysli žiadne masochistické prejavy, to nie. Najmä my muži máme radi, ak partnerky prejavia trochu viac svoj divý a bujný obraz. Ženy často majú mylnú predstavu, že mužské prirodzenie je skoro takisto citlivé ako to ich. Ale v skutočnosti je pravda iná. Môžete jej vysvetliť, že môže o niečo viac zatlačiť, poťahať, pritlačiť, použiť zuby a čokoľvek iné. Aby ste vedeli aj vy, že vás chce a nikoho iného. Jediné, na čo ju upozornite, je brať zvýšený ohľad na vaše semenníky, aby vás ich masáž, či iná aktivita sa nimi vôbec nebolela.

   Ak si úlohy vymeníte, mali by ste postupovať rovnako ako vaša partnerka. Dbajte však na vyššiu citlivosť ženských orgánov, pretože ako sme už uviedli vyššie, tie ženské sú oveľa viac citlivejšie ako mužské. Sami najlepšie viete, čo si voči sebe môžete dovoliť a čo je už prehnané. Ale rozhodne sa oplatí zaexperimentovať aj s dávkou sily a energie, veď za krajší erotickejší intímny zážitok a vzrušujúcejší sex to stojí, čo poviete?

Zmena miesta .... 

    Existuje ešte niečo, čo by ste mohli skúsiť v rámci sexu na toto leto? Ale áno, skúste outdoorový sex. Zmeňte klasiku na nevšednosť. Spálňa už nemusí byť ani pre vás zaujímavým a vzrušujúcim miestom na sex. Spojte spoznávanie krajiny s nespútaným sexuálnym zážitkom. Sami uvidíte, ako vám to pomôže, vyriešiť aj napríklad predčasnú ejakuláciu, či erektilnú dysfunkciu. Fantázii sa medze nekladú. Zvoľte si cieľové miesto a pokúste sa zažiť sex na tomto mieste. Nemusíte nič plánovať vopred. Vhodná príležitosť sa vždy nájde a uvidíte sami, ako vás prekvapí. O to viac si to užijete obaja. A pochopíte, že spraviť niečo iné, odchýlené od bežného stereotypu aj v intímnom živote, skutočne pomáha.

Sex na pláži, ale opatrne ... 

    Doprajte si aj sex na pláži. No pozor na isté pravidlá, čo sa týka sexu na pláži. Sex na verejnosti v konkrétnych krajinách ako je Tunis alebo aj Egypt, nemusí dopadnúť vždy podľa vašich predstáv. Máme na mysli situácie najmä čo sa týka polície a následných pokút a problémov so zákonom. Okrem týchto dvoch krajín môžete mať problémy so zákonom aj ďalších európskych destináciách a to tiež v Taliansku, Španielsku, Portugalsku a rovnako aj v Turecku. Najobľúbenejšia destinácia Chorvátsko je v tomto smere na tom celkom dobre. Ak sa rozhodnete pre sex na verejnosti tu, dostanete síce pokutu, ale pomerne nízku v porovnaní s predchádzajúcimi destináciami. Pokiaľ chcete sex na verejnosti bez akýchkoľvek zábran a problémov so zákonov, oplatí sa vycestovať do Bulharska.

   Okrem vyššie popísaných problémov so zákonom si dávajte pozor aj na samotný piesok na pláži. Pravdou zostáva, že piesok je príjemne ochladzujúci v horúcom letnom dni na jednej strane, ale ak sa dostane tam kam nemá, najmä do okolia intímnych partií, nemusí to byť až také príjemné. Piesok pôsobí ako šmirgeľ, ak sa dostane tam, kde nemá čo hľadať na ľudskom tele.

   Ak dostanete nápad milovať sa na pláži, okrem vyššie popísaného myslite aj na otravný hmyz. Preto sa poriadne natrite, lebo okrem ľudí vás môže rušiť aj dotieravý hmyz. A ešte jedna vec. Rovnako by ste mali byť opatrnejší aj pri sexe vo vode. Síce sex v morskej vode nemusíte úplne odsúdiť, ale nečakajte zázraky ako vo filmoch. Bude náročnejšie dosiahnuť želateľný výsledok ako vo svojich snoch a predstavách.

   Čakali ste ešte niečo? Momentálne sme na konci našich tipov na toto leto. Ak sa odvážite skúsiť niečo iné alebo aj niektorý z našich tipov toto leto, pokojne nám napíšte, ako to dopadlo práve u vás a či to stálo za to.



vzrušenie erekcia sex leto
Magazín arrow
Magazín arrow