Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aká zelenina prospieva silnej erekcii?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.10.2018 00:00 Aká zelenina prospieva silnej erekcii

Hľadanie ideálnej zeleniny, ktorá by mohla pekne rozprúdiť Váš sexuálny život, nemusí byť vôbec náročné. Skôr by ste sa mali zamerať na všetko, čo bežne doma konzumujte, len by to možno mohlo byť vo väčšom množstve. Pre lepší prehľad sme si pre Vás pripravili zoznam tých „naj“, a teda zeleninu, ktorá rozhodne pomáha k erekcií. Čo však od nej v skutočnosti očakávať, je veľmi individuálne. Väčšinou sa prejaví veľmi pozitívne a účinky môžete badať už po niekoľkých dňoch od pravidelnej konzumácie.

Konzumácia zeleniny prispieva k zlepšeniu zdravia

Aj naši predkovia museli zápasiť s podobnými problémami a tiež si museli poradiť. Zelenina má svoje blahodárne účinky, a to nielen na potenciu a erekciu. Obsahuje rôzne vitamíny, látky a iné prvky, ktoré prospievajú nášmu organizmu a ktoré sú veľmi potrebné. Ak ich telo nemá, potom sa správa inak, horšie. To môžeme povedať, že platí aj v tomto prípade.

Rôzne výskumy už v minulosti dokázali, že pravidelná konzumácia zeleniny prispieva k udržaniu a posilneniu kardiovaskulárneho systému. Ako? Znižuje množstvo cholesterolu v krvi. Ak sme vyššie uviedli, že zelenina obsahuje množstvo užitočných látok, bez ktorých sa naše telo nevie dobre správať, vykazuje určité poruchy, ako napríklad slabú erekciu, potom sme mali na mysli najmä antioxidanty, ktoré sú obsiahnuté v zelenine. Tie látky bojujú proti voľným radikálom v tele. Voľné radikály majú veľmi zlý a negatívny dopad na kardiovaskulárny systém. Ten ovplyvňuje aj Váš výkon pri Vašej partnerke.

Zelenina, ktorá môže prispieť k zlepšeniu erekcie

Ak sme na začiatku spomenuli, že by ste ju mali konzumovať vo väčšom množstve neznamená to, že sa jej teraz musíte prejedať. Zelenina, ako taká, však dokáže obohatiť Váš jedálny lístok a Vaša strava tak rozhodne nebude mať monotónny charakter. Málo používaná, avšak u väčšiny jej konzumentov veľmi cenená.

Špenát

Po hľadaní vhodnej zeleniny pre ešte lepšiu erekciu sa určite dopátrate k špenátu. Ako je Vám iste známe, špenát pôsobí skutočne veľmi mužne a dodáva silu a energiu. Áno, ten špenát, ktorý Pepek námorník používal pre všetky svoje aktivity, ak potreboval byť silnejší. Aj vy potrebujete mať silu a preto špenát je vhodná voľba pre Vás. Prečo tomu však je? Čo sa týka obsahu, tak tu nájdete prevažne horčík, ktorý má veľmi blahodarné účinky, dilatuje krvné cievy a pôsobí veľmi pozitívne najmä na kardiovaskulárny systém. Mnohí muži nemajú príliš radi listovú zeleninu, pretože to „nie je mäso“. Rozhodne tu však nájdete viac pozitívnych látok na Vašu erekciu, ako v takom mäse.

Brokolica, kapusta, kel

Okrem toho je v špenáte množstvo kyseliny listovej, ktorá je priam rozhodujúca pre aktivity v posteli a pre erekciu ako takú. Táto kyselina znižuje hladinu homocysteínu, čo je v podstate škodlivá látka dráždiaca sliznicu tepien, podporujúca ich zanášanie. Ak hľadáte teda zeleninu, ktorá Vám pomôže s Vašou slabou erekciou, hľadajte kyselinu listovú. Tú okrem špenátu obsahuje aj menej obľúbená zelenina u mužov ako je brokolica, kelová kapusta či ružičkový kel. Všetko sú to zeleniny, ktoré majú zelené listy, čo by mohol byť pre Vás, laikov, signál k prítomnosti takejto kyseliny.

brokolice či z kapusty sa dá pripraviť skvelá polievka, ružičkový kel môžete mať ako prílohu k niečomu či môžete si spraviť kelový prívarok k obľúbenému mäsu. Skutočne musíte zapojiť Vašu fantáziu, nepripúšťať si neustále fakt, že jete neobľúbenú zeleninu, ale skôr sa zamerať na to, prečo to robíte. Všeobecne je listová zelenina prospešná pre podporu kardiovaskulárneho systému, ciev a činnosti srdca. Sú to všetko atribúty, ktoré potrebujete pre ideálnu potenciu.

Špargľa

Špargľu nepozná azda ani polovica ľudí, ktorí majú problém s potenciou alebo ktorý by požadovali silnejšiu erekciu. Je to však chyba, pretože špargľa funguje ako afrodiziakum. Samotná špargľa však nemusí byť na Vašom tanieri len v pôvodnom stave a tvare. Môžete ju rozmixovať a do takejto omáčky pridať aj ďalšiu zeleninu či potraviny, o ktorých je dokázané, že Vám skutočne pomôžu.

Nezabudnite ani na koreniny, ktoré pomáhajú erekcií, avšak netreba používať len vyhradené dva či tri druhy. Takúto omáčku či celkovo prípravu špargli zvládne každý, aj menej zdatný muž v kuchyni. Ak máte problém s erekciou a Vaša manželka je s tým oboznámená, rozhodne Vám podobné jedlá pripraví s radosťou a s vedomím, že to pomôže Vášmu sexuálnemu životu a vzťahu, ako takému.

Cesnak

Cesnak je už odpradávna považovaný za zeleninu, ktorá vie s Vašim sexuálnym životom poriadne zatočiť. V dobrom. Musíte však počítať aj s charakteristickou vôňou, ktorá nie každého poteší a nie každá partnerka bude s tým spokojná. Cesnak by ste však nemali jesť príliš tepelne opracovaný, ale skôr čerstvý. Je to najmä z toho dôvodu, že tepelným opracovaním sa vytrácajú všetky jeho vitamíny a látky, ktoré spôsobujú silnejšiu erekciu a vďaka ktorej je Váš penis väčší a hrubší ihneď po sexuálnom vzrušení. Už len treba pripraviť Vašu partnerku na Váš prenikavý dych a môžete sa pustiť do liečenia a zlepšovania Vašej erekcie práve touto zeleninou.

Paradajky

Paradajku si mnohí doprajú v „surovom“ stave na raňajky, keď si ju poriadne osolia. Soľou väčšinou „zabíjate“ všetky prospešné látky, pričom sa hovorí aj o prekrojení, ktoré taktiež znamená úbytok zdravých látok kvôli prítomnosti kovu, akým je nôž. Skúste si však spraviť paradajkovú šťavu, pričom stačí vhodiť paradajky do mixéru a môžete ich aj ochutiť. Nemusí to byť len soľ, ale môžete pridať koreniny alebo bazalku či iné rastliny, ktoré majú výraznú arómu a tak dokonale spoja chute.

Zeler

Zeler patrí medzi zeleninu, ktorá sa vyskytuje v našich kuchyniach len veľmi sporadicky. Obsahuje dôležité látky ako je adrenostenón či androstenol, ale aj feromóny, ktoré sa v konečnom dôsledku prejavia aj na Vašom sexuálnom živote. Ak chcete zlepšiť svoju potenciu, konzumáciu zeleru by ste nemali vynechať.

Chilli papričky

Medzi zeleninu, v ponímaní papriky, ako takej, môžeme zaradiť aj chilli, konkrétne chilli papričky. Tie sú bohaté na látky, ktoré spúšťajú v našom tele vytváranie endorfínov, ktoré sú často označované ako hormóny šťastia. Dávajte si však skutočne ostré chilli papričky, pretože len nimi môžete dosiahnuť vytúžený efekt, čo sa týka erekcie a celkovo sexuálnej túžby. Samotná chuť a štipľavé látky, ktoré sú obsiahnuté v týchto papričkách dráždia sliznicu a tá následne spôsobuje lepšie prekrvenie pohlavných orgánov. Vaša chuť na sex bude oveľa intenzívnejšia a prebudí vo Vás doteraz skryté vášne.

Petržlen

Zelenina ako petržlen či jej podobné, obsahujú éterické oleje, ktoré nemajú pozitívny účinok len na náš organizmus, ale aj na sexuálnu vášeň a chuť na sex. Erekcia je o to lepšia, ak si doprajete skutočne dostatok petržlenu. Nemusíte ho však jesť len čerstvo natrhaný, i keď vtedy obsahuje najviac dôležitých látok, ale aj „schovaný“ v jedle.

Fazuľa

Medzi zeleninu, ktorá prospieva erekcii a je vhodná aspoň za vyskúšanie a otestovanie, zaraďujeme aj fazuľu. Jej účinky sú známe najmä po sexe, kedy pôsobí regeneračne a svaly sú oveľa pokojnejšie. Tým pádom si môžete kolo rýchlejšie zopakovať a nemusíte dlho vyčkávať. Fazuľa bráni aj strate svalovej hmoty, ktorá je pri milovaní veľmi dôležitá, keďže bez svalov by ste zrejme veľa vody nenamútili. Fazuľu si môžete kľudne pripraviť aj varenú, pričom môže byť aj akýsi doplnkom k plnohodnotnému mäsu či inému jedlu. Erekcia bude rozhodne lepšia, i keď by ste sa nemali spoliehať výhradne na túto zeleninu.

Len zelenina nemusí stačiť

Zelenina dokáže Vašu erekciu dostať do normálu, pričom môže pôsobiť veľmi pozitívne na milovanie a všetky radostné chvíle v posteli s Vašou partnerkou. Je však dôležité, aby ste si vybrali vhodnú zeleninu pre Vás a jej účinky ste si vyskúšali v praxi. Netreba však zabúdať, že najlepší liek na erekciu je dokonalá predohra a partnerka, ktorá Vás vzruší a bude neustále vzrušovať.

Často však ani zelenina nepomáha. Vaša erekcia je neustála slabá a Vy potrebujete pomôcť. Preto máme pre Vás pripravené tablety na zlepšenie a skvalitnenie erekcie ako takej. Podporte Vašu výdrž a nenechajte sa zahanbiť. Tablety ZEREX sú vhodné pre každého, kto má podobný problém a chce to riešiť. V dnešnej dobe nie je ťažké sa vysporiadať s podobným problém. Aj preto sme tu my, aby sme Vám pomohli. Nie je nám ľahostajné, že ste sklamaný to svojho výkonu či samotného záveru šantenia v posteli. Prezrite si našu ponuku a nechajte si pomôcť výrobkami, ktoré sú overené.

Akékoľvek problémy s potenciou a erekciou môžete diskrétne konzultovať aj v našej odbornej online poradni, alebo navštívte odborného lekára vo vašom okolí.



slabá erekcia podpora erekcie
Magazín arrow
Magazín arrow