Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kozorožec – žena

05.03.2014 00:00 Kozorožec žena horoskop

Muž si len veľmi ťažko všimne ženu, ktorá je narodená v kozorožcovi. Určite to má viacero faktorov, prečo je tomu tak. Všeobecne sú však ženy narodené v znamení Kozorožec skutočne krásne, avšak nie vždy dbajú o svoj výzor presne tak, ako by možno muž chcel. Samé sú však so svojím výzorom spokojné, o čom sú skalopevne presvedčené vo svojom vnútri, avšak navonok to príliš nedávajú pocítiť. Športová a štíhla postava je určite charakteristickým znakom toho, že týmto ženám záleží na výzore, avšak už nie tak na make-upe či inej dekoratívnej kozmetike na ich tvárach.

Žena Kozorožec charakteristika

Ženy narodené v znamení Kozorožec si často myslia, že prvý dojem nie je príliš podstatný a na zaujatie muža nepotrebujú mať krásne namaľovanú tvár. Stačí im pekne vyformovaná postava a zaujatie inými ženskými zbraňami, ako je napríklad ideálny zadok či pevné prsia. Úžasná žena Kozorožec sa vykľuje v mužovej mysli až po určitom čase, od kedy ju pozná a aj preto je možno zoznamovanie relatívne dlhý proces v živote týchto žien.

Pre svoje okolie často pôsobí odmerane, určite je to však dostatočným sebavedomím, ktoré tieto ženy majú a majú ho aj na rozdávanie. Je to však zdravé sebavedomie, žiadne vyvyšovanie sa nad ostatných. Pre mnohých mužov je to však odpudzujúce, avšak pre mnohých je práve táto vlastnosť tak lákavou.

Pri spoločnom poháriku dobrého vína je veľmi zábavná, často až prekvapivo usmiata a veselá. V prípade, že jej muž povie kompliment, nie často padne na úrodnú pôdu a nie často sa naplní mužov zámer spoločnej noci. Ak chcete ženu Kozorožca dostať do postele treba, aby ste sa jej zapáčili a bola presvedčená o tom, že práve Vy ste ideálny partner pre ňu.

Kozorožec - žena: sexualita

Často v nej mnohí vidia veštkyňu, avšak to je len kvôli tomu, že takéto ženy dokonale vidia do srdca muža a vždy si chcú „preklepnúť“, či to muž s nimi myslí vážne. Ak áno, potom je sex úžasný a žena sa mu absolútne oddá. V prípade takejto náklonnosti žena v tomto znamení prakticky nemá zábrany, pričom je veľmi dôležité neustále udržovať sexuálne napätie a snažiť sa ju čo najviac vzrušiť. Nemusíte sa snažiť ani o predohru ani kupovať zbytočne drahé dary, ktoré by ju mali ako keby presvedčiť o Vašej láske či náklonnosti k nej.

Žena v znamení Kozorožec je sexuálna divoška, ktorá však takéto sexuálne chvíle prežíva len s človek, o ktorom je presvedčená. Je schopná sa milovať kdekoľvek, treba však rozpútať dostatočnú vášeň a skutočne sexuálne zdatní. Ak muž zlyhá, môže to mať negatívne následky a nemusí sa takáto známosť celkom dobre odzrkadliť na psychike. Ak muž nevie, kde začať pri sexuálnej predohre, nikdy nesklame krk a erotogénne zóny na prsiach, ktoré treba citlivo dráždiť. Takáto žena je vzrušená po relatívne dlhom čase, ale aj po veľmi krátkych minútach. Často to závisí od muža a od jeho vynaloženej aktivity k nej.



Magazín arrow
Magazín arrow