Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Joga, zázračné cvičenie, ktoré stojí za to : Pomôže aj lepšej erekcii!

13.03.2015 00:00 joga

Možno sa vám to bude zdať smiešne alebo nereálne, ale je to skutočne tak. Joga dokáže privodiť erekciu do vašich nohavíc. Že to nie je príliš romantická predstava, potiť sa počas náročného cvičenia jogy v telocvični alebo niekde v priestoroch vlastného príbytku? Uvedomte si, že už od dávnych čias aj tajomná kniha Kámasútry, dávala do rovnováhy sexuálny život práve s jogou. Tie správne cviky rozhodne stoja za vyskúšanie aj čo sa týka sexu. Prečo je tomu tak? Jednak dokáže pomôcť dopracovať sa k vysnívanému cieľu, ktorým je zlepšená výdrž a výnimkou nie je ani bezproblémový priebeh intímneho života v posteli za každej situácie. Potrebujete počuť ešte viac? Čítajte ďalej, pretože to stojí za to ...

Nájdite si čas na zmenu ... 

Nezúfajte, ak v posteli nevládzete alebo vydržíte iba pár minút (alebo na sex po práci ani nepomyslíte). Skúste si zájsť na jogu. Prekonajte záporné postoje a premôžte sa. Je čas skúsiť to, čo vám môže naozaj pomôcť. Už len samotné nutkanie a zvedavosť by vám mali pomôcť sa prekonať. Predsa už ste aj vy istotne počuli všade vôkol seba chválu mužov alebo aj žien na lepšie zdravie, lepší výkon v posteli, ako aj na lepšiu náladu. A ony sa tiež nechali na začiatok prehovoriť od iných a oddávajú sa už dlhší čas práve cvičeniu jogy. A rovnako si obe pohlavia nevedia vynachváliť odstránenie problému predčasnej ejakulácie u mužov.

Kvalitnejšia erekcia ... 

Zdravé dýchanie. Joga vám k tomu pomôže, pretože sa zameriava práve na techniky správneho dýchania. Samotné semináre sú zamerané práve na techniky spájajúce sa s dýchaním a ktoré sú a boli pre vás doposiaľ veľkou záhadou. A práve preto mávate problémy v posteli. Ak ich odhalíte, budete ich môcť praktizovať v rámci vášho intímneho života. Dohľad nad svojím dychom predstavuje jeden z techník, ako účinne odsunúť prichádzajúcu erekciu.

Kvalitnejšia predohra ... 

Na prvý pohľad sa vám môže zdať, že samotné cvičenia jogy nie sú príliš zábavné a sú skôr nezaujímavé a nezáživné. Je pravdou, že pohyby sú pomalé, ale o to viac sa dbá na ich dôkladné prevedenie. S jogou sa naučíte byť trpezlivejšími a odhalíte maximálne možnosti a schopnosti svojho tela. Toto vám opäť poslúži v posteli s vašou partnerkou. A postupne sa z vás stane odborník, ktorý bude uprednostňovať skôr erotické a vášnivé predohry pred rýchlymi číslami.

Dokonalejšia pružnosť tela ... 

     Je to už raz tak. Joga zdokonalí okrem iného aj pružnosť vášho tela. No nebudete to až také jednoduché a bez bolesti, i keď sa môže zdať, že pohyb v joge je nepatrný. Polohy jogy sú zázračné práve v tom, že zlepšujú pružnosť, ohybnosť ľudského tela (najmä panvového dna) a zlepšujú samotnú koordináciu. Toto je správna prevencia na budúce alebo už aj pretrvávajúce poruchy erekcie.

Kvalitnejšia harmónia mysle a tela ... 

     Pri joge, ako sme už aj naznačili vyššie, zabudnite na rýchlosť precvičovania samotných cvikov. Žiadna súťaživosť tu nie je. Ak ju v joge hľadáte, nedočkáte sa a musíte to pochopiť čo najskôr. Budete pracovať so svojou vnútornou silou a mocou a tým si podporíte celkový duševný charakter. A práve toto vám pomôže užiť si sex nielen po fyzickej, ale aj duševnej stránke.

     Čo dodať na samý záver? Pokiaľ sa vám naše slová o joge a jej technikách zapáčili a chceli by ste sa už v najbližšej dobe oddať práve niektorým z bájnych a účinných  jogínskych cvikov, mali by ste v prvom rade dbať na správnu prípravu svoje tela. Rozhodne by ste mali prvotné cvičenia realizovať pod dozor erudovaného inštruktora a cvičiteľa. Iba takto sa naučíte správne techniky a postupy a vyhnete sa neskorších chybám, ktoré by sa mohli skôr negatívne podpísať aj na vašom fyzickom a duševnom zdraví.

Myslite na to už dnes, pretože iba takto sa budete môcť posunúť vpred aj v prípade vášho intímneho života.



predohra erekcia telo joga
Magazín arrow
Magazín arrow