Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Kámasútra ako adventný kalendár 11. okienko

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.12.2015 00:00 11. okienko

11. okienko a erotická poloha „Jazda na slonovi“. Pripravte sa prežiť nezabudnuteľné chvíle na slonovi, respektíve v jeho sedle, ak by ste v ňom boli aj s partnerom. Práve chôdza slona dokáže zabezpečiť, že v jeho sedle by ste sa oddávali spoločným radovánkach, bez vašej aktivity. Samozrejme, v rámci našich polôh si slona zháňať nemusíte, stačí, ak si nájdete dobrú posteľ a môžete sa pustiť do skúšania a milovania ...

1. krok

Partner sa ako prvé spustí na kolená na posteľ s roztiahnutými nohami. Priehlavky má pritom otočené k posteli a špičky nôh smerujú dozadu. Dá si záležať na vystretom chrbte. Partnerka si sadne do jeho lona, obkročmo na stehná, tak ako keby išla jazdiť. Tvár má otočenú k jeho tvári a kolená ponechá vo vzduchu a chodidlá opreté k zemi, či posteli. Obaja milenci sa držia a pritom sa vzájomne vzrušujú.

Erotická poloha „Jazda na slonovi“ krok 1

2. krok

V rámci druhého kroku prichádza ten správny čas na vniknutie do partnerky. Partnerka si sama zavádza mužský „lingam“ do seba. Popritom jej muž asistuje tak, že ju drží obidvoma rukami v oblasti pása. Túto polohu si obaja užívajú a zotrvajú v nej.

Kámasútra poloha Jazda na slonovi krok 2

3. krok

V rámci tretieho kroku partnerka zastáva polohu, ako keby by sedela na slonovi. Svoju pravú ruku obmotá vôkol partnerovho ľavého pleca a celé telo mierne nakláňa doprava. Partner ju drží neustále v oblasti pása. Partnerka následne pokrčí pravú nohu v blízkosti za partnerovým chrbtom a prisunie ju k sebe. Partner pravou rukou zbehne po ľavej nohe partnerky a uchopí ju za ľavý členok. Partnerka sa ľavou rukou drží mužovho boku (pravého).

V tejto chvíli partnerka veľmi jemne a úzko drží mužov vztýčený a vzrušený „lingamsvojou „yoni“. Celá aktivita je iba na nej. Pomalé knísavé pohyby prinášajú nesmierne mocné dráždenie a vzrušovanie. Ak by chcel partner dosiahnuť aspoň miernu aktivitu, môže posunúť ľavú ruku smerom nahor – až pod zadok svojej milenky.

Kámasútra sexuálna poloha Jazda na slonovi krok 3



Magazín arrow
Magazín arrow