Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Po čom ženy túžia? Odhaľte veľké tajomstvá ženského zmýšľania ...

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.04.2015 00:00 po čom ženy túžia

Po čom ženy túžia? Pýta sa nie jeden muž každý deň. Skutočne dokážeme preložiť ženské zmýšľanie do mužskej reči? Muž ako správny partner by sa mal usilovať o jediné: Porozumieť tomu, čo partnerke zlepší sexuálny zážitok. Obaja si prídete na svoje, ak prežijete kvalitnejší sex, plný vzrušujúcejších zážitkov. V nasledujúcich riadkoch sa zamyslíme práve nad tým, po čom túži nie jedna žena.

Nechce byť ovládaná

Úsilie zmocňovať sa a dominovať nepôsobí dobre na žiadny vzťah a postupne ho ničí (manželský vzťah nevynímajúc). Platí, že ak vo vzťahu sa usiluje jeden z páru víťaziť, jedná sa o prehru oboch partnerov, nie iba jedného. Z času na čas každá žena túži po tom, aby muž dobil jej „záujem“. Ale všetko v rámci normy, s láskou a rešpektom. Pokiaľ čím skôr nepochopíte, že sa musíte oddať svojmu partnerovi a podriadiť mu svoje potreby pred vlastnými, nebude vám to fungovať. Zabudnite na moc a nadvládu. Svoju vážnosť využívajte iba na robenie radosti tomu druhému. Dá sa to, len musíte chcieť.

Urobte ju šťastnejšou

Dnes nie je ničím výnimočným, že ako muž častokrát ani neviete o sexuálnych potrebách svojej partnerky (manželky). Ste presvedčení, že žiadne ani nemá. V tomto smere je však veľmi dôležité, aký postoj máte k sexu s partnerkou. Beriete aj vy sex iba ako možnosť užiť si a uspokojiť svoje potreby? Alebo sa na sex pozeráte očami svojej partnerky, kedy sa usilujete uspokojiť jej telo spôsobom, ako jej to "neurobí" nikto iný?

Je možné, že túži po intímnom styku, ktorý vy nechcete. A možno by chcela, aby ste urobili niečo, čo nerobíte tak často (alebo vôbec). Skúste napríklad upratať spálňu pred spaním, pomasírovať jej unavené telo po náročnom dni. Skutočne nevieme, po čom túži vaša partnerka, ale zistiť to musíte vy. A to čo najskôr a spôsbom, že sa s ňou pozhovárate a zistíte presné fakty. Potrebné bude sa naučiť vyhľadávať svoje uspokojenie v uspokojení partnerky. Toto je cesta k zmene v intímnom živote, ktorú očakáva ona, ako aj vy. Ak vám ani toto nepomôže, zostáva už len jediné ...

Aj ženy túžia užiť si sex inak

 Ale čo ak si chce užiť sex inak? Je to možné a doprajte jej to účinnými prírodnými výživovými produktami pre mužov. Tieto ponúkajú vždy niečo iné a nové. Sex s nimi bude iný, vy ako partner nebudete zažívať žiadne problémy s erekciou alebo predčasnou ejakulácou. Originálne prírodné prípravky pre všetkých partnerov, vďaka ktorým budete mať dostatočne silnú erekciu a tak splníte všetky túžby svojej partnerke.

A máte vyhraté, ak už viete, že existujeje nová možnosť, ako ženy prekvapiť a vyhovieť im v tom, čo je ich najväčšou túžbou.  Môžete už ľahšie dýchať. Tak šup sa do postele a skúšania nových polôh, pretože po tomto možno túži aj tá vaša. Pokiaľ tá vaša túži po niečom inom, je čas to zistiť. Zisťujte, odhaľujte a nevzdávajte sa. Nádej umiera posledná a vy nie ste žiadny slaboch. Máte na viac a dokážte to aj svojej partnerke, ako ju milujete, keďže pre ňu obetujete toľko času, aby ste zistili, po čom túži najviac práve ona.



sex mikovanie milostný akt výživový doplnok
Magazín arrow
Magazín arrow