Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

L-arginín nielen pre športovcov, ale aj pre vašu lepšiu erekciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.04.2017 00:00 L-arginín

Ak hľadáte afrodiziakum, ktoré vám zaručene pomôže skoncovať s erektilnou dysfunkciou, siahnite po tejto vzácnej aminokyseline. Okrem toho má L-arginín množstvo ďalších pozitívnych účinkov... L-arginín je semi-esenciálna aminokyselina (písmenko „L“ v jej názve svedčí o tom, že ide o ľavotočivú formu aminokyseliny). Organizmus túto látku dokáže vyrobiť prirodzenou cestou alebo ju prijať zo stravy. Nachádza sa predovšetkým v obilninách, v kuracom a morčacom mäse, vajciach, tekvicových semienkach, zelenom hrášku a kvalitnej horkej čokoláde.

Aký vplyv má L-arginín na váš sexuálny život?

L-arginín priaznivo ovplyvňuje hladinu oxidu dusnatého v tele, čím zabezpečuje lepšie prekrvenie organizmu – vďaka tomu sa krv dostane do celého tela, aj do hlavných erotogénnych zón. L-arginín napomáha lepšej erekcii a zvyšuje chuť na milovanie a sexuálnu výkonnosť muža. Dobrou správou je, že pôsobí pozitívne aj na kvalitu a pohyblivosť spermií, vďaka čomu pomáha párom liečiť neplodnosť. Je to ideálne afrodiziakum pre aktívnych mužov, ktorí sa venujú športu a túžia po rýchlejšie rastúcich svaloch. Zároveň je bez vedľajších účinkov, čo sa o anabolických steroidoch povedať nedá. Primeraná dávka tejto aminokyseliny v prípade liečenia erektilnej dysfunkcie je 2 000 - 5 000 mg denne, napríklad vo forme výživového doplnku.

Je L-arginín vhodné afrodiziakum aj pre ženy?

Táto aminokyselina robí divy tiež v prípade ženského libida. Podobne ako u mužov, napomáha lepšiemu prekrveniu pohlavných orgánov, vďaka čomu si aj ženy užijú intenzívnejšie sexuálne zážitky. Ďalším príjemným účinkom tejto látky je, že zmierňuje bolesti hlavy, stres, nervozitu a znižuje krvný tlak. Vďaka nemu budete viac psychicky v pohode, čo rozhodne prispeje k lepšej atmosfére v spálni. L-arginín by nemali užívať tehotné a dojčiace ženy. L-arginín vám dodá energiu, pomôže prekonať jarnú únavu a vychutnať si chvíle s vašou polovičkou. Vo forme prírodných výživových doplnkov je ľahko dostupný online, bez receptu od lekára a bez negatívnych vedľajších účinkov.



energia cvičenie stres afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow