Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra ako adventný kalendár 13. okienko

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.12.2015 00:00 13. okienko

13. okienko, to je erotická poloha „Kŕmenie páva“. Nová erotická poloha predstavuje výborný tip na vzrušujúci zážitok kdekoľvek, napríklad aj počas večernej prechádzky, či relaxu v lese, či na inom mieste. Z toho dôvodu vyplýva, že to nie je príliš náročná poloha a je možné zaujať tú správnu polohu veľmi rýchlo. Neveríte? Skúšajte s nami ...

1. krok

Partnerka sa posadí s roztiahnutými nohami na stoličku, posteľ alebo iný druh nábytku. Podmienkou je, aby bola v dostatočnej výške pre vniknutie. Musí sedieť spôsobom, aby mala svoje lono o niečo vyššie ako partnerovo prirodzenie. Muž si pokľakne, aby sa so svojimi bokmi ľahko dostal medzi partnerkine nohy. Ideálna pozícia na dokonalé a silné dráždenie, či bozkávanie partnerkiných pŕs a bradaviek. Rovnako aj partnerka sa môže skloniť a zasypávať bozkami svojho milenca.

Kamasutra poloha Kŕmenie páva 1 krok

2. krok

V správnom okamihu sa partner postaví, zodvihne a položí si partnerku na svoj tvrdý a silný „lingam“. Tá sa silno drží partnera súčasne vôkol krku a pliec, rovnako ho obopína stehnami vôkol pása. Partnerka sa k mužovi mocne a silno pritláča. Partner pridržiava partnerku za zadok, podvihuje si ju a so samotným prirážaním jej pomáha.

Kámasútr erotická poloha Kŕmenie páva krok 2

3. krok

V tejto pozícii milenci veľmi rýchlo zistia, že sa jedná o pomerne náročnú polohu, ktorá ich pomerne rýchlo pripraví aj o posledné sily. Preto je potrebné si oddýchnuť alebo si polohu patrične uľahčiť. Preto partner môže svoju milenku usadiť na stoličku alebo pohovku – dôležitá je správna výška, aby mohlo byť dodržané jednoduché „kŕmenie páva“. Takto sa môžu milenci jemne a pomaly pohybovať a pritom vydržia dlhšie, ako predtým. Obaja sú takto pripravení lepšie vnímať prichádzajúce nezabudnuteľné pocity vzrušenia a vášne.

poloha Kŕmenie páva z Kámasútry

Ak omrzí aj táto poloha, jednoducho partner môže schytiť partnerku a hodiť si ju na posteľ a dokončiť milenecké dielo. Je už len na samotných milencoch, kedy príde koniec a vytúžené vyvrcholenie – spoločne alebo každý zvlášť!

zerex-extralong-1

 



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow