Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra ako adventný kalendár 12. okienko

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.12.2015 00:00 12. okienko

12. okienko ukrýva erotickú polohu s názvom „Večnosť“. Je to erotická poloha, ktorú Kámasútra vykresľuje ako sexuálny styk v čase, keď muž prichádza domov k svojej partnerke po dlhšom odchode. Jedná sa o veľmi intímnu polohu s hlbokým vniknutím. Patrí k tým jednoduchším na praktizovanie. Milenci hľadia každý pred seba a cítia sa na začiatku osamelí. Viac odmeranejšou je spočiatku partnerka, ktorá sa cíti odstrčená. Partner sa snaží získať si svoju milú na svoju stranu a môže sa začať milenecký „súboj“ v posteli ...

1. krok

Partnerka zaujme polohu na posteli alebo zemi. Kolená má pritom spojené. Takto čaká na svojho partnera. Práve preto, že nie je pri nej, má smutný výraz a svojím nahým telom sa otáča od dverí, kde nevidí svojho milovaného. Kolená súčasne tlačí vľavo smerom nadol a zapiera sa o obe ruky v zadnej časti za svojím telom.

Kámasútra poloha s názvom Večnosť 1 krok

2. krok

Partnerke je všetkého ľúto, plače, má strach o svojho milého. V tom však započuje zvuk, že sa milý vracia. Ten si kľakne k jej nohám, prosí o odpustenie a začína sa maznanie. Partnerka síce v slzách, ale otáča sa za svojím milencom.

 Kámasútra poloha Večnosť krok 2

3. krok

Partner jemne a pomaličky sa túli po partnerkinom tele. Popri všetkom ju dráždi a láska. Následne ju ľavou rukou uchopí za ľavé plece. V tejto pozícii ju zároveň bozkáva aj na ústa. Partnerka si líha späť na posteľ. Práve v tejto chvíli so vztýčeným a mocným „lingamom“ muž vniká do ženy. Jeho dominantné telo sa popritom vypína nad partnerkou v bezpečnom oblúku.

Poloha Večnosť z Kámasútry krok 3

zerex-extralong-1



Magazín arrow
Magazín arrow