Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Krúžky na penis a iné erotické pomôcky. Vystačíte si aj bez nich? Robíte veľkú chybu!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.12.2016 00:00 erotické pomôcky

Dnes budeme tak trochu odvážne tvrdiť, že erotické pomôcky potrebuje každý. Tvrdíte, že si s partnerom vystačíte sami? Pamätajte na to, že tento stav je len dočasný a ak si rýchlo nezadovážite žiadne erotické pomôcky, môže vo vašom vzťahu nastať hotová katastrofa. Nechuť k erotickým pomôckam sa stále prejavuje u veľkého počtu ľudí, a to najmä žien. Kto odmieta erotické pomôcky, nepozerá šteklivé filmy či ohŕňa nosom nad rôznymi posteľnými zábavkami, môže si na svoje čelo rovno vylepiť odkaz „NESKÚSENÝ”.

Dôvody, prečo sú erotické pomôcky zdravé

  • Vďaka nim môžete spoznávať a ovládať svoju sexualitu,
  • nefalické vibrátory veľmi pomáhajú pri sexe,
  • vibrátor dokáže priviesť rýchlu erekciu a tiež ju aj udržať - čo je veľmi nápomocné najmä pri starších pároch, kde už erekcia nefunguje tak, ako by mala,
  • pravidelné experimenty s novými pomôckami ničia stereotypy,
  • erotické pomôcky priaznivo pôsobia na organizmus človeka pri menopauze, andropauze i pri strese,
  • skvalitnenie sexu prináša i spokojnejší život.

Vibrátor ako liek

Súčasné erotické pomôcky často nie sú len obyčajné hračky. Taký vibrátor je pre ženu, ktorá má problémy s dosiahnutím orgazmu, veľmi prospešný.

Také Venušine guľôčky zlepšujú ovládanie svalov v pošve. Krúžok na penis zas podporuje zdravú erekciu a ako sme už spomínali, je výbornou pomôckou pri sexe starších pánov.

Navyše, erotická pomôcka pomáha skrátiť dobu predohry, ale na samotnom sexe sa to vôbec neprejaví negatívne. Skôr naopak. Erotické pomôcky pomáhajú podporovať zdravý tok krvi do pohlavných orgánov a to taktiež udržiava telo v kontakte s vlastnými sexuálnymi fantáziami.

Čo si myslíte o erotických pomôckach vy?

Oto: „Erotické pomôcky používame niekoľko ráz do mesiaca. Je to skvelý doplnok sexuálneho života. Lubrikačné gély, vibrátory či latexová bielizeň v našej spálni nemôže chýbať.”

Martin: „Ja skôr preferujem menšie hračky, napríklad malé vibračné vajíčko do análu alebo Venušine guľôčky. Čo sa týka vibrátorov, máme ich asi štyri, ale používame len dva. Jeden je gumový a pomerne malý, ktorý sa ľahko zasúva do análu. Druhý je zas tvrdý plastový a aj vibruje. Je to skvelé spestrenie sexu.



erotické pomôcky
Magazín arrow
Magazín arrow