Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Aké sú najčastejšie problémy s orgazmom u mužov.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 28.01.2015 00:00 Aké sú najčastejšie problémy s orgazmom u mužov

V súčasnej dobe sa problémy s dosahovaním orgazmu netýkajú už len nežnejšieho pohlavia, ale čím ďalej viac a viac trápia aj mnohých mužov. Jedny mužské problémy a nedostatky spájajúce sa s intímnym životom a schopnosťou mať orgazmus sú značné, iné sú dokonale skryté, ale o to viac závažnejšie. Pozrime sa spoločne na najčastejšie problémy trápiace čoraz viac práve mužské pohlavie. Aké sú najčastejšie problémy s orgazmom u mužov?

Včasná a „predčasná“ ejakulácia

Mávate predčasnú ejakuláciu, včasný výron semena? Je to jedno a to isté, avšak aj v súčasnosti sa stretávame častokrát s odlišnými názormi na to, kedy k tomuto stavu u mužov dochádza. Viacerí odborníci na sexuálny život sa zhodujú na tom, že predčasným výronom semena možno označiť taký stav, ak k nemu dochádza do dvoch minút od začiatku pohlavného styku. Ten môže byť spôsobený viacerými faktormi.

Najčastejšie sa jedná o skrátenú uzdičku predkožky, zápal alebo aj o genetické skutočnosti alebo zhoršenú psychiku jedinca. Pokiaľ mávate aj vy často prípady opakovaných stavov predčasnej ejakulácie, zamyslite sa nad svojím stavom, prípadne sa poraďte so svojím lekárom alebo zabudnite na svoje problémy s nami.

Ak nie je tak „tvrdý“, ako má 

Dnešní muži sa sťažujú predovšetkým na poruchy erekcie (obzvlášť tí v pokročilejšom veku najmä po štyridsiatke). Avšak nie je zriedkavým javom, že sa podobné problémy môžu objaviť aj u mladších jedincov. Ak sa muž s poruchami erekcie dostatočne nelieči, stav sa mu môže zhoršiť. Najlepšie bude zistiť skutočnú príčinu samotného problému, inak to nepôjde. Pokiaľ sa táto zistí, bude možné podať stanovisko a zahájiť prípadnú účinnú liečbu.

Suchý orgazmus

Zažili ste ho aj vy? Je pravdou, že aj muži môžu dosiahnuť takzvaný suchý orgazmus (nie iba ženy). Normálnym prejavom je iba v tom prípade, ak muž veľmi často po sebe ejakuluje a preto sa ďalší ejakulát nestíha dopĺňať. Penis nie a nie sa znova postaviť. V takomto prípade pomôže iba absencia a oddych pár hodín, či dní.

Problém však vzniká vtedy, ak sa ejakulát vytvára, no pri orgazme sa nedostáva von správnou cestou (ostáva v močovom mechúre). Toto je dôkaz vážnejších zdravotných problémov, neurologických porúch. Ak sa takýto stav opakuje aj u vás, bezpodmienečne vyhľadajte lekársku pomoc. Odkladanie tohto problému môže iba zhoršiť vašu aktuálnu situáciu a rovnako aj samotný zdravotný stav, jednak po fyzickej ako aj po psychickej a osobnostnej stránke.

Stále nič ... 

Posledným problémom, ktorý spomenieme, je príliš dlhé sexuálne dráždenie s cieľom dosiahnuť orgazmus. Poviete si, že to sa dá zvládnuť a zvládne to aj vaša partnerka. Máte pravdu. No ak sa to opakuje stále, už to nie je veľmi príjemná záležitosť.

O probléme môžeme začať hovoriť v takom prípade, ak sa takýto problém opakuje a vyvoláva u druhého partnera pocit depresie, beznádeje a nepokoja. Častokrát bude stačiť sa poradiť s odborníkom alebo iba zmeniť lieky na poruchy erekcie.

Niekedy stačí tak málo a hlavne musíte začať sami od seba, aby ste docielili pozitívny (priaznivý) výsledok. Váš ZEREX vám drží palce a praje zakaždným príjemný a ničím nerušený intímny styk plný nezabudnuteľných orgazmov a zážitkov s vašou partnerkou.



orgazmus erekcia penis ejakulácia predčasná ejakulácia dráždenie výron semena
Magazín arrow
Magazín arrow