Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Krása

Krémy proti vráskam sú minulosť - nastal čas na zmenu: Prichádza Anti-age drink

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.11.2021 00:00

“Anti-age krém, sérum proti vráskam, vyhladzujúci krém na omladenie pleti” - čo majú všetky tieto produkty spoločné? Riešia problém len na povrchu, namiesto toho, aby sa zamerali na jeho vnútorný zdroj. Existuje však produkt, ktorý vďaka svojej unikátnej forme a zloženiu pôsobí proti starnutiu buniek hĺbkovo. Zoznámte sa s novým elixírom mladosti. Predstavujeme Vám Anti-age drink od Zerexu.  

Krása pramení zvnútra

Často sa sústredíme na riešenie viditeľných príznakov a nie skutočného problému ukrytého vo vnútri. Napríklad také vyrážky a akné sa dajú minimalizovať prostredníctvom krémov, no ich príčina je často nedostatok tých správnych mikroživín a následná nevyváženosť hormónov v našom tele.

Prečo je Anti-age drink účinnejší ako krém?

Ak chceme odstrániť prejav problému, musíme odstrániť samotný problém.

Väčšina dôležitých živín sa do nášho organizmu najlepšie vstrebáva vnútorne, teda prostredníctvom tráviaceho traktu. Takže ak si natriete tvár krémom s obsahom vitamínu C, kolagénom a kyselinou hyaluronovou, dúfajúc, že to bude stačiť na vyhladenie všetkých vrások, samozrejme to vašej pleti neuškodí, no ani Vám to neprinesie vytúžený výsledok.

Ak však tieto látky začnete pravidelne prijímať v dostatočnom množstve aj vnútorne, začnete na sebe pozorovať viditeľné pozitívne zmeny. A to nie len vo vašej vizáži, ale aj v nálade a fyzickej kondícii. Nie nadarmo sa predsa hovorí, že sme len takí starí, ako sa cítime byť, a s Anti-age drinkom od Zerexu je to naozaj pravda.

Studnica mladosti - doslova 

Anti-age drink obsahuje tie najdôležitejšie látky, ktoré vaše bunky potrebujú na to, aby dokázali čeliť toxínom spôsobujúcim ich predčasné starnutie a odumieranie.

Áno, všetci raz zostarneme. Tento proces je totiž (zatiaľ) neodvratný. To ale neznamená, že sa nedá efektívne spomaliť. Stačí, ak bunkám poskytnete tú správnu výživu vo forme Anti-age drinku. Čo všetko v ňom nájdete?  

I. Základom je kolagén - pevnosť a hydratácia

Tento proteín je jednou z hlavných stavebných zložiek našich kostí, pokožky, svalov, šliach a väzov. 

Čím sme však starší, tým menej kolagénu naše telo prirodzene produkuje. Pleť tak stráca svoju hydratáciu aj pružnosť, a začínajú sa nám tvoriť vrásky. Ak chceme ich tvorbu spomaliť, musíme bunkám začať pravidelne dodávať kolagén v tej najlepšie vstrebateľnej, hydrolyzovanej, forme. Dostatočné množstvo tejto dôležitej látky totiž pomáha uvoľniť natiahnuté svaly alebo skrátené šľachy, a zároveň spevňuje nechty, vlasy aj pokožku.

Kolagén účinkuje najlepšie v kombinácii s hyaluronátom sodným. Práve preto v Anti-age drinku nájdete aj túto najlepšie vstrebateľnú formu kyseliny hyaluronovej. 

Jej úlohou je priťahovať vlhkosť do kožných buniek, čím pomáha pokožku udržiavať hydratovanú a zabraňovať jej vysychaniu či odlupovaniu sa. Navyše je aj vedecky dokázané, že pomáha redukovať tvorbu vrások. 

anti-age

II. Pre psychickú pohodu nesmie chýbať L-tryptofán

Táto dôležitá aminokyselina slúži v našom tele ako neurotransmiter, čo znamená že prenáša nervové signály a impulzy. Zároveň pomocou chemických reakcií vytvára serotonín (hormón šťastia) a melatonín (hormón spánku).

Ak máme v tele nízku hladinu L-tryptofánu, sme nervózni, ľahšie sa rozhneváme a konáme impulzívnejšie či agresívnejšie. Jeho dostatok nám naopak zabezpečí viac energie, lepšiu náladu a kvalitnejší spánok.

Pre ešte lepší efekt sme do drinku pridali aj vitamín B6, ktorý prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, podporuje správne fungovanie imunitného aj nervového systému a správnu psychickú činnosť.

III. Treba sa zásobiť dôležitými antioxidantmi

Antioxidanty sú látky, ktoré chránia naše bunky pred oxidačným stresom. Pomáhajú z tela odbúravať toxíny a škodlivé voľné radikály, ktoré na nás číhajú v strave, kozmetike či ovzduší. Práve tieto škodliviny totiž spôsobujú predčasné starnutie a odumieranie buniek. 

Najsilnejšími antioxidantmi sú napríklad koenzým Q10, spolu s vitamínmi C a E, pretože podporujú celkovú imunitu, urýchľujú hojenie rán a zároveň spomaľujú proces starnutia buniek. 

Céčko je navyše nevyhnutné pre vstrebávanie železa a tvorbu kolagénu, zatiaľ čo éčko pomáha pri liečbe kožných ochorení aj akné.

IV. Nechýba ani ochranca buniek - L-karnozín

V Anti-age drinku nechýba ani L-karnozín.

Viaceré štúdie potvrdili, že táto látka podporuje regeneráciu buniek a spomalenie ich starnutia.

Keď je náš organizmus ešte mladý, L-karnozín nás chráni pred náporom oxidácie a ďalšími chemickými reakciami, ktoré poškodzujú naše tkanivá aj orgány.

S rastúcim vekom však jeho hladina v našom tele klesá, čo spôsobuje napríklad stratu kognitívnych funkcií a metabolickej kontroly, zníženú pohyblivosť, či zlyhávanie kardiovaskulárneho systému. A práve toto je ten obávaný proces starnutia, ktorý sa však s adekvátnym prísunom L-karnozínu dá efektívne spomaliť.

V. Nezabudli sme pridať ani Ginko na pamäť

V Anti-age drinku nájdete aj výťažok z tejto exotickej rastliny, ktorá je známa svojimi priaznivými účinkami na celý organizmus. Podporuje prekrvenie a činnosť mozgových buniek a má pozitívny vplyv na pamäť aj ďalšie mozgové funkcie. Navyše pomáha upraviť nepravidelnú činnosť srdca a normalizovať krvný tlak, takže je výbornou prevenciou infarktu alebo mozgových príhod.



ženské telo ženy omladenie pokožky zdravie zdravé vlasy
Magazín arrow
Magazín arrow