Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra ako adventný kalendár

02.12.2015 15:49 Kámasútra

Druhé okienko nášho adventného kalendára ukrýva tajomstvo erotickej polohy podľa Kámasútry s názvom „Pohonič“.

1. krok

Máte silné svaly na nohách a chcete si otestovať svoju výdrž? Poloha „Pohonič“ je polohou o jemnom udržiavaní rovnováhy a o zlepšení erekcie pre muža. Kámasútra na začiatok tejto polohy odporúča, aby ste si pripravili viac vankúšov. Tie budú nie pre vás, ale pre vašu partnerku. Je to individuálne. Každý zistí sám, aká výška vám bude sedieť, aj vašej partnerke.

2. krok

Ako prvé sa pripraví muž. Roztiahnite kolená a kľaknite si na posteľ. Dbajte pritom na správne prepnutie chrbta (ten musíte mať vystretý). Pod nohami majte pevný druh vankúša. Následne prichádza na rad vaša partnerka. Vhodné je, aby si sadla tak, že nohy dá cez vaše stehná a so zvyškom tela sa obkrúti vôkol vášho pása. Za vaším chrbtom bude mať nohy, ktoré pritisne chodidlami k sebe (nie od seba). Ruky si dá na vaše ramená a vy ju pridržiavajte jemne okolo jej pása.

3. krok

Ak ste sa pripravili podľa vopred popísaných pravidiel, môžete pokročiť ďalej. V tejto etape je potrebné, aby partnerka zaujala vodorovnú polohu v zadnej časti postele. Pomôžte jej pritom tak, že jej ponúknete svoje predlaktie s cieľom jej zdvihnutia nahor. Následne sa rukami partnerka šmykne dolu z vašich rúk a svoje dlane dá rovnako nadol, na posteľ vedľa seba.

4. krok

V rámci tohto kroku je dôležité, aby partnerka zodvihla ako prvú pravú nohu, následne aj ľavú. Zodvihnúť myslíme až na vaše ramená a takto zaujme pokojnú polohu. Potom je ťah na vás. Rozložte svoje ruky smerom do šírky, ktoré máte za chrbtom a to takým spôsobom, že sa budete dlaňami opierať ako vaša partnerka postele vôkol seba. Opakujte a kopírujte pohyby vašej partnerky, je to nesmierne dôležité pri tejto polohe.

Následne aj vy zodvihnite svoje nohy a položte ich jemne na partnerkine plecia. Toto je etapa, kedy môžete jednoducho a nežne vniknúť do jej tela. Dbajte pritom aj na očný kontakt, je to nesmierne vzrušujúce. Takto si zvýšite vzájomné vzrušenie plynúce zo spojenia a vyvrcholenia.

5. krok

V závere polohy „Pohonič“ Kámasútra odporúča, aby sa partnerka zaklonila smerom dozadu. Súčasne dá dolu svoje nohy z partnerových ramien (rovnako postupujte aj vy). Nohy dá partnerka tentoraz cez vaše stehná okolo vašich bokov - medzi telo a ruky. Takto sa môžete kolísať hore-dolu, sem-tam a čakáte na vzájomné neopísateľné vyvrcholenie. Je možné, že ho dosiahnete súčasne, čo umocní koncový zážitok.

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



erotické polohy rozkoš milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow