Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Môže byť erekcia ešte „lepšia"?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.09.2017 00:00 Lepšia erekcia. Vieme ako ju dosiahnúť...

Dokonalá erekcia – aká vlastne je? Možno ste si túto otázku už položili alebo ste sa opýtali vašej partnerky. A možno si kladiete otázku, ako sa pre vás lepšia erekcia môže stať realitou… Prinášame vám niekoľko jednoduchých tipov na skvalitnenie vašej erekcie – potešíte nielen seba ale aj svoju polovičku.

Lepšia erekcia v 5 krokoch

Eliminujte hlavných zabijakov erekcie

Medzi TOP zlozvyky spôsobujúce poruchy erekcie, nepochybne patrí fajčenie cigariet, ktoré poškodzuje pružnosť ciev. Práve zdravé a priechodné cievy a žily sú základom pre pevnú a trvácnu erekciu a tým aj uspokojivý sexuálny život. Odpustite si cigaretku počas pracovnej pauzy ako aj nadmerné popíjanie alkoholu, ktoré blokuje mužský pohlavný hormón.

Vyspite sa doružova

Dostatok spánku prináša odpočinok a regeneráciu. Hormonálna hladina sa vyrovnáva, srdce a cievy pracujú tak ako majú – a vy máte dosť energie na milovanie. Ak vás trápi slabšia erekcia, doprajte si 7-9 hodín spánku, nielen cez víkend, ale aj počas pracovných dní. Po čase určite spozorujete zmenu.

Rozhýbte svoje telo

Pravidelný šport zlepšuje prekrvenie celého organizmu, penis nevynímajúc. Kedykoľvek môžete, nahraďte „pasívne“ cestovanie  autom či MHD chôdzou alebo bicyklovaním. Namiesto pozerania futbalu na obrazovke, zoberte loptu a vytiahnite kamarátov na ozajstný zápas alebo si zabehajte v parku.

Každodenný pohyb je kľúčový pre zdravie ciev, ktoré trpia v dôsledku prevládajúceho sedavého zamestnania. Radšej venujte športovým aktivitám 15-30 minút denne, než nárazovo 3 hodiny raz za dva týždne. Medzi „aktívny pohyb“ sa v tomto prípade ráta aj sex – áno, pravidelné milovanie a lepšia erekcia kráčajú ruka v ruke.

Skúšajte nové veci

Nedovoľte, aby váš sexuálny život upadol do rutiny. Skúšajte sex na nových miestach (v kúpeľni, v kuchyni, v aute, v prírode…) a dajte šancu sexuálnym pomôckam. Čo tak otestovať vibračné krúžky na penis alebo vákuovú pumpu na zlepšenie erekcie? Žiadna fantázia sa nevyrovná vzrušujúcej realite, ktorej výsledkom bude lepšia erekcia.

Zvýšte príjem L-arginínu

L-arginín je aminokyselina prispievajúca k rozširovaniu ciev a tým aj zlepšovaniu prekrvenia penisu. Ak budete každý deň konzumovať potraviny, ktoré majú vysoký obsah L-arginínu, výsledkom bude nielen lepšia erekcia, ale aj vyššia kvalita spermií. Odporúčame vám, zamerať sa najmä na zeleninu (špenát, hrášok...), strukoviny (cícer, šošovica...), semienka a oriešky (vlašské orechy, arašidy, tekvicové semienka), kuracie a morčacie mäso.

Záverom

Ak máte pochybnosti o svojej erekcii a často zažívate pocit, že sa na ňu nemôžete spoľahnúť, zahoďte predsudky a navštívte poradňu sexuológa. V prípade, že chcete vylepšiť svoju erekciu pomocou prírodných prostriedkov, vyskúšajte tabletky na erekciu s obsahom Kotvičníka zemného, L-arginínu, L-lyzínu a L-citrulínu, ktoré sú voľne dostupné online.



erekcia lepšia erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow