Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra ako adventný kalendár 14. okienko

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.12.2015 00:00 14. okienko

14. okienko predstavuje ďalšiu erotickú polohu z dielne „Kámasútra“ nazvanú ako „Chrám“. Nie však ten boží chrám, ale sexuálny a plný milostných aktov. Ste pripravení sa zoznámiť aj s touto erotickou polohou? Tu sú detaily na jej praktizovanie ...

1. krok

Ak nemáte posteľ s tvrdším povrchom, tak túto polohu ani neskúšajte. Je potrebná tvrdá posteľ, matrace a vankúše tiež. Ako prvé zaujme polohu partner, na pätách a v podrepe. Kolená má pritom od seba, chodidlá zase pri sebe a chrbát má vystretý, respektíve iba mierne prehnutý. Partnerka sa usadí presne medzi jeho nohy, tvárou k nemu. Nohy dá cez partnerove stehná, v blízkosti jeho pása a drží sa vôkol jeho pliec. Vynikajúcou predohrou je vášnivé bozkávanie, ktorým sa obaja dostanú do varu.

Kámasútra poloha „Chrám“

2. krok

Po chvíli partner zodvihne partnerku, dá si ju pred seba a vzápätí jemne svojím vztýčeným „lingamom“ prenikne do jej tela. Partnerka v tejto pozícii je na chrbte, dlaňami sa zapiera o posteľ (vankúše), ktoré sa nachádzajú za ňou. Neskôr zodvihne zadok z postele, či vankúšov, súčasne položí svoju pravú nohu až cez pravé plece partnera. Rovnaký postup zopakuje aj s druhou nohou. Výsledkom je, že obe nohy má súčasne cez partnerove plecia. Partner hľadí do očí partnerky, ona mu opätuje zamilovaný pohľad. Popritom sa muž so ženou hojdá sem-tam a spoločne si vychutnávajú príjemné chvíle so vzájomného spojenia svojich tiel.

Poloha Chrám z Kámasútry 2krok

3. krok

V rámci ďalšieho kroku je rad na partnerovi, aby si ľahol na posteľ a vankúše. Pomáha si tak, že sa dvíha pomocou zapretých rúk o posteľ, respektíve dlaňami opretými o posteľ a prstami do zadnej časti. Ako prvé zodvihne pravú nohu, neskôr ľavú a dá ich na partnerkine plecia, takisto ako ona predtým (tak ako je to na obrázku). V tejto pozícii sa obaja môžu pomaly kolísať proti sebe, čo privodí neopísateľné vzrušenie, obzvlášť pri hladení si do očí, či na intímne partie.

Kámasútra poloha Chrám krok 3

4. krok

V závere partner dá pravú nohu na posteľ a partnerka zovrie jeho priehlavok svojou pravou rukou. Následne dovolí klesnúť na posteľ popri partnerovom tle svoju ľavú nohu. Partner zodvihne pravú ruku, žena zdvihne ľavú a spoločne nad hlavami si ich spoja.

Ak by to bolo náročné pre oboch, bozkávať sa takto a užívať si túto polohu, jednoducho môžu spustiť k posteli svoje nohy a užívať si polohu tak. Všetko je na oboch, ako si túto polohu užijú a prežijú.

zerex-klasik-4

 



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow