Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Jesenný erotický horoskop: Na ktorých miestach si vaše znamenie môže najlepšie užiť?

04.09.2018 00:00 jesenný erotický horoskop

Vedeli to už naši predkovia a vieme to aj my dnes - znamenie zverokruhu ovplyvňuje náš život. Prirodzene, aj ten sexuálny. Čo si pre nás pripravili hviezdy na nadchádzajúcu jeseň? Dozviete sa v erotickom horoskope. 

V spojitosti s vaším znamením sa tiež dočítate, na ktorých miestach si môžete sex poriadne užiť alebo spoznáte ďalšiu stránku sa dozviete niečo nové o svojom partnerovi. Čo tak nechať sa trochu inšpirovať?  

Váhy 

Romantikou nabitá atmosféra, sviečky, lupene kvetov. Čím romantickejšie miesto, tým väčšia šanca, že si to skvele užijú. Jedno z najlepších miest je však pred zrkadlom

Vaše osobné šťastie, ktoré v tomto období zažívate, sa prirodzene prenesie aj za dvere spálne. V sexe zažijete na jeseň najkrajšie obdobie v tomto roku. 

Škorpión

Emotívny a hlboko sexuálni škorpióni ocenia intimitu s partnerom na dokonale ukrytom mieste, kde nebudú rušení

Zdržte sa emočných výbuchov, vyplatí sa to. S partnerom si vyjasníte problém, ktorý vás dlhodobo ťažil, čo sa odrazí aj v sexuálnej oblasti. Budete spokojní. 

Strelec 

O strelcoch môžeme povedať, že dokážu byť poriadne živočíšny a žiadna “divočina” im nie je cudzia. Príroda im poskytuje tisíce možností, kam by smerovali svoje sexuálne aktivity. Radosť mu urobíte vždy, keď zvolíte sex pod holým nebom. 

Strelci zažijú pozoruhodné zmeny v osobných vzťahoch. Dokonca sa môže cítiť natoľko spokojne, že citovo dozreje a je pripravený posunúť vzťah do nového levelu. V sexe sa prejavia neobvykle - romanticky.  

Kozorožec

Ak ste si doposiaľ mysleli, že kozorožci sú strohí, nesmelí alebo bez fantázie, dovoľte nám vyviesť vás z omylu. Nepotrebujú “o tom” rozprávať, dôležité sú činy. Vezmite kozorožca oddýchnuť si vo wellness a odmení sa vám viac než štedro. Možno aj priamo na mieste…

Šťastné obdobie pre kozorožcov a ich partnerov. Vzťahy vzniknuté v tomto roku sa na jeseň prehlbujú a kozorožci ich môžu “upgrade-ovať” zo vzťahov milostných na partnerské, manželské. V spálni zažijete nevídanú harmóniu. 

Vodnár

Ľahko im rozprúdite krv v žilách posielamím sexi obrázkov alebo správ v štýle “dirty talk”. Na mieste a čase im už potom vôbec nebude záležať. Nebránia sa však ani prostrediu im vlastnému - vo vode. Necháte sa vodnármi ukecať vo vani, či v sprche?

Vodnári prežívajú obdobie, kedy plnia partnerovi všetko, čo mu na očiach vidia. V sexe budete mať opäť veľmi veľa energie, využite ju teda správne.

Ryby

Podobne ako vodnár, ryby obľubujú vodu a prostredie, kde sa nachádza: pláž, parkovisko pri jazere, sprcha, ale aj aquapark určite stoja za zmienku.

Nedovoľte minulosti, aby ovplyvňovala vašu prítomnosť. Vzťahy, ktoré máte teraz, sú dôležité. Ukážete partnerovi, že nepatríte do starého železa a nechýba vám fantázia.

Baran

Jedno z najimpulzívnejších znamení je pripravené vždy a všade.Tmavé miesto v kine, kancelársky stôl, toaleta v lietadle, keď to príde, tak to príde a netreba to odkladať. S baranmi sa nudiť zaručene nebudete

Počas jesene vyriešte svoje problémy s prácou, nech sú akokoľvek malicherné. Výrazne to však pomôže vášmu sexuálnemu životu. 

Býk

Čokoľvek s nápisom “de luxe” a znakom pohodlnosti sa bude býkovi určite páčiť. Keďže si potrpí na predohru a užíva si každou bunkou tela, potrebuje k tomu pohodlie. Tomuto účelu najlepšie poslúžia dokonale vybavené hotelové izby, aby im vôbec nič nechýbalo. 

Po ťažkom období plnom práce prichádza obdobie, kedy si býk začína konečne užívať plnými dúškami. Keďže je viac uvoľnený, nechá sa nahovoriť na rôzne sexuálne experimenty. 

Blíženci

Keďže sa od prírody radi “zbližujú”, potrebujú dostatok priestoru i vizuálnu stimulácu. Jednoducho preto, aby mohli neustále meniť polohy a inšpirovať sa. Rozohrejte ich teda nejakou šteklivou správou a neskôr nájdite veľkú miestnosť. Veľká miestnosť plná vankúšov doplnená sexuálnou príručkou nie sú vôbec na škodu. 

Pre blížencov začína na jeseň obdobie nových príležitostí v milostnom živote. Aj keď blíženci nemajú núdzu o sexuálne vyžitie, teraz prichádza obdobie, keď sexu bude skutočne požehnane.  

Rak 

Obdiv, uznanie a velebenie jeho pozitív, ho dokáže povzbudiť. Ak nevynecháte ani jeho erotogénnu zónu - prsia, môžete si užiť skvelý sex na kuchynskej linke alebo pritlačení o stenu. 

V milostnom živote nájdete v nadchádzajúcom období konečne pokoj, po ktorom ste dlhodobo túžili. Najdôležitejšie je komunikovať s partnerom, to vám zaručí stabilitu, ktorá vám tak veľmi chýbala. 

Lev 

Toto znamenie potrebuje byť obletované a obdivované od rána do večera a od večera do rána. Stelesňuje exhibicionizmus, preto ak bude v strede pozornosti, nič tým nepokazíte. Skúste si zapnúť aj kameru a uvidíte, čo všetko sa v levovi skýrva.

Prichádza obdobie nadväzovania nových vzťahov, pripravte sa na výrazné a dynamické zmeny vo vašom sexuálnom živote.  

Panna 

Toto znamenie si extra potrpí na čistotu. Takže kdekoľvek sa s pannou ocitnete a začne to smerovať k sexu, presvedčte sa, že miesto tohto aktu je krásne čisté. U panny si urobíte očko a možno zažijete famózny sex. 

Stojíte na rázcestí, kedy sa musíte rozhodnúť, akým smerom sa bude ďalej uberať váš milostný život. Podľa konštalácie hviezd bude toto rozhodovanie na jeseň oveľa jednoduchšie a pomôžete tým aj ďalším oblastiam vášho života.  

Aby sa vám v milostnom živote darilo, nezabudnite ani na prírodné afrodiziaká. Zerex Klasik vám pomôže ku kvalitnejšej a pevnejšej erekcii, zatiľ čo Zerex Extralong dopomôže k tomu, aby ste si sex užívali dlhšie. 

 



erotický horoskop horoskop
Magazín arrow
Magazín arrow