Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Láka vás drsný sex? Choďte do toho!

19.05.2017 00:00 tvrdý sex
Radi by ste vyskúšali drsný sex, no nemáte na to dosť odvahy? My vám povieme len jedno - choďte do toho! Myslíte si, že by vaša partnerka do toho nešla? Opak je pravdou. Veľa žien po drsnom a tvrdom sexe doslova túži, avšak boja sa to priznať. Aj vám napadla nezmyselná otázka: „Preboha, prečo?” Nuž, nechcú vyzerať zvláštne, pretože si často myslia, že túžia po niečom bizarnom. Prevezmite nad situáciou kontrolu vy a pripravte jej divokú noc, na ktorú tak skoro nezabudne. Nakoniec, budete to predsa vy, čo si budete podmaňovať ju, takže prvotná akcia by mala prísť od vás.

Nezanedbajte prípravu

Rovno zabudnite na klasický sex a skúste ochutnať zakázané ovocie. Pripravte príjemnú hudbu, ľad, sviečky, putá a zábava môže začať. Nehanbite sa a nechajte na povrch vyplávať svoju bujnú fantáziu a tie najtajnejšie túžby. Ako začať? Predohrou a masážou, ktorá bude slúžiť na dokonalé uvoľnenie a prelomenie všetkých ľadov, ktoré vám môžu brániť v maximálnom užití si sexu. Začnite masážou a postupne pritvrďte. Nezabudnite na nechty a zuby, vaša partnerka bude prekvapená, keď jej pri bozkávaní krku dáte ruky za chrbát a nasadíte jej putá. Pocit vzrušenia umocníte aj zaviazaním očí. Aj tu však platí jedno pravidlo, nikdy nerobte to, čo tomu druhému nie je po chuti. Ak na nej zbadáte, že sa jej niečo nepáči alebo vám to sama povie, okamžite prestaňte. Ak slastne vzdychá, pokračujte.

Nebojte sa pritvrdiť

Nechajte ľadovú kocku, aby sa pomaly rozpustila na partnerkinom tele a keď sa začne trošku chvieť, kvapnite na ňu trochu vosku. Popálenia sa báť nemusíte, len ho nelejte na veľmi citlivé miesta. Táto sexuálna praktika sa nazýva waxing a riziko úrazu je pri nej takmer nulové. Na druhej strane je však veľmi vzrušujúca. Pokračujte jemným plesknutím po zadočku a postupne pritvrdzujte. A keď už budete na nej vidieť, že má dosť, zakončite svoje mierne násilné hry sexom. Nechajte jej spútané ruky a jemné vniknutia striedajte s hlbokými, pri ktorých budete poriadne prirážať. Skúste ju tiež chytiť za vlasy a trochu potiahnuť. Sami uvidíte, či sa jej to páči, alebo nie. Romantika je síce skvelá vec, ale občas nezaškodí ani trochu drsného sexu.


Magazín arrow
Magazín arrow