Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ktoré afrodiziaká z lekárne (ne)zaberajú?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.12.2016 00:00 afrodiziaká

Nájsť to pravé a účinné afrodiziakum pre svojho partnera, dnes nemusí byť vôbec jednoduché. Aj keby sa mohlo zdať, že s výberom nebude žiadny problém, opak je pravdou. Aj preto, že v lekárni je čoraz viacej takých produktov pre mužov, ktoré vôbec nezaberajú alebo účinkujú skôr sporadicky. Prinášame zoznam niektorých voľnopredajných produktov a afrodiziák pre mužov, ktoré je možné bežne nájsť v lekárňach. Ktoré zaberajú a ktoré sú len dobrou reklamou?

Clavin original, clavin platinum

Clavin original alebo clavin platinum je vraj silný prípravok, ktorý dokonale pôsobí na pohlavnú sviežosť. Pravda je však taká, že je to prípravok, ktorý je na našom trhu viac ako desať rokov a nič výrazné sa v jeho zložení nezmenilo. Účinnosť clavinu už dávno preskočili iné účinnejšie afrodiziaká a prípravky na zvýšenie libida. Azda aj preto sa distribútori clavinu za každú cenu snažia viac dostať do povedomia nás všetkých (napríklad aj častou televíznou reklamou v prime-time).

Liderin tabletky

Liderin tabletky možno označiť za sivý priemer. Účinnosť produktu na zlepšenie libida, či sexuálneho apetítu, ako aj na vyvolanie erekcie, je slabá. Chuť na sex alebo samotná erekcia možno aj prídu, ale účinok netrvá príliš dlho. Liderin obsahuje aj množstvo pridaných látok, aby látky držali po kope. Azda aj preto môže vyvolávať nežiaduce vedľajšie účinky.

ArginMax Forte pre mužov

Doposiaľ málo známy produkt a možné afrodiziakum, na ktoré tiež môžete natrafiť v lekárni. Jedná sa o doplnok stravy, ktorý sa pokúša preniknúť medzi známejšími prípravkami. Obsahuje však látky, ktoré môžu mať vyšší účinok na iné skutočnosti, ako na vyššiu chuť, či lepší sex.

Aké sú skúsenosti?

Tóno a jeho skúsenosť s clavinom: "Clavin mňa osobne sklamal. Keď som potreboval zvýšiť chuť na sex, tak som si dal a nič. Skúšal som aj viac kusov tabletiek a žiadna zmena k lepšiemu. Clavin je iba drahé placebo!"

Anonym a ďalšia skúsenosť s clavinom: "Ak zjete balík arašidov, tak to bude mať rovnaký účinok, ako clavin :) "

Jano a ďalšia skúsenosť s clavinom: "To stoja 4 tobolky na lepší sex a libido 30 euro? Alebo tomu zle rozumiem? Zdá sa mi to drahé a ešte aj účinok nezaručený ... "

Anonym a skúsenosť s liderinom: "Úplne zbytočne veľa vyhodených peňazí. "

Jožo a skúsenosť s liderinom: "Liderin vôbec nezaberá, ani nemám vyššiu chuť na sex, ani lepšiu erekciu, nič. Som totálne sklamaný. Zbytočne vyhodené peniaze. "

To je len zopár skúseností užívateľov na niektoré afrodiziaká v lekárni, určené pre mužov na vyššiu chuť na sex a vyššie libido. Ako je možné vidieť, nie všetkých užívateľov presvedčili, priam im nevyhovujú spomínané druhy produktov. Pokiaľ však hľadáte osvedčený a overený recept pre svojho partnera, kupujte ZEREX - najpredávanejší výživový produkt (nielen) na zvyšovanie chuti na sex a libida. Množstvo spokojných užívateľov robí tento produkt najpredávanejším a účinkuje vždy.

Dôkazom toho je aj jedna tabletka na skúšku a garancia vrátenia peňazí. Ak váš partner vyskúšal niektorý zo spomínaných prípravkov, podeľte sa s nami o jeho skúsenosti. Alebo ak máte overené spôsoby a tipy na účinné afrodiziakum, či zlepšenie chuti na sex, uveďte ich v diskusii pod článkom.



lieky na potenciu vzrušenie afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow