Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra stále udivuje. Nechajte sa prekvapiť jej ďalšími zaujímavými tajomstvami!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.02.2015 00:00 Kámasútra

  Ak povieme Kámasútra, každému sa pred očami zjavia jednak klasické, ako aj náročnejšie erotické polohy, ktoré dokážu oživiť nie jeden intímny život v posteli. No Kámasútra ani zďaleka nie je iba o dráždivých polohách, ako si väčšina myslí. Samotná publikácia je aj o inom než len o sexe. Pýtate sa, o čo teda ešte ide? Nemusíte tráviť veľa času hľadaním skutočnej pravdy. Urobili sme to za vás a radi vás oboznámime s našimi zisteniami práve teraz.

Sex nie je prvoradý ... 

     Ako sme už naznačili v úvode nášho článku, Kámasútra nepredstavuje iba publikáciu o sexe a horúcich erotických polohách. Približne až trištvrte knihy sa zaoberá vzťahmi muža ženy, respektíve sprostredkúva návody ako byť lepším nielen v posteli, ale najmä vo vzťahu a v bežnom živote. Rýchlo si upravte svoje zmýšľanie o tejto publikácii, pretože ani zďaleka to nie je len o "koníkovi", "psíčkovi" a inej vášnivej a žiadanej milostnej polohe.

Poznatky o bozkoch ... 

     Že sa ešte neviete bozkávať? Alebo by ste sa chceli zdokonaliť v tomto smere, ako aj vaša partnerka? Žiadny problém, ak máte na blízku práve túto tajúplnú knihu. Rýchlo ju vyhľadajte, otvorte a začnite sa inšpirovať. Bozkávanie nikdy nebolo jednoduchšie ako pod záštitou práve Kámasútry. Nájdete v nej až niekoľko desiatok tipov a metód, ako sa bozkávať lepšie, ako aj to, čo robí bozky takými zázračnými. Navyše sa môžete zoznámiť i s desiatimi rozličnými bozkami, ktoré vás, vaše telo, váš penis a rovnako aj telo vašej partnerky istotne nenechajú chladnými.

Čarovné a neodolateľné afrodiziaká ... 

     Ako to tí druhí muži robia, že vždy majú chuť na sex a vždy vládzu na sto percent? Prečo práve títo muži sú symbolom lásky a jednoducho si dokážu získať srdce vašej partnerky? Kámasútra v tomto smere hovorí, aby ste skúsili tento trik: Priviažte si k pravej ruke kosť z páva, ktorú si následne potriete zlatým práškom. Aký bude výsledok?

   Nemôžeme vám 100 %-tne garantovať, že tento trik zaúčinkuje aj na srdce vašej polovičky. Ale rozhodne ju zaujmete natoľko, že zbystrie pozornosť. A možno vás po takomto čine bude chápať o niečo lepšie, ako doposiaľ. Čo poviete, vyskúšate to aj vy?

Život a bývanie podľa Kámasútry ... 

     V súvislosti s už uvedeným nemôžeme zabudnúť ani na spôsob bývania. Kámasútra radí, že by ste mali mať vo svojom príbytku starý strunový hudobný nástroj na sloňom zube, tiež aj mäkkú posteľ, kvetiny v kvetináčoch a hrnček na odpľúvanie. Iba takto dosiahnete vyrovnanejší, idylickejší a pokojnejší život, bohatší a zároveň aj harmonickejší v súvislosti so sexuálnym životom.   

Síce sme na konci našej interpretácie nových záhad z dielne tajomnej knihy Kámasútry. To však neznamená, že ste nedostali ďalšiu dávku inšpirácie od nás. Ak ste si mysleli, že už vám táto kniha nemá čo ponúknuť viac, ako máte možnosť vidieť a čítať, vždy sa máte čo učiť, aby ste prekvapili aj svoju partnerku nielen v posteli. Nezostáva vám nič iné, ako sa učiť tieto nové tajomstvá na vlastnej koži. Bolo by na škodu zistiť samotné tajomstvá a nevyskúšať ich v praxi.

Inšpirujte sa množstvom nápadov pre váš intímny, ako aj bežný život a pokiaľ vám nebude stačiť, stačí oprášiť starú známu Kámasútru vo vašej knižnici. Určite v nej nájdete aj ďalšie záhady, ktoré vás očaria a pomôžu vám priniesť niečo nové a neskúsené do vašej posteli a života. Množstvo príjemných nezabudnuteľných zážitkov, ako aj veľa chute do skúšania želáme!



sex kámasútra bozk telo
Magazín arrow
Magazín arrow