Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

10 šokujúcich kondómov, vďaka ktorým na vás nezabudne

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.11.2017 00:00 10 šokujúcich kondómov, vďaka ktorým na sex s vami nezabudne

Kondómy nemusia byť len nudný, bezfarebný kúsok latexu. Niektorí výrobcovia skutočne popustili uzdu svojej bujnej fantázie a vytvorili kondómy, ktoré určite vyčaria vám a vašej polovičke úsmev na tvári.

1. Kondóm s vôňou slaniny

Americký výrobca (J&D's Bacon Condoms™) sa špecializuje na kondómy s netradičnou arómou a potlačou – áno, ide o plátky slaniny. A aby toho nebolo málo, výrobca ponúka aj lubrikačný gél či spodnú bielizeň s rovnakým motívom.

 Kondómy s vôňou slaniny

2. Kondómy s príchuťou tiramisu

Chuť tiramisu je skvelou alternatívou klasickej čokolády. Na tento taliansky dezert nebudete potrebovať dezertnú vidličku...

3. Kondóm s meradlom

S kondómom, ktorý má potlač pravítka, bude žena presne vedieť na čom je. Z tohto kondómu sa pravdepodobne budú najviac tešiť muži, ku ktorým bola príroda štedrá.

Kondómy s metrom

4. Kávový kondóm

Pozvanie na kávu dostáva nový rozmer. Ak však patríte medzi kávových fajnšmekrov, od tejto verzie pánskej ochrany radšej nečakajte príliš veľa.

5. Personalizovaná ochrana

Na obale kondómov značky „MyFace Condoms“ môže byť aj vaša tvár – prípadne i meno či špeciálny odkaz pre vašu polovičku. Takýto osobný darček prekvapí viac ako zarámovaná fotka z dovolenky.

6. Fosforeskujúce kondómy

S prezervatívom, ktorý svieti v tme, v spálni určite nezablúdite. Fosforeskujúca pánska ochrana zaujímavo spestrí hoci aj letnú stanovačku.

7. Kondóm s príchuťou Coly

Coca cola má špecifickú chuť, ktorú by ste u kondómov asi nečakali. Oplatí sa vyskúšať a rozšíriť si obzory.

 Cola kondom

8. Cesnakový prezervatív

Omrzeli vás všetky tie jahody, banány a čerešničky? Máte radšej poriadny langoš s konskou dávkou cesnaku? Práve pre vás sú ako stvorené nezabudnuteľné a jedinečné cesnakové prezervatívy.

Prezervatív s príchuťou cesnaku

9. Kondóm - lízatko

Okrúhle kondómy na špajdli, ktoré vyzerajú ako lízatko, majú jasný odkaz. Podobne ako skutočné lízatká, väčšinou majú ovocnú arómu a chuť.

 Kondóm ako lízatko

10. Kondóm s príchuťou Whisky

Príjemná noc s Whisky a žiadna opica po prehýrenom víkende – tento kondóm sa oplatí vyskúšať!

 S príchuťou Whisky

TIP na záver – pre ešte intenzívnejší zážitok z milovania

Nachystali ste si zásobu kondómov ale chýba vám niečo, čo vás dostane do varu? Vyskúšajte niečo nové – čo tak navariť večeru z potravín, ktoré stimulujú prekrvenie organizmu a tým aj chuť na sex? K lepšej sexuálnej kondícii môžu prispieť aj afrodiziaká na báze byliniek, ako je Kotvičník zemný, Ženšen pravý či Maca peruánska, ktoré priaznivo pôsobia na mužské libido a potenciu. Vyskúšajte napríklad voľne dostupný Zerex, ktorý je vhodný pre všetky vekové skupiny. Zerex - zvýšte si chuť na sex a milovanie



erekcia kondóm ochrana
Magazín arrow
Magazín arrow