Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra pre začiatočníkov: Tieto polohy otrasú vaším svetom!

16.04.2019 00:00 kamasutra

Jedným z najpríjemnejších spôsobov, ako môžu partneri pestovať vzájomnú intimitu, je bezpochyby sex. Hravosť, dobrodružstvo, ale aj túžba po zmene často privádza partnerov k otázke, ako môžu ozvláštniť svoj sexuálny život. Pomôže Kámasútra alebo vsadíte na jednoduchosť?

Vystriedať “klasického misionára” môžete nenáročnými polohami, ktoré však môžu spôsobiť veľké zmeny - či už v dĺžke styku alebo intenzite orgazmu. Sex si totiž nepotrebujete komplikovať, ale užiť.

#1 “Stoličková” s dvomi variantami

Pripravte si stoličku. Perfektná je drevená s chrbtovou opierkou a nízkymi nohami. Partner sa na ňu posadí. Partnerka sa tvárou ku nemu pomaly posúva smerom nadol a nahor, pričom sa pridŕža chrbtovej opierky stoličky alebo ramien partnera. Nohy pritom zostávajú na zemi, aby partnerke umožnili žiadané pohyby. Okrem pohybov nahor - nadol môžete použiť aj pohyb bokov do strán.

Ďalšou možnosťou je, aby sa partnerka otočila o 180 stupňov a vykonávala rovnaké pohyby, avšak chrbtom ku partnerovi. Partner jej pridržiava boky. Táto “malá zmena” spôsobí, že sa zväčší uhol prieniku, čo zabezpečí hlbšie vniknutie.

#2 Na psíka trochu inak

Niet sa čomu čudovať, že obľúbená poloha má veľké množstvo obmien. Medzi ženami je obľúbená najmä vďaka tomu, ktoré citlivé miesta dráždi penis partnera. A tiež zabezpečuje väčšiu možnosť orgazmu. U mužov je obľúbená najmä preto, že sami určujú tempo, čím značne ovplyvňujú dĺžku styku. Ocenia ju teda hlavne páni, ktorí mávajú problém s predčasným vyvrcholením.

Za normálnych okolností sú obaja partneri za sebou, obaja kľačiaci na kolenách, pričom žena sa rukami opiera o zem a partner ju drží za boky. Naša verzia s prívlastkom “trochu inak” predpokladá použitie jednej pomôcky.

Pod telo kľačiacej partnerky sa umiestni podložka vo forme vankúšov alebo prikrývok. Partnerke by malo byť umožnené chytiť sa ponad podložku rukami zeme. Má teda zabezpečené pohodlie, a vďaka rukám aj potrebnú stabilitu. Partnerova pozícia sa nemení. Avšak zmeny pocíti aj on, a to vďaka tomu, že partnerka sa dokáže týmto spôsobom viac uvoľniť. Vyšším levelom pre náročnejších je v tejto polohe análny sex.

Tip: Páni, ktorí sa potýkajú s problémom predčasnej ejakulácie, majú možnosť riešenia aj formou prírodného doplnku výživy Zerex Extralong. Pomáha zlepšovať sexuálnu kondíciu, podporuje hormonálnu rovnováhu a dopomáha ku kvalitnému sexuálnemu výkonu.

#3 Sexy väzeň

Hoci názov zaváňa tvrdšou dominanciou, táto poloha môže byť neskutočne nežnou možnosťou zmeny v sexe. Obaja partneri pri nej stoja. Partnerka zaujme svoju pozíciu pred partnerom, mierne sa rozkročí a predkloní sa. Partner ju uchopí za zápästia, aby ju podržal, kým bude do nej vnikať.

Pri tejto pozícii má v podstate celú situáciu pod kontrolou partner. Kvalitná erekcia je jej základným predpokladom. K nej môže pomôcť aj prírodné afrodiziakum Zerex Klasik, ktoré podporuje libido a chuť na sex a má priaznivý vplyv na sexuálny život muža.

#4 Noha hore (alebo “Lavička v parku 2”)

Nie, nebojte sa! Toto nie je poloha pre baletky. Ide o polohu, ktorá je vhodná aj do exteriéru. Novodobá sexuálna príručka Zerexsutra popisuje polohu “Lavička v parku 2”, kedy si partnerka kľakne na lavičku. Nohy dá od seba na šírku ramien a vystrčí zadoček. Partner stojaci za ňou si môže jednu nohu tiež vyložiť na lavičku, aby mal lepší prístup k vagíne partnerky.

Tip: Aj keď exteriérový sex prosperuje najmä zo sily daného okamihu, nezabudnite sa však ubezpečiť, že vás nikto nevyruší. Táto poloha predsa stojí za to, aby ste ju “dotiahli do konca”, nech sa už nachádzate kdekoľvek.

#5 Poloha, ktorú ponúkla kuchyňa

Opäť sme sa inšpirovali Zerexsutrou. Tento raz bude daná poloha zasadená do veľmi konkrétnej časti interiéru - kuchyne. Partnerka sa posadí na linku tvárou k partnerovi a rukami sa oprie vzadu o pracovnú dosku linky. Nohy môže ovinúť partnerovi okolo pása, alebo ich môže vyložiť partnerovi na plecia. Umožnená je tak hlbšia penetrácia.

V tejto polohe môže partner svojej partnerke stimulovať bradavky, hrať sa s prsiami, ale aj s klitorisom, a tak dopomôcť k dosiahnutiu väčšieho potešenia. Poloha je vhodná aj na orálny sex, ktorým môžete svoje hry v kuchyni začať. Vzájomný očný kontakt a dotyk väčšou plochou tela poteší dámy aj pánov.

Uvedené polohy sa jednoducho nevyžadujú špeciálne fyzické úsilie, pomôžu vám však prežiť zmyselné emócie a rôznorodé nové pocity. Sex by nemal byť nudnou povinnosťou medzi dvoma partnermi. Preto tieto polohy, hoci jednoduché, prinesú do vášho života nové emócie a urobia sex zaujímavejším, rôznorodejším a nepredvídateľnejším.

 

Viac polôh (nielen) na dlhé a upršané dni nájdete tu:



kámasútra
Magazín arrow
Magazín arrow