Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Keď vám v posteli nestojí, žena na sexe nástojí

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.08.2015 00:00 Keď vám v posteli nestojí, žena na sexe nástojí

Chystáte ste sa dnes večer prekvapiť svoju partnerku? No obávate sa, či znova nezlyháte alebo nebudete mať problémy s erekciou? Porucha erekcie patrí k najčastejším príčinám existujúcich partnerských problémov. No v skutočnosti existuje veľmi jednoduché riešenie. Stačí, ak sa poradíte so svojím lekárom alebo iným odborníkom. Ale na to budete potrebovať silnú vôľu a veľkú dávku odvahy. Pozrime sa dnes viac na to, ako môže narušený sexuálny a intímny život vplývať aj na vzťah s partnerkou.

Nie je to iba problém muža ...

Ak si myslíte, že porucha erekcie sa týka iba vás, vplýva iba na vás, tak sa veľmi mýlite. Ak sa trápite vy, trápi sa aj vaša partnerka. Navyše sa takýto intímny problém priamo z postele začne prenášať aj mimo nej, až do klasickej komunikácie medzi vami a partnerkou. Tým, že sa zvyšuje nepokoj medzi vami, pokiaľ máte deti a ste rodičmi, samotný problém bude presahovať aj do života detí.

To však nie je všetko. Ak vy ako partner prežívate poruchu erekcie, vaša partnerka môže dospieť k mylným záverom. Domýšľa si, že váš problém môže prameniť z toho, že vám nie je ona dostatočne dobrá, pretože vás nevzrušuje a to vedie k poruche erekcie. Nedajbože, aby začala premýšľať nad tým, že máte druhú ženu (milenku). V takomto momente máte po vzťahu, pomaly ale isto. Preto odporúčame dôslednú komunikáciu s partnerkou, ale aj naopak. Iba takto dokážete odhaliť a predniesť správny dôvod na to, čo sa v skutočnosti deje a čoho dôsledkom váš intímny problém vznikol.

Prejsť si tým musí každý muž ...

Nemusíte sa obávať, že ste jediný, čo má poruchu erekcie. Každý deň má podobné problémy nespočetné množstvo mužov. Nebojte sa toho, že iba vy trpíte takýmito intímnymi problémami. Nie je to tak a lekári sú na to pripravení, pretože tento problém má rastúcu tendenciu. Porucha erekcie alebo ak chcete erektilná dysfunkcia, je jedno v skutočnosti to isté. Platí, že počas svojho života tieto problémy prežije  každý muž bez ohľadu na svoj vek.

Porucha erekcie a jej možné riešenia ...

Pýtate sa, ako by bolo najlepšie riešiť poruchu erekcie, či ďalšie problémy súvisiace s týmto problémom? Samotné riešenie bude závisieť od konkrétnych činiteľov, ktoré problémy s erekciou privodili. Ako prvé by ste mali navštíviť svojho lekára. Hlavne preto, aby takýto odborník posúdil závažnosť ochorení, ktoré by mohli poruchy erekcie spôsobovať. Pokiaľ lekár, či iný odborník vylúči ochorenia, je to správny čas niečo urobiť so svojím telom a intímnym životom. A čo pomáha v skutočnosti?

Lepšia životospráva

Sex plný zážitkov a všetkého, čo má obsahovať budete môcť prežívať len vtedy, ak prestanete fajčiť a piť alkohol. Hýbte sa, cvičte každý deň alebo choďte na prechádzku. Obohaťte svoj jedálny lístok predovšetkým o zeleninu, ovocie, morské plody a ryby a taktiež o potraviny vysokou hodnotou zinku.

Psychické problémy a ich riešenie

Pokiaľ pociťujete, že slabá erekcia je u vás spôsobená depresiou, či stresovým stavom, zabudnite na to a zresetujte si hlavu. Uvoľnite sa a relaxujte. Nie vždy však bude tento úkon jednoduchý a jasný. Myslite na to a obráťte sa v takomto prípade na odborníkov typu urológ, sexuológ alebo iného odborníka.

Doplnky výživy a lieky

Je dokázané, že súčasní muži sa obracajú na pomoc s poruchou erekcie na doplnky výživy. Liečiť erektilnú dysfunciu je možné aj liekmi. Bez chirurgických zákrokov, všetko rýchlo, kvalitne a úspešne.

Efektným doplnkom výživy pri problémoch s erekciou je aj Zerex®. Je to voľne dostupný výživový doplnok bez lekárskeho predpisu. Je to produkt bez vedľajších účinkov. Erekcia vyvolaná Zerex®-om prichádza už do prvej hodiny od užitia samotnej tabletky.

Prečítajte si viac o priaznivých účinkoch Zerexu



partnerské problémy slabá erekcia milovanie zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow